Piosall 0 Napisano 13 Listopada 2006 Kto zna inny najbliższy termin na egzamin eksternistyczny - Wykształcenie rolnicze - zawód Rolnik poza Łowiczem (około lutego 046/ 837-37-05 ) i Książem Wielkim (około grudnia 041/ 38-38-010 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stachu2005 0 Napisano 13 Listopada 2006 Dyplomy podobno w ten weekend będą rozdawać (sobota) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anialoki 0 Napisano 21 Lutego 2007 hej..Ja będę miała egzamin w ten weekend.. i praktyką jestem trochę przerażona.. co to "kultywator" nie mam pojęcia.. mógłby mi ktoś to przybliżyć? a wiadomo coś jeszcze czego dotyczyć mogą choć mniej więcej zadania na praktycznym?..pozdrawiam.. i bardzo proszę o informacje.. ania_loki@tlen.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mloda rolniczka 0 Napisano 21 Lutego 2007 Hej Ania,Jesli zdawac bedziesz rolnika robotnika wykwalifikowanego, to nie jest tak najgorzej.z 70 pytan odpowiedzec trzeba prawidlowo minimum na 28 (chyba juz to ktos pisal). Ja juz jestem po i do przodu. Nie przeczytalam wszystkich materialow, a z typowym rolnictwem, a przede wszystkim z produkcja zwierzeca stycznosci nie mam w ogole , "strzelac" odpowiedzi nie potrafie ( w totka mam prawie zawsze 0 odgadnietych liczb ) . Nie mniej jednak, jesli potrafisz logicznie myslec to test zdasz,( choc niektorych rzeczy z testu nie ma w materialach np. nie wiedzialam kiedy sie dokonuje korelacji racic - co to w ogole jest!!!)Nie jest zle. Komisja sympatyczna. Pozdrawiam i powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anialoki 0 Napisano 22 Lutego 2007 dzięki bardzo! trochę mnie pocieszyłaś.. a jak u ciebie wyglądał egzamin praktyczny? bo tego najbardziej się obawiam.. zielona jestem z tych wszystkich maszyn.. pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach