MarcinC-360 0 Napisano 12 Maja 2007 Aaaaaa to zmienia postać rzeczy ,jutro ściągne,bo dzis mi się nie chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogdan28 0 Napisano 13 Maja 2007 Zwoplnice zwolnicami ,ale są tez dwa typy półosi roznia się illoscia zębów o 1 i w tym tkwi roznica szybkości Drogi przyjacielu, zanim coś o czymś napiszesz, bądź łaskaw poczytać trochę, chociażby na tym forum. Przejrzyj 3 strony wstecz i dowiesz się na czym polega różnica w zwolnicach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alberto 0 Napisano 13 Maja 2007 Hej lukano dobra robota dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gogo 0 Napisano 13 Maja 2007 Ja też serdeczne dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gelw 0 Napisano 13 Maja 2007 Wie ktoś ile kosztuje tylna opna 14,9/R28 i jakiej firmy wziąśc bo czeka mnie niestety wymiana w najbliższych dniach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzik 0 Napisano 13 Maja 2007 heja sorki ale nie chce mi sie szukac tematu o podnosniku który działa tylko przy wlaczonym WOM i pokrewnych. dajcie namiar na podstrone bo 70 stron nie bede czytałz góry THXpozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 13 Maja 2007 To jest instrukcja do C360 i w dodatku do 3P Dzieki,narazie tylko 1 częśc pobrałem bo transfer słaby.Teraz jak się coś zepsuje to można samemu pokombinować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 13 Maja 2007 Wie ktoś ile kosztuje tylna opna 14,9/R28 i jakiej firmy wziąśc bo czeka mnie niestety wymiana w najbliższych dniachna allegro od 750 zł szt, są też firmy które dowożą na miejsce jeśli bierzesz dwie szt i dokładają dętki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alberto 0 Napisano 14 Maja 2007 Stomil olsztyn 785 zł gat.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gelw 0 Napisano 14 Maja 2007 Stomil olsztyn 785 zł gat.1No u mnie za kormorana chce 840zł a w druugim sklepie 890zł Na allegro facet ma braum za 749 ale tylko odbiór osobisty więc chyba odpada a drugi ma po 730zl Petlas. Niewiem co to za firma. Czy może mi to ktoś przybliżyć a może ktoś takich używa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 14 Maja 2007 Petlas to chyba made in Turkey. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogdan28 0 Napisano 14 Maja 2007 Kupułem w zeszłym roku na jesieni barumy radialne - 900zł/szt w handlopexie, dowóz gratis. Facet mi oferował good yeary diagonalne za 740zł. Polskich nie sprzedają (mieli reklamacje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gelw 0 Napisano 14 Maja 2007 A trayal jaka to firma Niemiecka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 14 Maja 2007 Trayal to niby Jugosławiańska.A co do diagonalnych opon to fajnie się jeździ po dołach (miękkie boki) ale zdaje mi się,że szybciej się zużywają a i trwałość tych boków pozostawia duzo do życzenia-wyrwy potrafią się zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gelw 0 Napisano 14 Maja 2007 Chyba jednak dołoże i zdecyduje sie na barumy Co o nich myśliciePS byłem dziś w Krk na ulicy łokietka w warzszacie powiedzieli mi że spr. jednego wtrysku 10zł a wymiana 15zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macin2 0 Napisano 14 Maja 2007 Chyba jednak dołoże i zdecyduje sie na barumy Co o nich myśliciePS byłem dziś w Krk na ulicy łokietka w warzszacie powiedzieli mi że spr. jednego wtrysku 10zł a wymiana 15złMyślę że barum to dobry wybór moja c-355 już drugi rok na nich śmiga,stomil spadł na psy nie wiem jak oni to robią(pewnie obniżają koszty produkcji) i opony stomilu są jakieś niższe(porównywałem nowy barum ze stomilem i barum jest ok 5cm wyższy,powiem ci że nawet łysa opona stomilu z początku lat 90-ych jest wyższa od tej nowej produkowanej teraz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 15 Maja 2007 to chyba bieznik mniejszy jak niższa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczewko 0 Napisano 15 Maja 2007 ja mam radialki Baruma w 3p i moge je polecic.cisnienie 0,9 atm i jazda w pole.przod do góry podnosi ale idzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dcnt 0 Napisano 15 Maja 2007 to chyba bieznik mniejszy jak niższa. Nie, bieznik jak sie patrzy, kupilem nowe do c330 na jesieni ubieglego roku i faktycznie sa nizsze i ciut wezsze od starych ktore sciaglem, wiec raczej stomil oszczedza (czyt schodzi na psy jak sie kolega wyrazil) Apropos, tylko ja jezdze c-360 na oponkach 16.9 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gelw 0 Napisano 15 Maja 2007 Wykręciłem wtryski i zawiozłem do sprawdzenia.Potwierdziły się moje podejrzenia, 2 lały Wymieniłem na miejscu żeby dwa razy nie jeździć wróciłem do domu, założyłem i widać znaczną poprawę Podczas wchodzenia na obroty nie kopci ale pozostał jeszcze mało widoczny dymek na wolnych obrotach.I co tym razem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macin2 0 Napisano 15 Maja 2007 to chyba bieznik mniejszy jak niższa.Niestety bieżnik nowej opony barum jest około 1cm wyższy od nowej stomilu,chodzi mi oto że cała opona baruma jest wyższa od stomilu i według mnie opłaca się wydać parę groszy więcej i mieć opony klika sezonów dłużej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GDYNIA JASIU 0 Napisano 15 Maja 2007 Witam ile atm.do przodu a ile do tyłu ładujecie w C-355/60 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macin2 0 Napisano 15 Maja 2007 Witam ile atm.do przodu a ile do tyłu ładujecie w C-355/60 Pozdrawiam Witam,ja w swojej c-355/c-360 z przudu ładuję 2,2 a z tyłu 1,8 takie ciśnienia były w'instrukcji obsługi'opon jak je kupuiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GDYNIA JASIU 0 Napisano 15 Maja 2007 no to duzo sie niemyliłem przod tak samo tylko z tyłu daje1,5atm Dzieki Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 16 Maja 2007 1.8 atm to jest dobre do transportu a w pracach polowych to 0,9 atm(oczywiście tył).Ja tak mam i jest git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach