szu 0 Napisano 17 Grudnia 2014 kolego tekmie sa tacy co mieli zły dotyk w dzieciństwie a teraz na starość tyle chorób .Przecież to musi mieć zeszyt 96 kartek rozpiskę jakie leki i kiedy brać a ze krzepki to widać ze juz organizm tyle nie wchłania to trochę do odbytowe pobiera .Dobrze ze fabularne filmy ogląda umieścił jeden w śmiesznych .Ale takie człowieka to juz tylko tecza cieszy albo posłanka Anka Grodzka ja tam wam coś napisze jak jest JA JESTEM ZADOWOLONY Z RZĄDU PO !!! ZARABIAM NA ŚMIECIOWEJ UMOWIE 1000 ZL A OPŁAT MAM 2000 TYS ! OBIAD MAM RAZ NA TYDZIEŃ W NIEDZIELE A W TYGODNIU JEM ZIEMNIAKI Z KEFIREM I CHLEB ZE SMALCEM ALE NA EMERYTURZE ZA TRZYDZIEŚCI LAT JAK DOSTANE 1200 ZL TO KUPIE SOBIE SCHABOWEGO Z KAPUSTA !! ALE SIĘ NAŻRE!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
levinsky 0 Napisano 19 Grudnia 2014 zależy w jaki sposób zareklamujesz taki sklep. Niestety jeśli chodzi o odzież to konkurencja jest raczej spora.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
levinsky 0 Napisano 19 Grudnia 2014 Zależy od tego jak zareklamujesz taki sklep, niestety jeśli chodzi o odzież to konkurencja jest raczej duża.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szu 0 Napisano 21 Grudnia 2014 A bałwany jak by lepić 2 węgielki jedna marchewka i po 10 zł za szt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ewelkaa29 0 Napisano 2 Stycznia 2015 No właśnie o np. taka zdrowa żywność?czy na tym faktycznie można coś zarobić?Kupujecie w takich sklepikach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoni 0 Napisano 5 Stycznia 2015 To czy sklep internetowy przyniesie zysk czy nie, zależy przede wszystkim od tego, czy będzie miał dobrą reklamę i dobrą pozycję w google. Mnie za to ciekawi, czy warto iść na szkolenie z ochrony danych osobowychPiszą, że się sporo teraz pozmieniało w tym zakresie, a sama prowadzę działalność, w której niezbędne jest przechowywanie danych osobowych klientów. No i trochę się boję, że nie będę czegoś wiedziała i z tego powodu mogę dostać sporą karę. Ale z drugiej strony mam teraz tyle na głowie, więc sama nie wiem, czy jest sens brać jeszcze na siebie to szkolenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szu 0 Napisano 26 Lutego 2015 Panowie i miłe panie |WEGIEL DO ROSJI POLSKI EKOPRTOWAC to jest biznes u nas takie hałdy a u nich to nawet fałdeczka nie bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Lutego 2015 Chyba, że będa to czapki z lisa, albo nutrii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szu 0 Napisano 15 Września 2015 Panowie a moze tak by sie zając eksportem żboża mamy kolo 4mln ton nadwyżek Na Debila bym nie liczył ze bedzie szukał nowych rynków Frajer całkiem ołysiał wiec cieżko coś od niego wymagać przecież na całym swiecie ktoś handluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszowy 0 Napisano 16 Września 2015 Zacznij od sprzedawania w internecie. Najlepiej jakby się wieść rozeszła przez znajomych i pocztą pantoflową zbudować sporą grupę odbiorców. Oszczędzisz dużo pieniędzy i w przypadku niepowodzenia upadek nie będzie taki bolesny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szu 0 Napisano 17 Września 2015 oczywiście ze w internecie tez przecież giełda na matiwie to podstawa patrzcie na freme drobiu wozniak kiedys jaja do rosji woził dzis wozi do tesco do Angli Tak to juz panowie jest i miłe panie w Polsce dawno temu nie bylo odpowiedzialnych Polityków ja osobiscie załuje ze taki CLINOTON w Polsce sie nie urodził nie zebym coś miał do parti która jest za legalizacja zielonego Ziela ale by małozna Burego Janka wieciek który ten co kasiore na plebani trzyma startowała z Nowoczesna petru. To ona na czas kampani nie da BUREMU? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szu 0 Napisano 9 Października 2015 Panowie i miłe panie spiszcie sobie moja rade Kupcie Cukrownie w Niemczech Mleczarnie następnie dajcie po np 10 euro za tone buraka przy polaryzacji 30% za mleko po 4 euro centy Bardzo szybko w Polsce rynek sie ustabilizuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juczaw 0 Napisano 15 Listopada 2015 Jak kupisz ładny towar to na pewno znajdziesz kupców Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szu 0 Napisano 21 Listopada 2015 Jak kupisz ładny towar to na pewno znajdziesz kupców chłopie obróć sobie monitor bo czytasz na opak FABRYKĘ PROPONUJE KUPIĆ W NIEMCZECH a nie surowiec co Ty za pierdoły piszesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lanz buldog 0 Napisano 21 Listopada 2015 FABRYKĘ PROPONUJE KUPIĆ W NIEMCZECH a nie surowiec co Ty za pierdoły piszesz Jakby koło tej fabryki , zaloźć jeszcze jakiś obóz i skoncentrować w nim tanią sile roboczą plynącą z Syrii ....To by dopiero byl bombowy interes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szu 0 Napisano 22 Listopada 2015 Lans Syryjczycy za darmo robić nie beda bo im jadra napuchły z braku seksu no chyba ze im kobietę udostępnisz to wtedy Ci pole szpadlem skopią efektu cieplarnianego unikniesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szu 0 Napisano 23 Listopada 2015 FABRYKĘ PROPONUJE KUPIĆ W NIEMCZECH a nie surowiec co Ty za pierdoły piszesz Jakby koło tej fabryki , zaloźć jeszcze jakiś obóz i skoncentrować w nim tanią sile roboczą plynącą z Syrii ....To by dopiero byl bombowy interes Niby dobrze kombinujesz niskie koszty pracy duży zysk Tylko skoro juz surowiec kupujesz za poł ceny to po co Ci niskie koszty pracy strajków chcesz sie nabawic i kontrolidaj pracownika 50% podwyżki beda wydajniej pracowali i pilnowali Twojego interesu jak swojego a farmerzy mogą psioczyć obracają milionami wiec jak 1 mln mniej obróca to im sie nic nie stanie musza szukać oszczędności jeszcze w razie protestów farmerów beda wspierali ze zapewniasz prace i zabezpieczenia socyjane a tu na biednych nie trafiło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lanz buldog 0 Napisano 23 Listopada 2015 Najważniejsze są niskie koszty pracy kierownictwa i widzę tu duże możliwosci oszczędzania.Dla przykladu, jeśli Ty szef jezdzisz Peugeotem 206 z silnikiem 1,4 HDI , to nie widzę innych aut służbowych niż fiat Panda .Choć na pełnym baku, Ty Peugeotem potrafisz zrobić nawet 1453 km , natomiast Fiat Panda łyka nawet 10l/100 , gdy mu ostrzej przycisnąć.Ja natomiast , jestem w dużo gorszej sytuacji Mam zbyt duze gabaryty , i wyglądał bym w owym Peugeocie , jak Harry w samochodzie Hendersonów .Stąd trudno by mi było zaoszczędzić na pojazdach dla pracowników , dając osobiście zły przykład. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lanz buldog 0 Napisano 23 Listopada 2015 Choć na pełnym baku, Ty Peugeotem potrafisz zrobić nawet 1453 km Licznik oczywiście wskazał 1458 km , ale ujmujące zużycie bieżnika , które powoduje przekłamanie licznika i podstawiajac je pod odpowiednie wzory faktyczny dystans jest własnie taki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szu 0 Napisano 24 Listopada 2015 Choć na pełnym baku, Ty Peugeotem potrafisz zrobić nawet 1453 km Licznik oczywiście wskazał 1458 km , ale ujmujące zużycie bieżnika , które powoduje przekłamanie licznika i podstawiajac je pod odpowiednie wzory faktyczny dystans jest własnie taki. przyjacielu lans na wstecznym proponuje jadzić nic nie pali a jeszcze do baku paliwo produkuje a co do autek to jeszcze opla 1,7d moja (słowo zostało usunięte) ujerza to dopiero autobus bo musi miec kombi 650 na jednym tankowaniu ja zrobilem bład ze nie kupilem citoena c2 ale nie ma co sie martwic jak lans bedziesz miał 280kg wagi transport masz gratis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Lutego 2016 Zdrowa żywność z własnej produkcji MOL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szu 0 Napisano 29 Lutego 2016 Podobno Debil szuka pracy na uczelni warszawskiej i juz ma propozycje np http://natemat.pl/170483,jestes-doktorantem-znasz-minimum-szesc-jezykow-ta-uczelnia-ma-dla-ciebie-prace-za-1000-zlotych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
katjana 0 Napisano 14 Kwietnia 2016 A jakie to miałyby być czapki? Jesli jakieś ciekawe i z dobrej jakości, to masz szanse się przebić przez konkurencje, ale jeśli nie, to niestety za dużo nie zarobisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Września 2016 ja bym chciał otworzyć firmę produkującą sprzęt potrzebny do modernizacji armii, zobaczymy czy to będzie miało szansę bytu Odpadniesz na przetargach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 17 Września 2016 kupno wyspy na panamie 150 tyś euro .polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach