Janusz Plewa 0 Napisano 30 Października 2009 Z prac ODR: Poniedziałek: "Jak poprzez dotacje intensyfikować produkcje rolną , w celu podniesienia dochodu rolników i zaktywizowania liderów lokalnej społeczności" Sala, lektor, kawa, ciasteczka, obiad, transport uczestników do i z - pokrywa ODR Wtorek "Sposoby podnoszenie dochodowości gospodarstw rolnych poprzez odłogowanie gruntów rolnych z wykorzystaniem dotacji bezpośrednich" Sala, lektor, kawa, ciasteczka, obiad, transport uczestników do i z - pokrywa ODR Środa .... dalej w tym duchu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arturonas 0 Napisano 31 Października 2009 Janusz Ty to organizujesz czy uczestniczysz jako wolny słuchacz ;/...bo nie wiem czy cię żałować ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janusz Plewa 0 Napisano 17 Listopada 2011 Janusz Ty to organizujesz czy uczestniczysz jako wolny słuchacz ;/...bo nie wiem czy cię żałować ??? Pokazuje jak pieniądze podatników (w tym i moje) , są marnotrawione na nawzajem wykluczające się tematy.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil 23 0 Napisano 19 Listopada 2011 Co sądzicie o tej rasie "na mleko " czy to sie opłaca ile trzeba dać za małego cielaka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacob166 0 Napisano 21 Listopada 2011 ja simentala planuje zakupić ale trzymać jako krowy mamki lecz tak aby odplekiwały dwa cielaki swoje jedno a drugie podłożyć jak myślicie opłaca się tak i czy to wypali? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach