misiek21 0 Napisano 17 Maja 2014 Mam problem z odpaleniem, była wmieniona popma paliwa i wtryski, regeneracja głowicy. Ciągnik kręci ale nie może odpalić. Proszę o Pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seweryn7701 0 Napisano 18 Maja 2014 A odpowietrzyłeś pompę jak należy? Sprawdź czy na przewody podaje paliwo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek21 0 Napisano 18 Maja 2014 Tak wszystko odpowietrzone, kręci jest dym ale nie chce zapalić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 18 Maja 2014 a pompę ustawiłeś tak jak była? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek21 0 Napisano 18 Maja 2014 Tak jest ustawiona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seweryn7701 0 Napisano 18 Maja 2014 To sprawdź jeszcze raz ustawienie zaworów, ustawienie pompy na rozrządzie, wyciąg wtryskiwacze i przykręć do samej pompy sprawdź jak rozpylają i czy wtedy kiedy trzeba. Musi być coś nie tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emil87 0 Napisano 18 Maja 2014 Być może pompiarz skopał robote i niebędzie dobrze palic bo już się spotkałem z takim przypadkiem i z resztą pisałem o tym w dziale c360. Teraz nikomu niemożna ufać a i części ci powie że włożył np. wzm a są jakieś importowane chińskie. Po prostu kupa dziada się zaczyna robić z tym wszystkim. Narzekają wszyscy na komune ale wtedy nikt nie słyszał o bezrobociu i pompa w ojca 4011 była regenerowana za komuny i chodzi elegancko do tej pory a te teraz regenerowane to się po roku nieraz wysrywają więc o czym tu mowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 19 Maja 2014 żeby to rok wytrzymało a tu kolega dał do regeneracji i już jest do bani Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emil87 0 Napisano 19 Maja 2014 A wogóle to odpalił ten traktor czy nie?A może początek wtrysku przez pomyłke jest ustawiony na drugi otwór w kole zamachowym i przez to jest problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emil87 0 Napisano 19 Maja 2014 O ile się wogóle da tak ustawić bo może braknąć regulacji na kole od pompy bo nigdy niesprawdzałem?Ale Polak potrafi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emil87 0 Napisano 28 Maja 2014 no i znaleziona ta przyczyna czy nie bo jestem ciekawy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach