Mellissa 0 Napisano 8 Września 2014 Jestem na etapie urządzania własnego ogrodu. Szukam jakiejś firmy gdzie mogłabym zamówić elementy małej architektury tj. altane płotki ławkę. Chciałabym, żeby było to stabilne i dobrze wykonane. Czy ktoś może coś polecić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bardek 0 Napisano 16 Września 2014 Ciekawy wątek, też chętnie zasięgnę informacji w tym temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chlopka 0 Napisano 26 Września 2014 a co myślicie o trawie w rolce, jak na przykład ta (link). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terryfoster 0 Napisano 2 Października 2014 Co do ogrodu to my również jestesmy w trakcie wyposażania naszego natomiast zaczęliśmy od Placu Zabaw, w maju były fajne promocje na place zabaw i zakupiliśmy z dostawą do domu z firmy z Mazowsza którą znaleźliśmy przez internet. W związku z tym że kontakt był po prostu rewelacyjny a Pani bardzo miła i ugodowa to zamówiliśmy i szczerze powiem że wróciłbym tam z ręką na sercu (link). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gołąb 0 Napisano 3 Października 2014 Jest w Wydminach mała firma WOMI , która robi doskonałej jakości wyroby ogrodowe. Zamawiałem i jestem zadowolony. Telefon do firmy 502 237216 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Grudnia 2014 Producent wykonuje do ogrodów ciekawe (link) głównie tam działa. Materiał dobrej jakości stosują, dokładne wykonanie w każdym szczególe widać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafal K. 0 Napisano 17 Stycznia 2015 Zanim zacznie się urządzać ogród warto dobrze zaplanować rozmieszczenie roślin i innych elementów. Ogrody mogą mieć różne style , warto wcześniej poszukać inspiracji w czasopismach czy stronach internetowych żeby zorientować się jaki nam najbardziej odpowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
donki 0 Napisano 18 Stycznia 2015 Powiem szczerze, że nie jest to łatwa sprawa z projektowaniem ogrodu samemu, mąż co prawda miał już jakieś doświadczenie w tym ale mimo tego było to trudne zadanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marianek 0 Napisano 27 Stycznia 2015 Mellissa a ogrodzenie już zrobiłaś? Ja własnie skończyłem montaż płotu wokół domu. W zabudowie zamkniętej bardzo ładnie wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Stycznia 2015 Ogrodzenie z paneli aluminiowych, jak to w praktyce, estetyka itp, ma ktoś ogrodzony ogród? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrowa 0 Napisano 11 Lutego 2015 Ja mam tylko drewnianą altankę i grill Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BaploS 0 Napisano 8 Listopada 2019 Ja niestety nie mam ogrodu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samora 0 Napisano 21 Lutego 2020 polecam skorzystac z pomocy architekta zieleni, pomoże dopasować rośliny i ogarnać teren Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
donso32 0 Napisano 13 Września 2022 czy w ogrodzie macie lampy na panele solarne czy elektryczne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafaldo32 0 Napisano 2 Października 2022 Czy zatrudniacie u siebie do ogrodu pracowników ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zulek 0 Napisano 21 Listopada 2022 chodzi Ci o gotowe rozwiązania czy takie na zamówienie też wchodzą w grę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anna2456 0 Napisano 10 Stycznia Z prawdziwą ulgą sprzedałam ogródek działkowy, wkrótce później kupiłam mieszkanie na 1. piętrze z dużym tarasem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nadiaaxxx 0 Napisano 14 Stycznia Musze przyznać, że również bardzo fajnie można samodzielnie zaaranżować swój ogród i jak dla mnie akurat te kwestie są niezwykle ważne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anitaaxx 0 Napisano 3 Lutego Akurat ja myślę o tym by na nowo przygotować swój ogród tylko stale brak mi czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drelazar 0 Napisano 8 Lutego Marzę o własnym domu z dużym sadem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach