Przemek B 0 Napisano 30 Marca 2006 przeciez wiem ze trzeba czekac bo sam biore zetora 7441 i wiem ile sie czeka sapard to sie moze pomylilem a z tym 2005 to mi tak dealer powiedzial! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal 0 Napisano 1 Kwietnia 2006 Witam!Mam do sprzedania C-360 i nie wiem jak mam go cenić!pod tym adresem jest kilka fotek proszę o porade!http://www.republika.pl/klikus/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tdk 0 Napisano 1 Kwietnia 2006 jak mawia znajomy handlarz "jak najwięcej" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Liberacki 0 Napisano 4 Kwietnia 2006 Czy ktoś już posiada cennik Zetora który będzie obowiązywał od przyszłego miesiąca Czy ceny ulegną zmianie Na dzień dzisiejszy wiem że ceny nadal są promocyjne , ale czy ktoś widział już cennik -jak długo będzie obowiązywał( jest podany czas do kiedy jest ważny) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Napisano 4 Kwietnia 2006 tak jest jest od Cennik obowiązuje od dnia 18.01.2006r do 31.03.2006r. dokladnie skopiowane z cennika: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Liberacki 0 Napisano 4 Kwietnia 2006 @Sebastian radzę zerknąć czasem na date przy poście.Masz rację co do czasu ważności poprzedniego cennika lecz dzisiaj jest już 4 kwietnia więc cennik o którym Ty piszesz jest już nieaktualny.A mi chodzi właśnie o najnowszy, czy ma określony okres obowiązywania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robbern 0 Napisano 11 Kwietnia 2006 Dzwoniłem wczoraj do Kalisza i w dziale sprzedaży dostałem informację, że cennik z upustami obowiązuje do odwołania - w dalszym ciągu są ceny promocyjne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piootr 0 Napisano 12 Kwietnia 2006 Ile byście dali za MF 255 1989 rok 3000 mth pracował na 10 ha ,założone nowe opony 14,9/28 , kabina sokółka , zadbany ciągnik nigdy nic nie miał podczepione do hydrauliki zewnętrznej nie kiprował żadnej przyczepy , poci się tylko kolumna kierownicza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Napisano 12 Kwietnia 2006 ja wiem jakies 25tys zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzesio 0 Napisano 12 Kwietnia 2006 25tyś. to za duzo ja bym wiecej niż 20tys. nie dał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piootr 0 Napisano 12 Kwietnia 2006 za 20000 to sąsiad go napewno nie sprzeda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Napisano 13 Kwietnia 2006 no to mowienie wiecej niz 25tys zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas 0 Napisano 17 Kwietnia 2006 w jakim rejonie polski są najtańsze ciągniki? słyszałem że podobno w okolicach Bydgoszczy bo u mnie w małopolsce to wszystko jest cholernie drogie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rambo 0 Napisano 23 Kwietnia 2006 wiecie ile moze kosztowac valtra c 120?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czesio 0 Napisano 24 Kwietnia 2006 Jeśli chcecie kupić dobry i niedrogi ciągnik to polecam Belarusy. Za 82 konnego w plastikowej masce (dużo ładniej wygląda) trzeba dać tylko 63 tys. zł lub 69tys zł. jęsli chcemy mięć przedni most typu belkowego. Przecież niektóre 10 latki o tej mocy kosztują więcej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 24 Kwietnia 2006 Tylko że te 10-o latki droższe od iwana mają lepsze wyposażenie/ort i to całkiem inna technologia wykonania, jak byś nimi pojeździł to byś nie chciał słyszeć nawet o nowym iwanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czesio 0 Napisano 25 Kwietnia 2006 No ale nowy ciągnik to 10 lat bez zaglądania chodzi, nawet MTZ, a w 10-o latku to już wszystko może paść, no i do jakiegoś wyszukanego ciągnika to i części są drogie, a przecież niekażdy śpi na pieniądzach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 25 Kwietnia 2006 To Ci napiszę tak zależy na jakiego Mtz trafisz kuzyn ma juz kilka dobrych lat i go nieżle katuje i mu się trzyma a taki znajomy ma trochę młodszego to ma juz go dość. Przedni napęd kilka razy robił, zwolnice, i podpórkę i wcale go nie katuje. Użytkuje go powiedziałbym normalnie. Bezsprzeczny jest fakt że silnik iwana są nie do zajechania ale reszta to wielka niewiadoma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rolnik53 0 Napisano 25 Kwietnia 2006 witamorientuje sie ktoś w cenach c-360 c-360 3p, bo chcialbym sobie kupic, chyba że ktos ma to prosze o kontakt, jestem zainteresowany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eryko. 0 Napisano 25 Kwietnia 2006 www.allegro.plwww.kupsprzedaj.plwww.autogielda.com.plrozejrzyj sie na tych stronach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rolnik53 0 Napisano 25 Kwietnia 2006 ale ja nie chce kupowac z takich stron, chcialbym kupic od chłopa, z pierwszych rąk, na tych stronkach to zazwyczaj handlarze sprzedają . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMINATOR 0 Napisano 25 Kwietnia 2006 Musisz tam dobrze poszukać, nieraz są tam dobre ciągniki od rolników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rolnik53 0 Napisano 25 Kwietnia 2006 dzieki, ale jakby ktos z forum miałby to prosze pisac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMINATOR 0 Napisano 25 Kwietnia 2006 Ciężko kupić dobry ciągnik od rolnika za niezbyt wygórowaną cenę, ponieważ handlarze wszystko wyłapują i potem dyktują ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Liberacki 0 Napisano 26 Kwietnia 2006 witamorientuje sie ktoś w cenach c-360 c-360 3p, bo chcialbym sobie kupic, chyba że ktos ma to prosze o kontakt, jestem zainteresowany...A w jakim czasie chcesz kupić.Potrzebujesz ciągnik od ręki, czy dopiero szukasz ze spokojem Ja będe miał do sprzedania swoją 60 z 1986r (pierwsza rej. 87), ale dopiero w okolicach września.Jeśli jesteś zainteresowany to napisz.Mogę zrobić foto Silnik, skrzynia, tylny most zwolnice (wszystko po kapitalnym remoncie)Silnik-- nowy nominalny wał, cylindry, tłoki, pierścienie, wszystko wymienione na jesieni 2005 ciśnienie oleju 5atm na wolnych obrotach przy rozgrzanym silniku(ma zamontowany na stałe manometr)czeska kabinaA cena ok. 16000zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach