pak 0 Napisano 27 Listopada 2014 Ja prezenty zaczynam kupować już wcześniej. Mam czas przemyśleć co kupić i nie muszę śpieszyć się przed świętami. Pochwalcie się, co kto kupił bliskim na święta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Grudnia 2014 Pierwsze prezenty zamówione, płyty z muzyką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Grudnia 2014 Właśnie może jesteście w stanie polecić jakieś prezenty 'na czasie' dla najbliższych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marianek 0 Napisano 3 Grudnia 2014 hmm a moze zegareczek? Wg mnie dobry, elegancki, zegarek bardzo wiele mowi o czlowieku, a co jak co - ale zegark marki Casio to full wypass na wsi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
makary 0 Napisano 6 Grudnia 2014 W zasadzie wszystko zalezy od obdarowanego u nas od dawna zamawiamy sobie prezenty po konsultacji i nie ma niespodzianki, ale z drugiej strony każdy jest zadowolony Ja np. żonce w tym roku funduje zabieg depilacji laserowej w gabinecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrowa 0 Napisano 20 Grudnia 2014 Ja na razie kupiłam tylko prezent dla córki i powoli zaczynam się denerwować, bo już bardzo mało czasu zostało do świąt. Z mężem nie powinno być problemu, bo wiem, że podobają mu się zegarki, więc sprawię mu taki tym bardziej, że bardzo imponuje mi jego motywacja i samozaparcie w codziennych treningach. Mam jednak problem co kupić rodzicom i teściom... Mam nadzieję, że coś ciekawego wpadnie mi w oczy jutro na zakupach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marianek 0 Napisano 25 Stycznia 2015 A ja kupilem mojej zonce środek odchudzający pod choinke, ale cos nie chce tego zrec;/ bede jej musial chyba do zupy dodawac, aby sie nie skapnela;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach