kyku1991 0 Napisano 1 Lipca 2014 witam panowie kto może mi pomuc bo wymieniłem pompke nowa w hamulcach ta krótka w c360 i nie chce mi cos pedał od hamulców twardnieć odpowietrzam ale dalej nic jedno wogule nie daje plynu cylinderek nowy pompka tez nie chce wogule cos twardnieć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiekziolo 0 Napisano 2 Lipca 2014 Nowe pompki hamulcowe nie nadają się do użytku. Mam ten sam problem w c 385. Po wymianie pompki na nową najwyżej kilka razy uda się przyhamować, a potem zablokuje się ta gumka w środku, jakby spuchła, czy coś i już nie ma hamowania i wtedy pedał jest miękki i nie pompuje w ogóle płynu. Nie wiem jakie pompki kupować żeby działały, miałem już polskie i czeskie i zawsze jest to samo. A takie tanie to one znowu nie są. Płyn też wymieniony na nowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyku1991 0 Napisano 3 Lipca 2014 witam jedno koło super mi hamuje a drógie wogule nic nie hamuje tak sumie tylko leciutko ale wogule sladow nie ma jak hamuje a w tym drogim mam slady i nie wiem co to może być Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 4 Lipca 2014 Jak zachowuje się na rozłączonych pedałach?Możliwe że nie działa wyrównywacz ciśnienia (w pompce hamulcowej).Coś podobnego http://www.sklepdlarolnika.pl/pompa-hamulcowa-dluga-z-wyrownywaczem-c-360/231/produkt.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyku1991 0 Napisano 4 Lipca 2014 na rozlaczonym to jedno hamule dobrze a drogie wogule ciągnik jedzie a jak oba wciskam to w jedna strone idzie tam gdzie hamuje sciaga to bym musial droga wymienić bo jedno wymieniłem cylinderek nowy a moglo być tak ze raz mailem taka sytuacje ze cylinderek rozszezylo mi i dymilo mi jak się jechalo dalej i mogly mi szczeki np. plynem i slizga czy nie za bardzo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyku1991 0 Napisano 26 Lipca 2014 wymieniłem bęben i szczeki i jak jade to dymi mi z wolnic co to może być może być przez cylinderek ze rozszerzyło go i nie wraca jak powinno być Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach