LIBERTA 0 Napisano 8 Grudnia 2013 Witam,Wyposażam budynki inwentarskie :1. Ruszta betonowe, okna inwentarskie2. Systemy usuwania gnojowicy3. Systemy wentylacyjne4. Paszociągi5.Autokarmniki dla trzody6.Dozowniki leków + serwis7.Kojce porodowe8.Kojce grupowe dla loch9. Salonówki dla loch10. Sprzęt zootechniczny (znakowanie, poidła,smoczki,poganiacze elektryczne,płyty przepędowe i inne) Zapewniam doradztwo ,dowóz sprzętu oraz prowadzę sprzedaż wysyłkową.Zapraszam klientów !PozdrawiamDorota Listoś LIBERTA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwapik 0 Napisano 7 Stycznia 2014 Czy macie takie ruszyła dla świń jak na tej stronie http://www.tuczniki.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LIBERTA 0 Napisano 7 Stycznia 2014 Witam,Tak handlujemy rusztami betonowymi dla trzody .Są to ruszta szer.0,4 m, natomiast długość rusztów jest od 90cm do 3 m .W razie pytań proszę o telefon 693 421 708 .PozdrawiamDorota Listoś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 0 Napisano 28 Maja 2015 A ja chciałbym odradzić współprace z firmą Wesstron - po tym jak zostałem przez nią potraktowany. Wyposażyłem u nich całą chlewnie.. i wszystko było pięknie ślicznie dopóki sprzęt nie uległ drobnej awarii - pompa od systemu chłodzenia zaczęła przeciekać, wiec zgłosiłem usterkę - sprzęt nie był prawie w ogóle używany, w dodatku był na gwarancji. Okazało się że uszkodzone były uszczelki - które gdyby nie gwarancja, wymienił bym sobie sam za max 20zł. Natomiast firma Wesstron obciążyła mnie wymianą tych uszczelek.. co wyceniła na (uwaga!) 1530zł ! Dodam że koszt nowej pompy to 3000zł. Nie chodzi o same pieniądze, ale głównie o bardzo negatywne podejscie do klienta. Pani kierownik z którą rozmawiałem była bardzo opryskliwa, w dodatku próbowała zwalić winę za niedziałającą pompę na mnie (nawet jej nie dotykałem od momentu zaintalowania). Ogólnie jeśli ktoś lubi podjescie do klijneta- płąć i spier*alaj to myśle że firma Wesstron będzie idealnym kandydatem. Wg mnie dobrą firmę rozpoznaję się po tym że dba o klienta bo chce żeby do niej wrócił, a ja już po czymś takim raczej nie mam ochoty na dalszą wspólpracę, bo skoro uszczelki kosztują u nich 1500zł na gwarnacji, to ile trzeba było by zapłacić za serwis np. silnika na którego nie ma już gwarancji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach