chlopka 0 Napisano 30 Maja 2014 lubicie czytać? ja dostałam ostatnio na imieniny książkę kossakowskiej takeshi cień śmierci - bardzo mi sie podobała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Czerwca 2014 Czytam tylko poradniki ogrodnicze, rolnicze. na więcej nie mam teraz czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik34 0 Napisano 24 Lipca 2014 Ja lubię czytać horrory albo Sci fi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ojsel 0 Napisano 29 Lipca 2014 Ja uwielbiam skandynawskie kryminały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Lipca 2014 Zainteresowałem się, na serio, ciekawa pozycja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
donatelia 0 Napisano 24 Września 2014 Polecam wszystkim książkę: "Oskar i Pani Róża" autorstwa Érica-Emmanuela Schmitta. Piękna powieść o 10-letnim chłopcu, który przeżywa straszną tragedię- ma raka. W szpitalu odwiedza go codziennie Pani Róża, która daje nadzieje chłopców i pomaga mu przeżyć ostatnie dni jego życia. Bardzo poruszająca i wspaniała książka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
donatelia 0 Napisano 24 Września 2014 A teraz jestem w trakcie czytania książki S. Kinga "Zielona Mila". Ostatnio oglądałam ten film, któryś raz z kolei i koleżanka poleciła mi, żeby przeczytać książkę. Miała rację, książka jest tak dobra jak film, jeśli nie lepsza. Jej bohaterowie to więźniowie oczekujący na wykonanie kary śmierci i pilnujący ich strażnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Września 2014 Takie co się dobrze kończą:) Czytam poradniki, ostatnio na temat hodowli pszczół, jako ewentualny biznes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bila 0 Napisano 5 Października 2014 Ja lubię ksiązki Vonneguta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pens 0 Napisano 7 Października 2014 Mnie interesuje obecnie medytacja i samorozwój, więc pod tym kątem dobieram literaturę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 7 Października 2014 a ja umberto eco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roltex 0 Napisano 15 Października 2014 Dla mnie straszną męczarnią było czytanie lektur szkolnych liceum. Te książki w ogóle mnie nie ciekawiły i musiałem się zmuszać do czytania. Teraz jestem w trakcie czytania Igrzysk śmierci: Kosogłos Suzanne Collins. Naprawdę polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roltex 0 Napisano 15 Października 2014 Dla mnie straszną męczarnią było czytanie lektur szkolnych liceum. Te książki w ogóle mnie nie ciekawiły i musiałem się zmuszać do czytania. Teraz jestem w trakcie czytania Igrzysk śmierci: Kosogłos Suzanne Collins. Naprawdę polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Października 2014 Takie co się dobrze kończą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cernunos 0 Napisano 30 Października 2014 Literatura faktu plus staram sie doksztalcac cały czas w kwestiach związanych z rolnictwem, staram sie sledzic pewne rzeczy na bieżąco. Plus całe sterty książek akwarystycznych - to moja najwieksza pasja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
odlot 0 Napisano 2 Listopada 2014 Popieram - kryminały Cobena są ekstra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szu 0 Napisano 2 Listopada 2014 ja telefoniczna a z prasy to wiesci parafialne mam jeszcze podsunięć pomysł proboszczowi by program TV umiescił w tym tygodniku to bedzie czytany przez 7 dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szu 0 Napisano 2 Listopada 2014 Dla mnie straszną męczarnią było czytanie lektur szkolnych liceum. Te książki w ogóle mnie nie ciekawiły i musiałem się zmuszać do czytania. Teraz jestem w trakcie czytania Igrzysk śmierci: Kosogłos Suzanne Collins. Naprawdę polecam. a rozmowy z katem ?ja ta ksiazke na dzien dobry łykłem ale fakt jak człowiek pomyślał ze ktoś 2 wrogich w czasie wojny ludzi wsadził do jednej celi to straszne ale podobny przypadek poznałem z zycia gościa pracownika naukowego ale jeszcze mgr wsadzili do celi z mordercami on w czasie 15 lat w wiezieniu studia dr skonczył .Potem mowił ze to mu dawało siłe zyc i nie mysleć o tym co sie stałoa gosc został wsadzony politycznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Grudnia 2014 Lubiłem czytać Sienkiewicza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sabin 0 Napisano 2 Grudnia 2014 Mnie ostatnio tylko literatura historyczna interesuje. Głównie okres zimnej wojny PRL w Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoni 0 Napisano 17 Grudnia 2014 fantasy. polskie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrowa 0 Napisano 20 Grudnia 2014 Ja lubię książki przygodowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balon 0 Napisano 21 Grudnia 2014 Kryminały i fantastyczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kima 0 Napisano 3 Listopada 2017 A ja lubię książki przyrodnicze, ogrodnictwo i przygodowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niesmiala_beti 0 Napisano 6 Listopada 2017 Uwielbiam fantastykę, thriller i kryminał.Czytaliście coś Agathy Christie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach