Modrzew74 0 Napisano 13 Stycznia 2014 Mam pytanie. W moim T-25 nierówno ścierają się opony tylne. Polega to na tym, że ściera się co drugi romb. Jaka może być przyczyna tego problemu i jak go rozwiązać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syrop1 0 Napisano 16 Stycznia 2014 Witam. Tak się dzieje wtedy kiedy masz zamontowaną oponę diagonalną i dużo jeździsz po drogach twardych lub asfaltowych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustlik 0 Napisano 16 Stycznia 2014 Mniejsze ciśnienie w oponach trochę pomaga;);) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Modrzew74 0 Napisano 30 Stycznia 2014 Wielkie dzięki za odpowiedzi. Mam oponę Stomilu 12.4-28. Nie wiem czy jest radialna czy diagonalna. Jak to sprawdzić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emil87 0 Napisano 30 Stycznia 2014 A niepisze czasami gdzieś na oponie jaka jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Modrzew74 0 Napisano 31 Stycznia 2014 Wyrazu "radial" lub "diagonal" nie widzę. Jakoś to ustalę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 31 Stycznia 2014 jesli w srodku liczb oznaczajacych rozmiar masz litere R to jest radialna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Modrzew74 0 Napisano 31 Stycznia 2014 OK. Wielkie dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach