ktoś 0 Napisano 11 Września 2007 Chciałbym zapytać ile spala w czasie 1mtg Deutz Fahr Agroplus 75 z silnikiem 4T i Agroplus 85 z silnikiem 4 TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej0 0 Napisano 3 Października 2007 panowie mam kombajn deutz fahr 1202 z 115 konnym silnikiem mam problem paliwo dostaje się do oleju w misce olejowej .czy miał ktos taki problem i jak sobie z tym radzł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
globus0007 0 Napisano 4 Października 2007 Witam interesuje mnie deutz agrostar i agrotron, 120-160 koni od roku 1993 w górę. Prosze o wypowiedzi użytkowników co myślą o takich maszynach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suchodolak 0 Napisano 4 Października 2007 Witam interesuje mnie deutz agrostar i agrotron, 120-160 koni od roku 1993 w górę. Prosze o wypowiedzi użytkowników co myślą o takich maszynach.agrotron 130 super maszynka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob1978 0 Napisano 5 Października 2007 szukam jakiegoś info od użytkowników df k90.pzdr . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
globus0007 0 Napisano 5 Października 2007 witam chciałbym się dowiedzieć czegoś o tych ciągnikach:-AGROTRON 120, 6.30, 6.45 -AGROSTAR 6.61, 6.71w szczególności interesuje mnie agrostrar. Prosze o odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stef275 0 Napisano 5 Października 2007 panowie mam kombajn deutz fahr 1202 z 115 konnym silnikiem mam problem paliwo dostaje się do oleju w misce olejowej .czy miał ktos taki problem i jak sobie z tym radzł?Sprawdź wtryskiwacze czy działają prawidłowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej0 0 Napisano 6 Października 2007 panowie mam kombajn deutz fahr 1202 z 115 konnym silnikiem mam problem paliwo dostaje się do oleju w misce olejowej .czy miał ktos taki problem i jak sobie z tym radzł?Sprawdź wtryskiwacze czy działają prawidłowo.pompa wporzątku wtryskiwacze też Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johnson 0 Napisano 9 Października 2007 wczoraj oraem deutzem agrostarem 6.81 z plugiem dowdeswel wywrotek 6skib 16 cali z przedpluzkiem pól zawieszany jezdzilem 7-11 km/h 1,2,3 biegi szosowe okoo1400 obrotówwydajność 1.5 ha/h jestem bardzo zadowolony polecam ten sprzęt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczewko 0 Napisano 9 Października 2007 panowie mam kombajn deutz fahr 1202 z 115 konnym silnikiem mam problem paliwo dostaje się do oleju w misce olejowej .czy miał ktos taki problem i jak sobie z tym radzł?Sprawdź wtryskiwacze czy działają prawidłowo.pompa wporzątku wtryskiwacze też moze pompka paliwa ci przecieka.jak masz napedzana od walka rozrzadu to na 100% pompka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
globus0007 0 Napisano 9 Października 2007 Deutz agrostar 6.81 ma skrzynie pół automatyczna??? Słyszałem włąśnie ze one się psują.... I chcem znaleźć w normalnej skrzyni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DEUTZ-FAHR 0 Napisano 24 Października 2007 WITAM POTRZEBUJE KATALOG CZĘŚCI DO DEUTZ-FAHR INTERESUJĄ MNIE MODELE DX 3.60 I AGROSTAR 6.31 PROSZE O POMOC. Z GÓRY DZIĘKUJE!!! MÓJ E-MAIL albert2@interia.eu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DEUTZ-FAHR 0 Napisano 24 Października 2007 WITAM MAM CIĄGNIK DEUTZ-FAHR AGROSTAR 6.31 ROK 92. OD NIEDAWNA Z ODMY ZACZĄ KAPAĆ W WIĘKSZYCH ILOŚCIACH OLEJ, TAK OGULNIE CIĄGNIK PALI NA DOTYK NIE PUSZCZA ANI DYMKA PRZY OBCIĄŻENIU I WCZEŚNIEJ NIE BRAŁ ANI GRAMA OLEJU. CO MOŻE BYĆ POWODEM WYCIEKU OLEJU??? PROSZE O POMOC. MÓJ E-MAIL albert2@interia.eu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Forsze 0 Napisano 24 Października 2007 Witam. Mam zamiar kupić Agrotrona K100 i zastanawiam siew czy nie wziąć K120 lub K110. Może ktoś ma jakiś z nich coś mi doradzi, nie wiem czy lepiej K110 czy K120. Czy K 120 będzie mocniejszy od K 110 w polu bo zawsze to 4 cyl wiec mniej paliwa niż K110. Proszę o opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timasz 0 Napisano 25 Października 2007 Witam. Mam zamiar kupić Agrotrona K100 i zastanawiam siew czy nie wziąć K120 lub K110. Może ktoś ma jakiś z nich coś mi doradzi, nie wiem czy lepiej K110 czy K120. Czy K 120 będzie mocniejszy od K 110 w polu bo zawsze to 4 cyl wiec mniej paliwa niż K110. Proszę o opinie.witam moge ci poradzic zebys zajzal na www.agrofoto.pl tam jest dosyc duzo napisane o tym ciagniku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Forsze 0 Napisano 25 Października 2007 Dzięki Timasz bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 25 Października 2007 WITAM MAM CIĄGNIK DEUTZ-FAHR AGROSTAR 6.31 ROK 92. OD NIEDAWNA Z ODMY ZACZĄ KAPAĆ W WIĘKSZYCH ILOŚCIACH OLEJ, TAK OGULNIE CIĄGNIK PALI NA DOTYK NIE PUSZCZA ANI DYMKA PRZY OBCIĄŻENIU I WCZEŚNIEJ NIE BRAŁ ANI GRAMA OLEJU. CO MOŻE BYĆ POWODEM WYCIEKU OLEJU??? PROSZE O POMOC. MÓJ E-MAIL albert2@interia.euZdążyłeś przeczytać, co ci napisałem w temacie który założyłeś bezprawnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DEUTZ-FAHR 0 Napisano 25 Października 2007 Zdążyłeś przeczytać, co ci napisałem w temacie który założyłeś bezprawnie? witam. zdąrzyłem będe prubował dzięki za podpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 25 Października 2007 Powodzenia!!!, jak by co to pytaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczepek2 0 Napisano 12 Listopada 2007 Witam ! Zostałem właśnie szczęśliwym (na razie) właścicielem DF Agroxtra 6.17 z 94 roku. 6 cylindrów, 115 koni bez turbiny, chłodzony powietrzem. Może ktoś ma doświadczenia z takim traktorem i chciałby mnie trochę oświecić. Poszukuję też katalogu i instrukcji do niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczepek2 0 Napisano 30 Listopada 2007 Czy wszyscy użytkownicy DF poumierali ? A może jestem jedynym w Polsce, samotnym właścicielem DF Agroxtra 6.17 ? Słyszałem (myślę, że to plotka) że czterocylindrowe silniki chłodzone powietrzem są OK, a w pięciocylindrowych zdarza się słabsze chłodzenie ostatniego cylindra i jego szybsze zużycie. Co w takim razie z moim sześciocylindrowym ? Może ma wydajniejszą dmuchawę ? Może ktoś wie jakiej średnicy kule mają być do ramion podnośnika - kupiłem 56 mm, ale są troszkę za małe -więc 57 czy 58 mm ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suchodolak 0 Napisano 1 Grudnia 2007 moze z na forum nikt nie ma ma takiego ciagnika jak bys chcial to jezeli chodzi o agrotrona 130 sluze pomoca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojart 0 Napisano 2 Grudnia 2007 Ja mam same lamborgini 150KM (sześciocylindrowy) i chłodzony powietrzem. Nie mam do niego żadnych zastrzeżeń, chłodzenie jest bardzo dobre. Jeszcze nigdy mi temperatura nie podskoczyła zbyt wysoko.Jak są radiatory utrzymywane w czystości to nie ma prawa się zagrzać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczepek2 0 Napisano 2 Grudnia 2007 Dziękuję za odpowiedzi Może ktoś wie gdzie zdobyć instrukcje obsługi do Agroxtra 6.17 w wersji papierowej lub na CD.Chyba nie były sprzedawane w Polsce, więc instrukcja po polsku może być nieosiągalna, ale może chociaż po niemiecku lub angielsku ? Przydałby się też katalog części zamiennych. Doradźcie też co zrobić z olejem do hydrauliki - jeśli mało i nie jestem pewien jaki jest - wymienić cały czy dolać olej hydrauliczny ? A co z resztkami oleju w siłownikach przyczep ? Do tej pory używałem U 914 a tam jest hipol ze skrzyni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojart 0 Napisano 3 Grudnia 2007 Ja w swoim agrostarze wymienilem olej na nowy. Użuwam go tylko przy orce i uprawie wiec zaczepilem najpierw te maszyny i wymieszalem olej aby nie byl czysty hipol (bo wczesniej pracowalem z tymi maszynami ciagnikiem co mial w skrzyni tez hipol) i wyminilem na nowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach