FendtTEAM 0 Napisano 15 Lutego 2016 Manitou MLT 634-120LSU -pompa napędu wentylatora chłodnicy. Jeśli przestanie Wam obracać się wentylator, to tak jak to było u mnie mogła wam paść pompka hydrauliczna przykręcana do bloku silnika. :( W serwisie pompa ok 2800zł+robocizna wymiany. Można ją naprawić samemu, dostać podzespoły, dysponuję rozrysowanym zdjęciem pompy, zdjęciami rzeczywistymi, mogę podzielić się tym doświadczeniem :wink: U mnie w pompce poszedł wałek z wielowpustem i wałek z otworem na wielowpust-pompa stała w miejscu, ani kropli nie pompowała. budowa i rozebranie pompki na warsztacie jest bardzo proste, ale wykręcenie z komory silnika w tej ciasnocie to naprawdę spory wyczyn.. :shock: ale da to się zrobić.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
star 42 0 Napisano 6 Października 2016 mam ten sam problem manit 634=120lsu wentylator stanol brak cisnienia oleju w napedzie wiatraka prosze o pomoc gdzie ta pompa i jak ja wyjac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FendtTEAM 0 Napisano 13 Listopada 2016 WitamTel 606654285 do mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach