MichalCedrob 0 Napisano 24 Stycznia 2017 Na wstępie witam wszystkich użytkowników portaluSzanowni Państwo Jestem pracownikiem firmy CEDROB S.A , która między innymi posiada Zakłady Wylęgu Drobiu w Skarżynku i Pawłowie. Specjalizujemy się w produkcji piskląt kurzych mięsnych rasy Ross 308. Naszą domeną jest najwyższa jakość oferowanych piskląt, osiągana przez produkcję opartą na najnowocześniejszych rozwiązaniach technicznych, przy udziale kadry pracowniczej z wieloletnim doświadczeniem. Wszystkie wylęgarnie spełniają wymagania systemu zarządzania jakością ISO 9001:2008 i posiadają prawo do handlu wewnątrz Unii Europejskiej oraz na rynkach Wspólnoty Niepodległych Państw. Zachęcam Państwa do podjęcia współpracy z naszą firmą, a jestem przekonany, że będą Państwo z niej zadowoleni. Dla zainteresowanych podaję moje dane kontaktowe.Pozdrawiam / Best regards Michał OzdarskiKierownik Działu Kontraktacji Drobiu CiechanówZakład Produkcji Piskląt i Surowcatel.: +48 23 675 04 14mobile: +48 696 037 452 CEDROB S.A.Ujazdówek 2A , 06-400 Ciechanówtel.: +48 23 672 44 11, fax: +48 23 675 03 59www.cedrob.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach