bimber 0 Napisano 18 Lutego 2007 Witam Jak tam przygotowania, bo ja na razie jeszcze w lesie z nauką?? Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marti 0 Napisano 18 Lutego 2007 całkiem możliwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin80wlkp 0 Napisano 20 Lutego 2007 Czy na prawdę nie ma nikogo z pierwszej edycji TECHNIK ROLNIK kto mógłby napisać czy egzamin był trudny i jak wyglądał?Czy komisja była spoko czy raczej zadawali trudne pytania Niech ktoś się wreszcie odezwie Jak wam idzie nauka? Bo mi nie bardzo i obawiam się że nie zdążę ze wszystkim Najgorsza jest produkcja zwierząca. Nie wiem jak dam radę Niech ktoś coś napisze pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin80wlkp 0 Napisano 20 Lutego 2007 Do finka i bimber Zdajecie na TECHNIKA ROLNIKA czy na ROBOTNIKA WYKWALIFIKOWANEGO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimber 0 Napisano 20 Lutego 2007 Ja zdaje na technika rolnika, w ostatnim terminie. Ale jeszcze nie wiem czy zdam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Finka 0 Napisano 21 Lutego 2007 Ja zdaję na TECHNIK ROLNIK.Moje przygotowanie do egzaminu też wygląda marniutko...ooj marniutko... NO ALE BĄDŻMY OPTYMISTAMI..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondor 0 Napisano 22 Lutego 2007 witam.Bimber zdajesz w ostatnim terminie ? czyli w którym??? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimber 0 Napisano 22 Lutego 2007 Ja zdaje na początku kwietnia. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondor 0 Napisano 23 Lutego 2007 witam, no to jaki ostatni termin???????/ ja zdaje 24 kwietnia. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimber 0 Napisano 23 Lutego 2007 Ja jestem zapisany na ostatni termin, czyli 2 - 6 kwiecień, a wydaje mi się że Ty to raczej zdajesz w marcu. Chyba, że się coś zmieniło. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimber 0 Napisano 25 Lutego 2007 Co tutaj tak cicho, czy uczycie się aż tak intensywnie? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 25 Lutego 2007 no to ja powiem że przedwczoraj wysłałem formularz zgłoszeniowy na III i ponoć ostatnia edycje Technika rolnika!! mam nadziej że zdam!....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimber 0 Napisano 25 Lutego 2007 Jak była II edycja to też pisali, że ostatnia - myśle, że raczej jest to chwyt bardziej marketingowy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimber 0 Napisano 27 Lutego 2007 Ludzie dajcie sobie na chwile spokój z nauką i napiszcie coś. Jak tam materiał - opanowany? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin80wlkp 0 Napisano 28 Lutego 2007 Ja zaliczyłem wszystkie testy bez czytania ponieważ z rolnictwem mam do czynienia od małego.Niestety materiał przerobiłem tylko z prod. roślinnej oraz ekonomia i marketing.Prod zwierzęca nie chce mi wejść do głowy.Dlaczego wszyscy milczą????Zdaje 19-23 marca za z wiedzą cienkoPozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Finka 0 Napisano 28 Lutego 2007 Dziwne jest to,ze nie ma tu nikogo kto zdaje w pierwszym terminie...więc kto nam napisze jak wyglądał egzamin od12do16marca..?Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimber 0 Napisano 28 Lutego 2007 Ja zaliczyłem wszystkie testy bez czytania ponieważ z rolnictwem mam do czynienia od małego. Różnie to można interpretować, a szczególnie "od małego" Pozdrawiam i myśle, że nie się obrazisz się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin80wlkp 0 Napisano 1 Marca 2007 Myślę że każdy średnio inteligentny człowiek zrozumiał co miałem na myśli.Bimber, czyżbyś do nich nie należał??? HIHIPozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daro244 0 Napisano 1 Marca 2007 Witam. Ja zdaje w pierwszym terminie 12-16. jak na razie to z materiałami kiepsko, chyba trzeba liczyć na to czego się nauczyło z praktyki, nie zabardzo z czasem na nauke. jak będe po egzaminie to dam znać co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Finka 0 Napisano 1 Marca 2007 Jak tak to czekamy na relacje.Z góry wielkie DZIĘKI!!! Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daro244 0 Napisano 2 Marca 2007 Oj powodzenie to się przyda na pewno!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondor 0 Napisano 2 Marca 2007 Witam. Daro244 liczymy na Ciebie , i czekamy na informacje . Pozdrowionka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin80wlkp 0 Napisano 6 Marca 2007 Tak pilnie się uczycie,że nikt nie ma czasu napisać choć słowa??Jak stan wiedzy??Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 6 Marca 2007 ja sie zapisałem na 3 edycje więc jeszce trochu czasu do nauki mam bo egzamin czeka mnie w czerwcu, i tak się skałda że w czerwcu będe zdawał 2 egzaminy na dyplom technika jak się wszyko fajnie powiedzie a mam taką szczerą nadziej to zdobęde 2 tytułytechnik budownictwatechnik rolnika w najbliższym czasie to jeszce mnie maturka czeka:/a czy ktoś z Was ma w tym roku jeszce jakieś poważniejsza egzaminy?-pochwalcie sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondor 0 Napisano 7 Marca 2007 Witam. Nie ma jeszcze kogos co już zdawal te egzamy?????? Napewno liczymy na Daro244 A co do poważnych egzaminów, to co sesja są i co tu dalej mówić Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach