bimber 0 Napisano 10 Grudnia 2006 szukam kontaktu z innymi z II edycji technika rolnika, wydaje mi się że jestem sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smoko 0 Napisano 21 Stycznia 2007 Witam.Nie jesteś sam , ja również przystąpiłem do nauki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimber 0 Napisano 21 Stycznia 2007 Witam, witamJak tam przygotowania, na jakim etapie jesteś, czy złożyłeś podanie o egzaminy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamb1979 0 Napisano 22 Stycznia 2007 Cześć.Jestem jeszcze ja, czyli jest nas przynajmniej trzech, a jestem na etapie zaliczania testów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sonarg 0 Napisano 26 Stycznia 2007 Witam wszystkich pilnych studentów. Właśnie przysposabiam się do pierwszego testu. Czy jest bardzo trudny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agoronska 0 Napisano 27 Stycznia 2007 WitamJa zapisałam się 2 tygodnie temu i też pilnie się uczę. Zaliczyłam już 2 testy, a teraz uczę się na trzeci. Życzę powodzenia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Finka 0 Napisano 4 Lutego 2007 Witam Ja też do WAS dołączyłam,czekam na marcowe egzaminy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimber 0 Napisano 4 Lutego 2007 Szanowne koleżanki i koledzy Czy uczycie się tylko z materiałów które dostaliśmy, czy staracie się coś doczytać z innych źródeł? Ja szczerze mówiąc bazuję tylko na materiałach. Może coś doczytam przed samym egzaminem. Może się orientujecie jak wygląda sprawa zakwaterowania się, bo z tego co widziałem, to nam trochę te egzaminy zajmą. A i jakaś imprezka też się przyda- czyż nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Finka 0 Napisano 6 Lutego 2007 Witam ponownie.. Ja też mam ogromną nadzieję,że znajdzie się jakiś kącik do spania... Matariały niestety tylko te wykupione...A imprezka...czemu nie .. ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimber 0 Napisano 6 Lutego 2007 Do FinkaA czy masz do czynienia z rolnictwem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimber 0 Napisano 6 Lutego 2007 Wgłębiłem się w grafik i widze, że nie jedna imprezka, ale 10 - w ramach pozbywania się stresu. Trzeba przyznać, że nie za szczęśliwie są poukładane, bo jak ktoś 15 marca jest zwolniony z egzaminu, to i tak musi czekać, żeby następnego dnia zdawać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Finka 0 Napisano 6 Lutego 2007 Oj mam doczynienia.a nawet jestem panią na włościach.. Można zdawać egzam.od 12do15,wtedy piątek byłby wolny.Ja mam dodatkowo Gosp.Dom.Męska częsć zwoln.z praktycznego ma możliwość zaliczyć wszystko od 12do14......(jak to dobrze być facetem... ) Ach te imprezki..! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimber 0 Napisano 6 Lutego 2007 Ja sobie wybieram chyba trzeci termin, bo mam najbardziej wolny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jawy 0 Napisano 6 Lutego 2007 Witam. Ja również się "technikuję" Właśnie rozmawiałem z p. Wróblem i zaklepałem II termin (od 19.03 do 23.03) wraz z noclegiem (cena za pierwszy dzień około 29 zł, za następne ok. 23 zł). Podobno jest nas razem 90 osób do egzaminów, więc impreza po zdaniu musi być . Przecież trzeba oblać technika, nie? Pozdrawiam i do zobaczenia młodzi ( i starzy) rolnicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malnika 0 Napisano 6 Lutego 2007 a czy ten 4 termin , poczatek kwietnia. 1-6 czy cos takiego, bedzie czy jednak nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimber 0 Napisano 6 Lutego 2007 Podejrzewam, że będzie, ale nie chcą na niego jeszcze zapisywać.Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jawy 0 Napisano 7 Lutego 2007 A kto już jest zapisany na 2 termin? Żebym wiedział z kim będzę miał doczynienia Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
banan_afryka 0 Napisano 8 Lutego 2007 Cześć Technicy . Ja tez zdaje egazamin w marcu, zaklepalem III termin. Jestem z woj. łódzkiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jawy 0 Napisano 8 Lutego 2007 Hej banan. To w końcu z Afryki czy z łódzkiego? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Finka 0 Napisano 8 Lutego 2007 Siemka!Ja też zapisałam się na III termin.POZDRAWIAM PILNYCH STUDENTÓW... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
banan_afryka 0 Napisano 8 Lutego 2007 Słuchajcie te egzaminy to są ustne czy pisemne bo juz się pogubiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jawy 0 Napisano 9 Lutego 2007 To widzę że na drugi termin jadę chyba sam, więc nici z imprezy. Choć może jednak? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin80wlkp 0 Napisano 9 Lutego 2007 Ja też jestem zapisany na drugi termin.Czy może ktoś napisać coś więcej o egzaminach?Czy są tudnr, bo zapisałem się tydzień temu i nie wiem czy zdąże wszystko przerobić?Jaka jest ta komisja i czy pytania się losuje czy po prostu oni je zadają?Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekp 0 Napisano 9 Lutego 2007 siemanko ja mialem zdawac w listopadzie ubieglego roku ale nie mialem za bardzo czasu i postanowilem poczekac do marca, skad macie info o egzaminach, o datach??bo ja na swoim koncie nic nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimber 0 Napisano 9 Lutego 2007 Ja dostałem mailem wszystkie informacjePozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach