camaro 0 Napisano 25 Listopada 2013 hej, znacie może jakąś firmę do obsługi prawnej na terenie śląska (szeroko pojetego - dolnego, opolskiego i górnego)? takiej znajmującej się typowo sprawami rolniczymi, bo nie mam czasu ani pieniędzy na prawniczych partaczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marianek 0 Napisano 2 Grudnia 2013 hmm a moze (link)? Znajomy korzystal ostatnio z ich uslug i sobie naprawde chwalil ich oferte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszmajka 0 Napisano 3 Grudnia 2013 Leszno tak jak znalazł Śląsk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Stycznia 2014 A co? Masz już jakieś złe doświadczenia? Ja znam tylko jedną dobrą i rzetelną kancelarię, ale jest ona niestety ze Szczecina. Ta kancelaria prawnicza zatrudnia prawników, którzy specjalizują się w różnych branżach i to jest jej wielki plus. Również polecam takiej poszukać na terenie Śląska. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
camaro 0 Napisano 23 Lipca 2014 Powiem wam, że znalazłem bardzo fajną kancelarię, która poprowadziła mi kilka spraw i jestem z niej bardzo zadowolony, chyba nawet im zostawię obsługę prawną, bo zajmują się głównie rolnikami. Jakby ktoś chciał niech wyszuka kancelarię rolniczą w necie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach