mobi 0 Napisano 24 Lipca 2014 Witam, Moja mama ma 9 słupów energetycznych w tym 1 słup wysokiego napięcia , wszystkie znajdują się na ziemiach rolnych. Mama jest właścicielem gospodarstwa od 34 lat. Czy ktoś może poradzić konkretnego prawnika, który oceni sytuację,uczciwie doradzi i poprowadzi sprawę, a nie wyprowadzi w manowce Będę wdzięczna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wlodek99 0 Napisano 20 Października 2014 Witam. Proszę o informację, czy temat jest jeszcze aktualny. Piszę dopiero dzisiaj bo nie widziałem tego postu wcześniej. Jeśli tak to zapraszam do nas. Tematem służebności przesyłu zajmujemy się od 4 lat. Z powodzeniem. Wasz przypadek jest raczej opłacalny ale to dopiero musimy wyliczyć. W pierwszej kolejności wyliczamy opłacalność (powyżej 15 000 zł.), a dopiero później podejmujecie Państwo decyzję.tel.600023799 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sabin 0 Napisano 31 Stycznia 2015 Polecam kontakt pod tym adresem - (link)- firma ta reprezentowała mnie przy walce o wypłacanie odszkodowania przez spółkę energetyczną za słupy biegnące przez moją ziemię. Efekt współpracy jak najbardziej zadowalający. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach