suzej 0 Napisano 14 Marca 2014 Chodzę po sieci i zastanawiam się gdzie znajdę kredyt bez bik. Zadłużenie w banku rośnie bardzo mocno. Brak spłat jest > 90 dni. Nie zamierzam bankowi ani złotówki więcej płacić, już oddałem ponad 2x tyle co pożyczyłem i niech mnie teraz ścigają nie wiem gdzie... Potrzebuje parę tysięcy pożyczyć bez sprawdzania tego diabelnego bika.Już kiedyś interesowałem się Eurocent Pożyczki (linki) i teraz też o tym myślęi nie wiem czy nadal są tak tani i konkurencyjni czy lepiej wybrać coś bardziej znanego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pens 0 Napisano 15 Marca 2014 Na kokosie była niedawno fajna promocja. Pierwsza pożyczka za darmo. Nie wiem czy jest jeszcze aktualna. ____________________________ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izy123 0 Napisano 16 Marca 2014 Takie promocje coraz więcej firm organizuje , trzeba tylko dobrze poszukać no i trochę czasu poświęcić . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
megi12 0 Napisano 3 Kwietnia 2014 Pożyczka gotówkowa Wonga.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Kwietnia 2014 Tutaj (link) na forum masz ranking kredytów bez bik: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bilardowy 0 Napisano 5 Maja 2014 Ja bym spróbował zajrzeć na stronę i tam zorientować się w temacie kredytów bez BIK oraz wszelkich innych. Zasadniczo jest to bardzo ciekawe miejsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Millet 0 Napisano 23 Lipca 2014 Jeżeli szukasz zestawienia najtańszych kredytów, to zobacz na stronie 17BANKOW tam jest zestawienie najtańszych kredytów, są zarówno z bikiem jak i bez więc musisz sobie poszukać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Markusso200 0 Napisano 13 Sierpnia 2014 Tez mnie interesuje to, gdzie dostanę tanią pożyczkę bez BiK. zastanawiam się, którą firmę najlepiej wybrać, aby było najtaniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hanso 0 Napisano 19 Sierpnia 2014 A na stronie pożyczki bez bik sprawdzałeś? Tam masz sporo porad i omówionych ofert takich pożyczek - można wziąć naprawdę tanią pożyczkę bez bik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach