ROLNIK030X 0 Napisano 8 Marca 2010 MIAłEM KIEDYś takiego mf przez 18 lat nie mial awarii potem dokupiłem 3512 niby to samo ale nie dorównywał starszemu odpowiednikowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaił04 0 Napisano 29 Lipca 2010 u mnie jest to samo. wymieniona pompa i teraz jak wcisne 2 stopien sprzegla to nie podnosi a jak 1 to jest wszystko ok. i jak zgasze tez opada powoli. ale dobrze jest. chpdzi jak rakieta. belarka welger do niego i chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matii 0 Napisano 29 Lipca 2010 Witam posiadam U2812 z 98r. i mam wieczny problem z separatorem wody mianowicie ten korek spustowy puszcza paliwo kiedyś przesadziłem z dokręcaniem i się urwał zastosowałem śrubę z podkładka i uszczelką było git ale tylko dwa miesiące, i tak poprawiałem to lecz nieudolnie jakoś. W końcu gdzieś rok temu kupiłem kompletny nowy separator ale po pewnym czasie to sam (kapie i to dość poważnie) a dokręcanie nic nie daje i wymiana uszczelki też nie. Móglbym to ominąć ale nie wiem czy by było to dobre bo tam często się zbiera różne dziadostwo mimo używania lejka. Wie może ktoś bardziej doświadczony w tym ciągniczku jak naprawić to ustrojstwo lub czy jest sens demontować to (czy nie zaszkodzi) Pozdrawiam wszystkich użytkownikówa masz ten separator szklany? jak tak to wymien na metalowy ja tak zrobiłem u siebie kiedys i dokrecałem bez obawy ze mi szkło peknie a metalowy jest od stara 200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati86 0 Napisano 20 Marca 2014 Jakie ma spalanie mf255? bo mam już 20 lat i nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KKruk94 0 Napisano 30 Grudnia 2014 Witam ja mam z kolei inne pytanie ponieaż planuje zakup fn255 chciałbym sie dowiedzieć czy WOM w tym ciągniku może krecić sie w obie strony? Pytam ponieważ bedzie on pracował z wciągarką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach