Debra 0 Napisano 27 Listopada 2014 Zastanawiam się nad kupnem wózka widłowego do hurtowni, jednak nie orientuje się w cenach. Ile kosztuje dobry wózek widłowy, który wytrzyma kilkanaście lat? Czy istnieje w ogóle taki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlawekW 0 Napisano 27 Listopada 2014 Przede wszystkim jakiego typu wózka widłowego szukasz? wózki spalinowe/wózki elektryczne? No i chyba najważniejsze, jaki udźwig? Szkoda, że zabrakło w Twojej wypowiedzi tych informacji bo bez nich ciężko będzie dobrać coś odpowiedniego. Z własnego doświadczenia mogę polecić wózki marki Clark, miałem okazję dosyć długo pracować na tych urządzeniach (zarówno na wózkach spalinowych, jak i elektrycznych) i jakościowo są naprawdę dobre. Podczas mojej pracy nie zdarzyły się żadne awarie, dlatego uważam, że to dosyć solidny sprzęt. Wózki na których pracowałem kupowane były w Suret, z tego co wiem mają tam również używane wózki widłowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach