Skocz do zawartości
misiek21

Problem przy odpaleniu c330

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z odpaleniem, była wmieniona popma paliwa i wtryski, regeneracja głowicy. Ciągnik kręci ale nie może odpalić. Proszę o Pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To sprawdź jeszcze raz ustawienie zaworów, ustawienie pompy na rozrządzie, wyciąg wtryskiwacze i przykręć do samej pompy sprawdź jak rozpylają i czy wtedy kiedy trzeba. Musi być coś nie tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Być może pompiarz skopał robote i niebędzie dobrze palic bo już się spotkałem z takim przypadkiem i z resztą pisałem o tym w dziale c360. Teraz nikomu niemożna ufać a i części ci powie że włożył np. wzm a są jakieś importowane chińskie. Po prostu kupa dziada się zaczyna robić z tym wszystkim. Narzekają wszyscy na komune ale wtedy nikt nie słyszał o bezrobociu i pompa w ojca 4011 była regenerowana za komuny i chodzi elegancko do tej pory a te teraz regenerowane to się po roku nieraz wysrywają więc o czym tu mowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wogóle to odpalił ten traktor czy nie?

A może początek wtrysku przez pomyłke jest ustawiony na drugi otwór w kole zamachowym i przez to jest problem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ile się wogóle da tak ustawić bo może braknąć regulacji na kole od pompy bo nigdy niesprawdzałem?

Ale Polak potrafi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i znaleziona ta przyczyna czy nie bo jestem ciekawy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi