radziu 0 Napisano 10 Kwietnia 2014 witam orientuje się ktoś może jak przerobić instalację na jeden akumulator?i jeszcze jedno pytanie moja 60-ka długo stała nieruszana a teraz gdy silnik się nagrzeje traci moc i nierówno pracuje. proszę o pomoc. z góry dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 11 Kwietnia 2014 Witam.Ja u siebie wstawiłem z prawej strony.Nie wielki problem stwarza pedał gazu ale idzie to zrobić.Plus akumulatora podłączyłem do rozrusznika a minus do masy.Ot i cała przeróbka.Po prostu eliminujesz tylko kabel łączący akumulatory. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jahooo 0 Napisano 15 Kwietnia 2014 Mój ojciec też wstawił jedn akumulator 125Ah plus rozrusznik szybkoobrotowy. Akumulator pasuje idealnie w skrzynkę po prawej stronie, po lewej znalazło się miejsce na lewarek, łyżkę do opon, większe klucze. Orginalnie w 3P akumulator był mocowany ( w wersji z 1 aku) z przodu pod filtrem powietrza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach