ormo 0 Napisano 28 Listopada 2010 a nie macie koledzy może gdzieś po stodołach pochowanych starych motocykli??wsk,wfm.shl,junak itd. Chętnie kupię;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goya 0 Napisano 20 Stycznia 2011 u mnie w stodole stoi czarna wołga... nie pytajcie się skąd mam - to długa historia... niemniej "darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ormo 0 Napisano 20 Stycznia 2011 ile bys chciał za tą wołge:)ładny stan z papierami?i czy ona jest z tych nowszych czy te pierwsze 3 biegowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrews 0 Napisano 23 Stycznia 2011 zapraszam budowa tuza do lamborghini Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jw 0 Napisano 4 Lutego 2011 To pytanie w rodzaju "Pokaż, lekarzu, co masz w garażu"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 18 Października 2011 Niedaleko mnie swego czasy jak masowo gineły samochody w jednym kopcu z liściem zapakowane we folię było 12 silników od samochodów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Września 2014 Teraz stodoły sprzedają Niemcom, bo drewno na ramy do obrazów biorą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ticzal 0 Napisano 18 Listopada 2015 Ja mam przyczepę i nie potrzebne rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafffalafa 0 Napisano 14 Listopada 2016 Sam już nie wiem co tam mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach