francek007 0 Napisano 29 Kwietnia 2008 według mnie jak takie objawy to poszłu ci uszczelnienie na tłoku podnosnika ja bym ci rdził to zobaczyć bo ja tak miałem i miałem te same objawy poprostu tłoczysko nietrzyma i przecierka co jest objawem takiego spadku i podnoszenia podnośnika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 29 Kwietnia 2008 Ma ktoś patent jak rozpołowić 360 bez użycia wózka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dcnt 0 Napisano 29 Kwietnia 2008 dlugi drewniany drag zaczepiony pod przedni zaczep na lancuchu, i chyba 3 ludzi na jego koncu, tak u nas robili nim skombinowali wozek Ale jest to klopotliwe w uzyciu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukano 0 Napisano 29 Kwietnia 2008 Ale uszczelniacze na tłoczysku były wymieniane wraz z pompa kilka dni temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 29 Kwietnia 2008 tragarz i pustaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 29 Kwietnia 2008 Ale uszczelniacze na tłoczysku były wymieniane wraz z pompa kilka dni temu.moze załozone nie w ta strone albo słaba jakość. Umnie w tym roku wymieniłem uszczelniacze i na pusto bez niczego po około 2 godzinach ramiona opadna do samej ziemi ale z opryskiwaczem 300l stał jeden dzień i opadł może o 5 cm. co to moze być ze pod ciężarem nie opada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 29 Kwietnia 2008 zamiast wozka mozna polozyc palety na rurkach od wody i na nich wyciagnac silnik.wymiana uszczelniaczy pomoze na chwile.pewnie wina rozdzielacza[tak obstawia agrofoto ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukano 0 Napisano 29 Kwietnia 2008 uszczelniacze załozone w dobra strone na 100% i na pustym podnosniku sam w dół nie opadnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 29 Kwietnia 2008 lukano pompy było nie ruszac bo to nie jej wina. A skoro twierdzisz, że uszczelnienie masz lux to tylko rozdzielacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukano 0 Napisano 30 Kwietnia 2008 Pompa juz była do wymiany w tamtym sezonie w ogóle nie podnosiła ale teraz podnosi super tylko ze tak właśnie opada i późno reaguje może w przeszłym tygodniu oddam rozdzielacz do regeneracji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek1969 0 Napisano 30 Kwietnia 2008 panowie jak zmiejszyć rozstaw kół tylnychw 60 tce bo nie pasuje mi do ziemniaków ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczewko 0 Napisano 30 Kwietnia 2008 Felgi rozkrec i pokombinuj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek1969 0 Napisano 30 Kwietnia 2008 to znaczy co? można lewą na prAWĄ ICO DALEJ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 30 Kwietnia 2008 to znaczy co? można lewą na prAWĄ ICO DALEJ ?możesz felgi rozkręcić i przestawić na mocowaniu obręczy i "gwiazdy" ale zyskasz wtedy około 4cm. a na ile sadzisz ze ci nie pasuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek1969 0 Napisano 30 Kwietnia 2008 KOlO 30 CM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 30 Kwietnia 2008 KOlO 30 CMchodzi mi o rozstaw rzedów ja sadze na 62,5cm i mi pasuje idealnie pod koła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 1 Maja 2008 możesz lewą na prawą i gwiazdy obrócić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alberto 0 Napisano 1 Maja 2008 Instrukcja naprawy do C360-3P do pobrania jest w dwóch częściach http://www.uploading.com/files/0ATSOTE4/In...zesc_1.rar.html http://www.uploading.com/files/LPSY9Z88/In...zesc_2.rar.html Hej lukano a jak z tego się ściąga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M@rtin 0 Napisano 1 Maja 2008 Witam.Słyszałem kiedyś od kogoś że można kupić papiery do c-360 i normalnie zarejestrować tak że się policja nie czepi:D czy to jest prawda ile takie papiery mogą kosztować i gdzie je mogę znaleźć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 1 Maja 2008 tylko znajdź kogoś kto sprzeda sam dowód Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M@rtin 0 Napisano 1 Maja 2008 tylko znajdź kogoś kto sprzeda sam dowódmożna znaleźć z jakichś starych co są już rozebrane a dowody pozostawały albo kupić c-360 na części z dowodem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 1 Maja 2008 lepiej zmienic rozstaw sadzenia na 67,5cm.inaczej chwycisz troche blota i bedzie ci scierac opony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek1969 0 Napisano 1 Maja 2008 a kopaczka wtedy niebędzie pasować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek44 0 Napisano 1 Maja 2008 inaczej chwycisz troche blota i bedzie ci scierac opony a kopaczka wtedy niebędzie pasowaćBędzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukano 0 Napisano 2 Maja 2008 Instrukcja naprawy do C360-3P do pobrania jest w dwóch częściach http://www.uploading.com/files/0ATSOTE4/In...zesc_1.rar.html http://www.uploading.com/files/LPSY9Z88/In...zesc_2.rar.html Hej lukano a jak z tego się ściąga Musisz poczekac około minuty tam masz do not wait 1 minutes... czekasz minute wyskoczy ci na zielonum tle download do sciagniecia tej instrukcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach