Szczepan84 0 Napisano 9 Kwietnia 2008 witam zakupilem ciognik DEUTZ FAHR AGROFARM 100 co mozecie mi powiedziec na temat tej maszyny znajomy ma tako maszyne 4lata i niema zastrzerzen do niczego moze macie jakies inne iformacje pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hary 0 Napisano 17 Kwietnia 2008 Mam do zaoferowania katalogi części do ciągników DEUTZ-FAHR (wszystkie modele)w języku polskim. Kontakt: hary6@poczta.fm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stasio43 0 Napisano 16 Maja 2008 to jak masz ten katalog czesci to moze wiesz co oznacza na wyswietlaczu komputera A0 jak wiesz to napisz bo nic nioe moge nim robic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stasio43 0 Napisano 16 Maja 2008 to jak masz ten katalog czesci to moze wiesz co oznacza na wyswietlaczu komputera A0 jak wiesz to napisz bo nic nioe moge nim robic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miszka01 0 Napisano 19 Maja 2008 Co powiecie o Agroplusie 100 konnym, chce takiego kupić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karolus83 0 Napisano 9 Lipca 2008 witam potrzebuje pomocy w naprawie skrzyni biegów w renówce 180.94 170KM jest tak sama co w dojczu ale nie znam symbolu. jest to skrzynia powershift 9 biegowa 27x27 wyskskuja mi biegi. prosze o jakies porady w naprawie tego albo kto by sie podjoł tego bedziemy sie dogadywac zostawiam do mnie kontakt 609259012 dziekuje z góry:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojart 0 Napisano 11 Września 2008 witam mam problem ze skrzynią biegów w deutz fahr agrostar 6,81. nie chce sie włączyć 2, 5 i 8 bieg. jeśli ktoś miał coś podobnego to prosze o odpowiedż jak z tym sobie poradził lub czym może to być spowodowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WIR 0 Napisano 7 Października 2008 uszkodzony czujnik wału korbowego, nie łączy kabelek tego czujnika lub za duża odległość czujnika od kola zamachowego.Jeżeli silnik daje się uruchomić to pracuje w trybie awaryjnym, twój ciągnik jest wyposażony w drugi czujnik nie wszystkie modele maja dwa czujniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojart 0 Napisano 7 Października 2008 powodem awari był zacięty trzpień elektozaworu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommek 0 Napisano 8 Października 2008 Mam taki problem ponieważ siadła mi pompa od wspomagania w Deutz Dx110 ale nie wiem jak się do niej dobrać byłbym wdzięczy by ktoś mi podesłał na meila jakiś schemat . TommekG@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matiizz 0 Napisano 14 Lutego 2009 DEUTZ FAHR AGROPLUS 77 czy ten ciągnik poradzi sobie w gospodarstwie o powierzchni 25ha jako główny. Będzie pracował głównie z prasą rolującą ładowacz czołowy i tym podobnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba11-83 0 Napisano 23 Marca 2009 Witam! Zakupiłem d 7206 4x4 z ładowaczem czołowym & mam następujące pytanie: gdzie wtym ciagniku znajduje się korek spustowy od hydrauliki ? spustowy ze skrzyni znalazłem wlewowe do skrzyni i hydrauliki też, ale z tym jednym mam problem...ogladając zdjęcia ciągników serii d ...wyglada na to , że powinny mieć tak samo umiejscowione te ...korki!!!pozdrawiam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek3189 0 Napisano 24 Marca 2009 DEUTZ FAHR AGROPLUS 77 czy ten ciągnik poradzi sobie w gospodarstwie o powierzchni 25ha jako główny. Będzie pracował głównie z prasą rolującą ładowacz czołowy i tym podobnym. Ja miałem DEUTZ FAHR AGROPLUS 95 i pracował u mnie na 60 ha ziemi ciezkiej i gliniastej, do uprawy był zwinnym bardzo dobrym ciagnikiem tylko szkoda mi było go do orki z plugiem phx 4 skibowym zagonowym w ciezkich warunkach na glinie tracił tylko na poslizgu ciezko było go zadusic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bee 0 Napisano 24 Marca 2009 Witam!Jestem zainteresowany kupnem nowego ciagnika, nie mam doswiadczenia z marka deutz, ale slyszalem, ze zbiera pochlebne opinie. Mam 80h mysle o czyms w przedziale 130-150 KM. Jaki model polecacie i pytanie czy warto inwestowac w ta markepozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek3189 0 Napisano 25 Marca 2009 Deutz-Fahr bardzo dobre ciagniki 4 marka na swiecie. Jak juz chodzi o ciagnik Deutz-Fahr to Agrotron 130 byłby najlepszym rozwiazaniem. Dobra widocznosc z kabiny na wszystkie strony, juz w standardzie bogate wyposażenie, ale jedno co mnie niecieszy to mała kabina. Przed zakupem zapoznał bym sie z oferta innych ciagników w tej mocy bo najwazniejsza jest cena ciagnika a poco masz przepłacać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1987 0 Napisano 26 Marca 2009 "Deutz-Fahr bardzo dobre ciągniki 4 marka na świecie." możesz sprecyzować swoja wypowiedź? pod względem czego deutz jest czwarty na świecie bo nie bardzo rozumiem i jakie są pierwsze trzy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek3189 0 Napisano 26 Marca 2009 1 Fendt2 Case3 John deere4 DeutzFahr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bee 0 Napisano 27 Marca 2009 A mozesz uzasadnic dlaczego case plasuje sie tak wysoko? i co z pozostalymi firmami takimi jak class czy massey ferguson?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tony 0 Napisano 27 Marca 2009 1 Fendt2 Case3 John deere4 DeutzFahrTo zestawienie to chyba się tylko Niemiec tyczy, no może Europy. W ogóle jakie kryteria przyjąłeś do tej klasyfikacji.Biorąc pod uwagę, że w Stanach w praktyce tylko JD i Case występują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rusin 0 Napisano 28 Marca 2009 z jakiejs strony internetowej to jest, w tv uslyszales w gazecie? podaj zrodlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1987 0 Napisano 29 Marca 2009 Fend jest najlepszy i najżywotniejszy tu chyba nikt się nie będzie sprzeczał ale co do tego że case na drugim miejscu, no to ja nie wiem w czym on jest taki cudowny i lepszy od jd, sdf czy mf, renault i classa. Kolega nie podał ani kryteriów oceny, ani przez kogo była opublikowana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
globus0007 0 Napisano 20 Maja 2009 Mam zamiar kupić prawdopodobnie Deutz-Fahra Agrotrona 150....wart zakupu, jest ktoś może użytkownikiem takiego???Roku 1997, 6800mtg. na nowych 4 oponach sprowadzony z Niemiec.Proszę o opinię lub radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antoni2008 0 Napisano 28 Maja 2009 WitamPosiadam katalogi części zamiennych do wybranych modeli ciągników marki Same, Deutz-Fahr oraz Lamborghini!Katalogi są w języku polskim dostępne na płycie CD w formacie PDF. Informacje; 689145380i.scibisz@interia.plGG 724235 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arovip 0 Napisano 1 Czerwca 2009 Witam!! mój tata jest posiadaczem traktora deutz fahr'a dx 4.31 od 3 lat, musze przyznać że traktor bezawaryjny ale nadszedł czas wymiany oleju i tu pojawił się problem, nie możemy znaleźć wlewu oleju do skrzyni... Czy może ktoś się orientuje gdzie taki wlew się znajduje?? Za wszelkie wiadomości byłbym bardzo wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1987 0 Napisano 1 Czerwca 2009 zapewne wlew jest na pokrywie podnośnika, olej pewnie idzie przez podnośnik (napełnia go a potem do skrzyni) ja tak mam w Same. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach