piotr111 0 Napisano 2 Listopada 2006 czy mtz pojedzie na biodieslu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzesio31 0 Napisano 2 Listopada 2006 mysle ze mtz pojedzie na wszytskim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kserkses 0 Napisano 2 Listopada 2006 Ewentualnie jak stanie to remont nie bedzie drogi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcian 0 Napisano 2 Listopada 2006 Raczej nie stanie, tam to co byś nie wlał to idzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eryko. 0 Napisano 3 Listopada 2006 moj u poprzedniego własiciciela chodził na bio i nie było i nie ma problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 3 Listopada 2006 Rusek chodzi na wszystkim, nawet teraz mój władek odpala na roślinnym (-2 st C) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eryko. 0 Napisano 3 Listopada 2006 i bardzo dobrze ze to jest taki ciągnik ktory na wszystkim chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HEKTOR 0 Napisano 4 Listopada 2006 witam. mysle ze z ty dwoch ciagnikow bym nie kupil a ni 4 a ni wlodka bo najlepsza jest 1201 to jest konkret wszyscy mowia bo szóstka lyknie oj ona mniej lyknie niz ta 4 bo ona musi chodzic na mniejszych biegach i caly czas do dechy. szóstka ma 120km bez turbo chodzi jak marzenie, skrzynia ta szybsza przerobiłem zolw dziala mozna na nim jezdzic caly dzien i sie nie zjara zolw juz dziala 2 rok najwazniejszy to stan oleju. mtz moze sie na asfalcie schowac jak jade na 4 na zolwiu dojezdzam do mtz i przeskok na zajaca to tylko włączać migacz i pomnie tylko dym zostaje a emtz z tylu haha. czworki maja problem z zapalaniem na zime i wydmuchiwaniem uszczelek z pod glowicy. i przy 4 nie zrobi sie takiej przerobki skrzyni bo biedna by nie dala rady a szóstka konmi nadgania duzo drozsza nie jest od 4 lub mtz. moim zdanie to jak chcecie kupowac 6 garow i ma juz zabezpieczenie na wiekszy areal narazie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eryko. 0 Napisano 4 Listopada 2006 oho następny fascynat Ursusa.co to Ursus nie potrafi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 4 Listopada 2006 Jednak nadal będę za MTZ, on to dopiero potrafi!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 4 Listopada 2006 utruć życie czasami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miki z Rawicza 0 Napisano 4 Listopada 2006 ja bym tam proponował pronara 1025a sam kupiłem ijestem bardzo zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 4 Listopada 2006 utruć życie czasami Miałem go osiem lat, nie wiedziałem co to ciągnik, może trafiłem akurat na udany egzemplarz, bo był sprowadzony z DDR, 89 r.pr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 4 Listopada 2006 mój był 81r od 94-04 sam nim tylko jeździłem i trochę potrafił czasami utruć. Powiedziałem nigdy więcej mtz. Niedługo czeka mnie wymiana 4011 trzeba kupić coś do ciągnięcia maszyn i myślałem o nh td60 zetor 5340 roller 70w ale ceny w okolicy 100tys i powyżej i kusi mnie belarus za 60 tys. nowy więc jakiś czas byłby spokój a zresztą i tak znam ten traktor na wylot .i bądź tu mądry każdy ma plusy i minusy.co byście wzięli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 4 Listopada 2006 Pewnie, że ruska!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bubu 0 Napisano 4 Listopada 2006 rusek rulez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-Piotr 0 Napisano 5 Listopada 2006 Napisze to po raz kolejny " sosnowy ale nowy " i kupiłem nowego belarusa 820 . Pozdrawiam Piotr z Legnicy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eryko. 0 Napisano 5 Listopada 2006 I bardzo dobrze zrobiłes ze kupiłes ruska.dobry wybór.wytrzymały ciągnik za taką cene to sie opłaca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miki z Rawicza 0 Napisano 5 Listopada 2006 te ciągniki są nie do zdarcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcian 0 Napisano 5 Listopada 2006 Belarusy moze i nie są idealne ale za te pieniądze to jest najodpowiedniejszy wybór traktora, praktycznie niczego innego NOWEGO o tej mocy za tą cenę nie kupi a imozna nim wsio zrobć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miki z Rawicza 0 Napisano 5 Listopada 2006 ja tam pronara 1025a kupiłem i jak mówiłem jest nie do zdarcia dzisiaj nim 40ton ciągłem z przyczepami i szedł jak z 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piootr 0 Napisano 5 Listopada 2006 może powiesz jeszcze że 40 km/h jechałeś z 40 tonami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miki z Rawicza 0 Napisano 5 Listopada 2006 tyle niestety nie a ciekawe jak by się jechało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kserkses 0 Napisano 5 Listopada 2006 szczególnie jak by przyczepy nie miały hamulców Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaczor 0 Napisano 6 Listopada 2006 Mam pytanie jaką największą prędkość osiągnie mtz82 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach