ikcomas 0 Napisano 3 Marca 2011 I co z tego? Myślisz, że coś się zmieni? Nie wierzę, w ostateczności dostaniesz bana i tyle, a śmietnik nadal będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 3 Marca 2011 święte słowa. ja czeka na odpowiedź od admina jak napiszę to przekaże na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ekspert BGŻ 0 Napisano 3 Marca 2011 Witam,Taka jest nasz filozofia, aby jak najmniej ingerować w społeczność ppr-ową. Ale jak widać jaszcze troszkę trzeba "posprzątać".Proszę o info o wszelkich naruszeniach: admin@ppr.plPozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 4 Marca 2011 Witam,Taka jest nasz filozofia, aby jak najmniej ingerować w społeczność ppr-ową...... Słuszna uwaga.Osobiście uważam że nadmierna moderacja może przynieść więcej szkody niż pożytku.Uważam że część "błędnych postów"jest "nieświadomych",a część jest celowym działaniem aby siać ferment.A już tak jest w każdej społeczności,że jest część ludzi którzy różnymi metodami próbują podporządkować sobie innych.Pomyślności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 4 Marca 2011 pierwszy odzew był zobaczymy co dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek21 0 Napisano 4 Marca 2011 poszukuje pszenicy jarej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lisek 0 Napisano 5 Maja 2011 Sprzedam sadzonkl orórka MIRABELLE ok 500 szt okolice Kalisza cena 1zł/ sztTEL 503 970 422 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu8888 0 Napisano 4 Sierpnia 2011 Witam Kupię 70 ton dobrego siana dla koni, najchętniej z dowozem do Tuczna w województwie zachodniopomorskim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szopen72 0 Napisano 7 Sierpnia 2011 Po ile u was jest sianokiszonka w belach. Mam do upłynnienia ze 200 szt z pierwszego pokosu 2010 roku i nie wiem ile krzyknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 7 Sierpnia 2011 samo znalezienie kupaca na takie coś to już jest sukces, tylko niewystrasz go ceną bo drugiego możesz nieznaleźć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian7k 0 Napisano 6 Września 2011 Poszukuję pszenżyta Borwo do siewu,ewentualnie innego podobnego.Mieszkam na pograniczu świętokrzyskiego, lubelskiego i podkarpackiego.Potrzebuję 3 tony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian7k 0 Napisano 6 Września 2011 Poszukuję pszenżyta Borwo do siewu,ewentualnie innego podobnego.Mieszkam na pograniczu świętokrzyskiego, lubelskiego i podkarpackiego.Potrzebuję 3 tony.Mój tel.697479419 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konusG 0 Napisano 3 Października 2011 posiadam do sprzedania ziemniaki odmiany Satina-bardzo smaczne i dobre w utzymaniu-cena 40 gr za kg-Brzeźnica koło bochni woj. małopolskie-nr tel 697247685-polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarmer 0 Napisano 31 Października 2011 Mam do sprzedania owies. Około 3 ton.580 zł tona. Odbiór Waleńczów , dawne częstochowskie. Tel 793643571. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil89 0 Napisano 1 Listopada 2011 Sprzedam ziemniaki vineta kalibraż +50, około 12 ton (ale sprzedam nawet mniejsze ilości) Łobdowo, pow. Wąbrzeski, woj. Kujawsko Pomorskie cena 40 gr/kg. Tel 781143710 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-Piotr 0 Napisano 17 Listopada 2011 Mam namiary na firmę co za duże kostki słomy z waszym załadunkiem w ilościach TIR-owych płaci od 200do230EURO/t. więcej na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 17 Listopada 2011 Kurde to niewarto ziarna młócić tylko razem ze słomą sprzedać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ikcomas 0 Napisano 17 Listopada 2011 No chyba tak, zrezygnować z oprysków, no może tylko od chwastów dwuliściennych, nasypać saletry skosić kosiarką i lepiej się na tym wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-Piotr 0 Napisano 17 Listopada 2011 czekam na konkretne oferty cena jest na dziś i płatne przy odbiorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bookovsky 0 Napisano 17 Grudnia 2011 Witam . Mam do sprzedania ok. 15 ton łubinu słodkiego .zachodniopomorskie tel 601750588. pozdrawiam Paweł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateusz2811 0 Napisano 17 Grudnia 2011 Mam namiary na firmę co za duże kostki słomy z waszym załadunkiem w ilościach TIR-owych płaci od 200do230EURO/t. więcej na PW.serio, szkoda że mi na styk starczy i tak cienko z kontraktami na słome w tym roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-Piotr 0 Napisano 18 Grudnia 2011 Odbiorca (niemiec) znalazł bardzo duże zapasy słomy na ukrainie i odstąpił od zakupów w Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 18 Grudnia 2011 Piotr coś mi sie wydaje że poniosła Cie fantazja odstąpić zakupu słomy w Polsce i jechać na Ukraine???? Rozumiem gdyby chodziło o transport złota tam koszt transportu byłby żaden ale po słome taki szmat drogi dalej jechać nierozumiem tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 18 Grudnia 2011 slome biora jako ladunek powrotny, do znajomych przyjezdzaja tiry z bialorusi czy ukrainy biora slome po 500 zl/tona i wiaza do bawarii do pewnego polaka-tam brakuje slomy bo wszyscy przerzucili sie na kukurydze, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuzaj63 0 Napisano 20 Grudnia 2011 Witam.Sprzedam pszenicę "jakościową(opad.350,wilg.14%,gluten pow.30)",ok 15t.Odbiór transportem kupującego.Cena 800 netto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach