pestek6 0 Napisano 4 Marca 2016 witam przymierzam się do kupna ciągnika do 100 koni z turem,może mieć 80 lub 90 koni.Tylko ogranicza mnie wysokość najlepiej żeby miał 2,5 metra.czy może zetor ma w swojej ofercie obniżone kabiny albo ktoś z innych producentów,może być NH,case,jd.pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafal121 0 Napisano 19 Marca 2016 Kubota M 7060 ( 76KM) ma wysokości 2580 mm M 8560 ( 94KM) ma wysokość 2650 mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pestek6 0 Napisano 23 Marca 2016 Kubota mi nie przypadła do gustu.znajomy rozprowadza tę markę i odradził zakup.bardzo drogie części i brak dostępu,trzeba długo czekać na ściągnięcie.handlowiec ma mi sprawdzić deutz-fahra serii 5 czy coś bedzie w tych gabarytach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafal121 0 Napisano 25 Marca 2016 Nie jest tak źle. W Kutnie została stworzona montownia od końca 2015 r. Koszty związane z serwisem są porównywalne jak w innych markach. Znasz może ceny Deutz- Fahra przeglądów lub typu części ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pestek6 0 Napisano 25 Marca 2016 deutz fahr serii 5G MD model5115.4 na wypasie wraz z turem powiedział że w 200 netto się zmieści.Zależy mi na wysokości i ten z seri MD powinien się zmieścić przy ogumieniu tył R30.Cały czas czekam na oferte.ceny przeglądów tak jak u pozostałych.pełen przegląd czyli wymiany olei i filtrów powiedział 2000zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach