milas32 0 Napisano 19 Lutego 2014 W dobie współczesnej bardzo wiele mówi się o różnych kredytach. Nie każda oferta oczywiście jest wiarygodna, a przynajmniej nie ta pozabankowa, dlatego też chciałem wskazać na pewne ciekawe miejsce. To strona (link)która może komuś pomóc w zaciągnięciu ciekawego kredytu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marianek 0 Napisano 6 Marca 2014 Jak wziac kredyt - to kazdy raczej wie, ale jak go splacic - to juz nie:D Niestety ludzie o tym dosc czesto nie myslac, podpisujac umowe kredytowa;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siergiej 0 Napisano 18 Kwietnia 2014 My ostatnio braliśmy na nowy ciągnik i też sie faktycznie wydawało, że w banku bezpośrednio może być problem, ale za pośrednictwem Idea Expert parę ofert do wyboru sie znalazło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miron45 0 Napisano 28 Kwietnia 2014 Zgadzam się Marianek. Najgorsze jest to, że zdarza się i tak, że podpisują papiery bez dokladnego zapoznania się z umową a później jest wielki problem, że jak to dlaczego.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bilardowy 0 Napisano 5 Maja 2014 Na pewno zanim weźmiemy jakikolwiek kredyt, warto jest zajrzeć na jakieś forum, bo tam mamy wiele informacji, wiele podpowiedzi. Między innymi możemy znaleźć jakiś dobry adres, pod którym można zaciągnąć kredyt. Ja w tym miejscu także chcę wskazać na (link), gdyż jest to miejsce, gdzie można wziąć dobre kredyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyrda67 0 Napisano 6 Maja 2014 Ja myślę, że taka oferta jak (link) mogłaby zainteresować wiele osób. W dobie współczesnej, gdy szukamy dobrych kredytów, na pewno warto przyglądać się każdej ciekawej ofercie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach