adrianman 0 Napisano 12 Grudnia 2014 Nasz rynek w ostatnich latach bardzo się rozwinął. Wszystko to dzięki dofinansowaniom z UE. Jednak jest jeszcze inna forma zdobycia potrzebnego kapitału. Nie mówię tutaj o kredytach, pożyczkach od znajomych, tylko o finansowaniu społecznościowym. Więc może warto skorzystać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekmaz 0 Napisano 17 Grudnia 2014 Hmm... Według mnie warto skorzystać.Bardzo innowacyjny projekt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chlopka 0 Napisano 18 Grudnia 2014 dodatkowe pieniądze można także zdobyć, oszczędzając i wydając z głową to co się ma, na wsi zauwazyłam, że ludzie chcą być bardzo miastowi i często kupują niepotrzebne rzeczy, które potem leżą i nie są potrzebne, zanim się coś kupi dobrze także sprawdzic promocje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zlykot 0 Napisano 19 Grudnia 2014 Dobrym wyjściem z tej sytuacji mogą być pożyczki w firmie Hapi Pożyczki, która niedawno rozpoczęła swoją działalność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wonderland 0 Napisano 22 Stycznia 2015 Warto zastanowić się nad wszystkimi dostępnymi opcjami pożyczek zanim wybierze się tą najlepszą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luizjana5 0 Napisano 22 Stycznia 2015 Wiecie, że nawet jak się już ma jakieś długi to można dostać pożyczkę? Decydując się na zaciągnięcie pożyczki (będąc już osobą zadłużoną) trzeba jednak szczególnie uważać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Linka 0 Napisano 26 Stycznia 2015 pożyczki społecznościowe to nie jest najlepszy sposób na pozyskanie kapitału. w Polsce nie są zbytnio popularne, a opinie o nich są raczej negatywne. może warto więc wziąć pożyczkę tradycyjnie w banku? można ją przynajmniej rozważyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafal1980 0 Napisano 28 Stycznia 2015 Jak dla mnie najlepszą ofertę jednak ma Mbank. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach