ukajana 0 Napisano 30 Sierpnia 2014 Na walentynki :Ona:W tym roku nie możemy się ani rozstać ani pokłócićOn:Dlaczego ?Ona:Bo wykupiłam roczny pakiet minut do ciebie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ukajana 0 Napisano 30 Sierpnia 2014 Małego Abramka wywalili ze szkoły - żydowskiej oczywiście - za brak postępów w nauce i nieposłuszeństwo. Przenieśli do go innej szkoły - też żydowskiej. Po kilku miesiącach i z tej wyleciał z tych samych powodów. Do kolejnej - to samo. Po jakimś czasie w mieście nie zostało ani jednej żydowskiej szkoły, w której by już Abramka nie znali, został, więc umieszczony w katolickiej.Po tygodniu dyrektor szkoły wzywa tatę Abramka i oznajmia mu, jakim wspaniałym chłopcem jest Abramek - grzecznym, bystrym i w ogóle najlepszym uczniem w szkole.Tata po powrocie do domu pyta zbaraniały Abramka:- Abramek, co się z tobą stało? Mówią mi, że jesteś najlepszym uczniem, nie chuliganisz, no wzór cnót. CO ONI Z TOBĄ ZROBILI?- Rozumiesz tato, pierwszego dnia taki pan w czarnym ubraniu zaprowadził mnie do ciemnego pokoju, w którym wisiał jakiś pan przybity do krzyża i powiedział:- "Abramek, to jest Jezus Chrystus. On też był Żydem".I wtedy zrozumiałem, że to nie przelewki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pokasala 0 Napisano 30 Sierpnia 2014 Zapłakana blondynka zwierza się swojej najlepszej koleżance:- Wiesz, że ja nie wiem co w tamtych czasach kobiety widziały w tych mężczyznach?- W tamtych czasach to znaczy kiedy ?- Zanim wynaleziona pieniądze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inkol 0 Napisano 30 Sierpnia 2014 siedza dwie blondynki na przystanku autobusowym i rozmawiaja :- na jaki czeka pani tramwaj ?- na 20.-ale przeciez 20 jezdzi tylko w dni swiateczne, a dzis jest wtorek.-ale ja mam dzis urodziny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miscz 0 Napisano 30 Sierpnia 2014 Pan nauczyciel pyta dzieci na lekcji:-Co to jest rarytas?-Rarytas to jest pomarańcza - powiedziała Kasia.-No i co jescze? - zapytał klasy nauczyciel.Karol podnosi ręke i mówi: rarytas to jest czekolada.-Dobrze! Czy coś jeszcze? - pyta nauczyciel.Jasiu podnosie rękę i mówi:-Rarytas proszę pana, to jest pupa szesnastolatki.Nauczyciel oburzony wyrzucił go z lekcji i kazał mu przyjść na drugi dzień z ojcem.Na drugi dzień Jasio wszedł do klasy i bardzo szybko pobiegł do ostatniej ławki, i usiadł bez słowa.Podszedł do niego nauczyciel i zapytał:- Czemu tak od razu uciekłeś do ostaniej ławki i gdzie masz ojca?!- Tata nie przyjdzie. Powiedział mi, że jeżeli dla pana pupa szesnastolatki nie jest rarytasem, to jest pan pedałem i kazał mi się trzymać od pana z daleka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miscz 0 Napisano 30 Sierpnia 2014 Jasiu przychodzi do domu i mówi:- Mamo nauczylem się liczyc do 10Na to mama:- To policz synkuJasio: 1 3 4 5 6 7 9 10Mama: a 2 gdzieJasio: w dzienniku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamajastra 0 Napisano 30 Sierpnia 2014 Pani pyta Jasia- Jasiu ty masz takie krzywe nogi od małegoA Jasiu na to- niee... od kolan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mijami 0 Napisano 30 Sierpnia 2014 Mąż przychodzi do domu i pyta się zony co byś zrobiła jak bym wygrał w totolotka a zona odpowiada wzięła bym połowie i odeszła od ciebie a mąż to masz tutaj 7,50 i wyp****** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trenpot 0 Napisano 30 Sierpnia 2014 Pewnego dnia do sklepu niedźwiedzia przychodzi zajączek:-czy jest może 2 metrowy chleb-nie,niemanastępnego dnia:-czyjet 2 metrowy chleb-nie niemaW koncu niedzwiedz sie zdenerwowal i przez calą noc piekł mu ten chleb.Następnego dnia pzychodzi do sklepu zajączek:-czy jest może 2 metrowy chleb-tak, jest-to poprosze piętke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lokatora 0 Napisano 30 Sierpnia 2014 Jasiou mówi do taty:-Tatusiu jaka ta nasza mam jest sprytna-Czemu synku??-Bo wyjechała z garażu bez otwierania drzwi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lokatora 0 Napisano 30 Sierpnia 2014 Przychodi Jasiu do domu i mówi-Dostalem piętke i w mordeTato mówi-Za co piętke?Jasiu odpowiada-Bo pani mni zapytała ile to jest 4*6 a ja powiediał żę to jest 24.A tato pyta-A za co w morde?Jasiu odpowiada-Bo pani mne zapytała ile to jest 6*4Tata zdiwiony odpowiada zę to jeden ch***Jasiu powiediał-Też tak powiediałem i za to dostałm w morde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alantena 0 Napisano 30 Sierpnia 2014 - Tatry mają dwa miliony lat i trzy miesiące.- Baco, skąd wiecie to z aż taką dokładnością?- A był tu jeden profesor trzy miesiące temu i gadał, że mają dwa miliony. To ile mogą mieć teraz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gaska1597156930 0 Napisano 2 Września 2014 Świetny pomysł z tymi kawałami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gabrielk 0 Napisano 6 Września 2014 Fajny ten o tatrach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach