Felipe 0 Napisano 3 Września 2014 Tak jak w temacie, potrzebuje założyć jakieś konto, z tym że zależy mi na tym, żeby było to konto, które jednak coś oferuje, dla nowego klienta, a nie sam ''depozyt'' pieniędzy. Trochę się spóźniłem, bo fajne konto było w BZWBK, gdzie przy zakupach za powyżej 300 zł kartą co miesiąc, 50 zł zostało zwracane na koniec miesiąca. Promocji tej już nie ma i nie widzę teraz w tym banku nic ciekawego. Poza tym jak usłyszałem, że za rok nie będzie już marki BZWBK, tylko Santander, to ostatecznie zrezygnowałem. Kiedyś miałem pożyczkę w tym banku i nikomu nie życzę... Obsługa tragiczna, chociaż trzeba przyznać, że swego czasu mieli dosyć niską marżę. Obecnie w oko mi wpadło konto w mbanku. Przede wszystkim zachęca oprocentowanie 4% i z jednej strony jest to bardzo kuszące i nie spotkałem innej takiej ofert, z drugiej zaś zastanawiam się, jak to jest, bo przecież czasami nawet lokaty nie są na tyle oprocentowane. Ktoś może posiada to konto i mógłby powiedzieć jak to wygląda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Września 2014 Ja mam w spółdzielczym, bo jedyny ma bankomat w gminie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pens 0 Napisano 7 Października 2014 ING ma darmowe bankomaty w całej Polsce więc spółdzielczy bankomat też się załapie. Ja mam w ING i w mBanku, opinie ma pozytywne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trontek 0 Napisano 14 Października 2014 Ja polecam Millennium, mają darmowe konto, przelewy i wszystkie bankomaty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hanso 0 Napisano 28 Października 2014 Ja polecam serwis z kontami dla studentów - ale sa to głównie konta darmowe więc każdy może z nich skorzystać - polecam - sam skorzystałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszu 0 Napisano 28 Października 2014 Czy założenie konta ułatwia zaciągnięcie pożyczki czy też kredytu na dogodnych warunkach? Jeżeli możecie coś polecić albo wiecie coś więcej w tym temacie napiszcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach