miccao 0 Napisano 13 Maja 2008 2,1m na 60 to jest max- jeśli sie szanuje ciągnikDobrze powiedziane, temat można zamknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bruce 0 Napisano 16 Maja 2008 Witam. Mam prośbę do lukano lub kogoś innego posiadającego Instrukcję NAPRAW do C-360 lub C-360-3P, bo linki podane wcześniej chyba już wygasły Dzięki z góry. http://www.uploading.coml/files/0ATSOTE4/Instrukacja_naprawy_do_C360_3P_czesc_1.rar.htmlhttp://www.uploading.coml/files/LPSY9Z88/Instrukacja_naprawy_do_C360_3P_czesc_2.rar.htmlWam działają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GDYNIA JASIU 0 Napisano 16 Maja 2008 Witam wszystkich pamietacie ten post jednego z was o rejestracji 360 bez kabiny ze mozna jak był wyprodukowany do roku 83-85-chyba czy tte przepisy sa aktualne i gdzie ich szukać Z góry wam dziękuje .Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukano 0 Napisano 16 Maja 2008 Witam. Mam prośbę do lukano lub kogoś innego posiadającego Instrukcję NAPRAW do C-360 lub C-360-3P, bo linki podane wcześniej chyba już wygasły Dzięki z góry. http://www.uploading.coml/files/0ATSOTE4/Instrukacja_naprawy_do_C360_3P_czesc_1.rar.htmlhttp://www.uploading.coml/files/LPSY9Z88/Instrukacja_naprawy_do_C360_3P_czesc_2.rar.htmlWam działają? Pozniej wrzuce i zapodam link bo ten faktycznie niedział Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bruce 0 Napisano 16 Maja 2008 Będę wdzięczny. Rozebrałem skrzynie biegów i boje się ją złożyć bez instrukcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marles360 0 Napisano 16 Maja 2008 najwyżej zostanie ci troche częsci za robocizne ))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
małorolny2 0 Napisano 16 Maja 2008 Będę wdzięczny. Rozebrałem skrzynie biegów i boje się ją złożyć bez instrukcji I z czego cieszysz ? Rozebrać to sztuka .......... pamięć trzeba ćwiczyć ........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bambino56 0 Napisano 17 Maja 2008 Niech mi ktoś powie jak i gdzie umieścic te instrukcje do c360 bo chętni są a każdemu przeciesz nie wyśle.Ja sie na tym nie znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bambino56 0 Napisano 17 Maja 2008 Ale mimo wszystko polecam kupić książke za 20 pare złotych a nie z monitorem składać traktor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bambino56 0 Napisano 17 Maja 2008 Ale mimo wszystko polecam kupić książke za 20 pare złotych a nie z monitorem składać traktor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukano 0 Napisano 18 Maja 2008 Niech mi ktoś powie jak i gdzie umieścic te instrukcje do c360 bo chętni są a każdemu przeciesz nie wyśle.Ja sie na tym nie znam.umiesc tu http://www.uploading.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 18 Maja 2008 Ale mimo wszystko polecam kupić książke za 20 pare złotych a nie z monitorem składać traktorZawsze można wydrukować co potrzebne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bambino56 0 Napisano 19 Maja 2008 Nie no niewiem jak to umieścić. To może ja to wyśle komus kto wie na E-maila i ktos to tam umieści ewentualnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bruce 0 Napisano 23 Maja 2008 Wyślij do mnie jeśli możesz. Mój e-mail to: fcbruce@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matiizz 0 Napisano 23 Maja 2008 Ile może kosztować silnik na wymiane do ursusa c 4011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 23 Maja 2008 Ok. 2,5 tys ze zdaniem starego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bambino56 0 Napisano 24 Maja 2008 No i wreszcie udało mi się. Książke: KOŁOWE CIĄGNIKI ROLNICZE URSUS C-360 I 3P INSTRUKCJA NAPRAWMOŻNA SOBIE POBRAĆ:http://tonet.wrzuta.pl/pliki/dVNtQW1J3w/Może bedzie przydatna...POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bruce 0 Napisano 26 Maja 2008 Serdecznie dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kalisk 0 Napisano 26 Maja 2008 No i wreszcie udało mi się. Książke: KOŁOWE CIĄGNIKI ROLNICZE URSUS C-360 I 3P INSTRUKCJA NAPRAWMOŻNA SOBIE POBRAĆ:http://tonet.wrzuta.pl/pliki/dVNtQW1J3w/Może bedzie przydatna...POZDRAWIAM fantastyczna rzecz pozdrawiam i aby było wiecejtakichludzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marles360 0 Napisano 27 Maja 2008 Panowie orientuje sie ktos czy w agromie można dostac pompe paliwowa po regeneracji i czy to agroma robi czy jacys prywaciarze. Potrzebuje konkretnej porady skad najlepiej brac takie cos zeby pochodziło jakis czas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 27 Maja 2008 a są jeszcze państwowe zakłady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelmf 0 Napisano 1 Czerwca 2008 Panowie w mijej 360 od jakiegoś czasuu gdy podniosę podnośnik np. z foliarka czy z rotacyjna lub innym sprzętem podskakuje cochwilkię . Task pasuje jak by puszcał co możę być tego przyczyną zza Odpowiedz z góry dziękiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marles360 0 Napisano 1 Czerwca 2008 Mnialem to samo kiedys sprawdz poziom oleju jak to nie pomoze to trzeba zwalac korpus i sprawdzac tlok w tulei podnosnika mogly pasc uszczelniacze ewentualnie rozdzielacz ale raczej on nie ponosi za to odpowiedzialnosci ewentualnie sprawdz polaczenia przewodow moze gdzies jakis oring albo podkladka padla trzeba przejrzec i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukano 0 Napisano 2 Czerwca 2008 Mnialem to samo kiedys sprawdz poziom oleju jak to nie pomoze to trzeba zwalac korpus i sprawdzac tlok w tulei podnosnika mogly pasc uszczelniacze ewentualnie rozdzielacz ale raczej on nie ponosi za to odpowiedzialnosci ewentualnie sprawdz polaczenia przewodow moze gdzies jakis oring albo podkladka padla trzeba przejrzec i tyle Ja miałem ten sam problem i był to rozdzielacz bo oringi zmieniłem tłok cylinder był w porzadku wszystkie oringi wyminiłem te w kanale olejowymi dalej to samo regeneracja rozdzielacza koszt 250 zł i jest wszystko git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciaastus 0 Napisano 3 Czerwca 2008 Pilne! Jakie napiecie ładowania powinno być w 60tce przy prądnicy? I przy jakich obrotach? Z góry dzięki i sorry, ale traktor potrzebny a nie ma czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach