Szerky 0 Napisano 25 Marca 2014 Witam Poszukuję sprawdzonych szkoleń rozwojowych już od dłuższego czasu prowadzę działalność gospodarczą, jednak potrzebuję jakiejś motywacji, zewnętrznego natchnienia, co polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martyna89 0 Napisano 25 Marca 2014 Witam Poszukuję sprawdzonych szkoleń rozwojowych już od dłuższego czasu prowadzę działalność gospodarczą, jednak potrzebuję jakiejś motywacji, zewnętrznego natchnienia, co polecacie? Ja polecam zajrzeć na FORUM ROZWÓJ OSOBISTY - tam masz dużo o niekonwencjonalnych metodach, tańszych od szkoleń a z taką samą a nawet większą skutecznością Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszu 0 Napisano 25 Marca 2014 Witam Poszukuję sprawdzonych szkoleń rozwojowych już od dłuższego czasu prowadzę działalność gospodarczą, jednak potrzebuję jakiejś motywacji, zewnętrznego natchnienia, co polecacie? Ja polecam zajrzeć na FORUM ROZWÓJ OSOBISTY- tam masz dużo o niekonwencjonalnych metodach, tańszych od szkoleń a z taką samą a nawet większą skutecznością Polecam Ja również polecam to forum Fajny system jest przedstawiony, warto poczytać o niekonwencjonalnych metodach w ogólnym dziale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach