Mahogun 0 Napisano 3 Czerwca 2014 Witam. Chciałbym otworzyć agroturytyke całoroczna. Potrzebuje rad czym by przyciagnac klientów w cyklu całorocznym . w co najbardziej inwestowac . ? Mam działkę o pow 50 arów i chciałbym ja jakoś własnie dobrze i umiejetnie zagospodarowac. Chodzi mi o domki letniskowe itp. Miejsce spokojne oddalone od drogi głównej . Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek podpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
makary 0 Napisano 2 Sierpnia 2014 Przede wszystkim musisz zadbać o to by domki były całoroczne, czyli miały odpowiednie ogrzewanie. Ponadto dobrze wyposażony ogród zaprojektowany z myślą o tym by w zimie również fajnie wyglądać. Pomyśl nad zimowymi atrakcjami w stylu ognisko, kulig, zrób jakiś jeden domek gdzie będziesz organizował zabawy, imprezy cokolwiek by rozruszać ludzi może też jakieś mini zoo, dzieci oszaleją na punkcie króliczków, żłówi itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysztofagriculture 0 Napisano 4 Sierpnia 2014 Tak jest ogród nie tylko na lato ale też na zimę, jeżeli masz możliwość to faktycznie zwierzaki jakie by nie były przyciągają dzieci. W pobliżu mnie powstała mała zagroda z kozami i barankami więc kiedy dzieci tylko przechodzą pozostają pełne zachwytu, a i te zwierzątka mają radość z takie zainteresowania. Poza tym dobra reklama i można zacząć działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wlodek99 0 Napisano 3 Września 2014 Tak jest ogród nie tylko na lato ale też na zimę, jeżeli masz możliwość to faktycznie zwierzaki jakie by nie były przyciągają dzieci. W pobliżu mnie powstała mała zagroda z kozami i barankami więc kiedy dzieci tylko przechodzą pozostają pełne zachwytu, a i te zwierzątka mają radość z takie zainteresowania. Poza tym dobra reklama i można zacząć działać Witam forumowiczów. Jeśli prowadzicie lub planujecie prowadzić gospodarstwo agroturystyczne proponuję dokonać wpisu do portalu branżowego. Będziecie mieć pewność, że klienci do Was dotrą. Portal jest reklamowany w wyszukiwarkach google co gwarantuje dużo lepszą skuteczność. Warto i polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysztofagriculture 0 Napisano 9 Września 2014 Jeżeli mogę jeszcze raz się wtrącić, to fajnym miejscem byłby jakiś ciekawy plac zabaw i niedaleko jakiś grill, żeby i dzieciom i rodzicom było wesoło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mome 0 Napisano 6 Listopada 2014 Gdy ja wybieram domki agroturystyczne to największą uwagę poświęcam okolicznym atrakcją turystycznym. Liczy się też czystość w domkach i oczywiście cena. Lubię gdy są konie na których można pojeździć i dostęp do jeziora gdzie można połowić ryby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajan 0 Napisano 19 Listopada 2014 A jaka okolica ? Są jakieś lasy w okolicy? Latem można wypożyczać rowery na wędrówki, zimą np. narty biegowe np. trasa do biegania w lesie. Zimą np. atrakcją jest kulig i ognisko z kiełbaskami w lesie.Co do atrakcji w samym ośrodku, to pole do gry w siatkówkę, osobne np. do babinktona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarecki77 0 Napisano 17 Grudnia 2014 Warto zadbać o dobrą kuchnię i trochę atrakcji, żeby turysta się nie nudził - jakieś ogniska, spacery, grzybobranie i tego typu rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaddi 0 Napisano 2 Kwietnia 2015 Wydaje się że dobre jedzenie, możliwość spacerów tudzież przechadzek to jest podstawowa aktywność takich turystów. Okolica też musi być zadbana i najlepiej z atrakcjami. W lecie jest zdecydowanie łatwiej natomiast zima zapewnienie kuligów itd. by się przydało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szybka_kryśka84 0 Napisano 24 Października 2017 Przede wszystkim jaką masz okolicę? Bo musisz dostosować swoje atrakcje do otoczenia. Dobra kuchnia to mus. Fajnym pomysłem jest też mieć grilla i palenisko niedaleko, żeby goście mogli wieczorami tam czas spędzać. Jak masz gdzieś jakiąś wodę to fajnie np udostepniać kajak czy łódkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach