korsarz 0 Napisano 14 Grudnia 2006 zapraszam tutaj do wpisywania i śmiecenia tutaj możecie wpisywać co wam do tych pustych główek wpadnie. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 14 Grudnia 2006 tylko byś to musiał każdemu z tych zdolnych z osobna na pm wysłać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 15 Grudnia 2006 nie trzeba dla chcącego nic trudnego, jednym słowem jak ktoś chce to sam znajdzie ten temat jak np ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robern 0 Napisano 15 Grudnia 2006 a jakiegoś psychologa czy innego terapeutę znajdziesz żeby robił analizy psychofizczne zdrowia umysłu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 22 Grudnia 2006 Witam niewiedziałem gdzie to wżucić więc pisze tutaj. Chłopakai mam wielką prośbe do was miałem zaznaczoną strone z takim obiążnikiem 800kg ta TUZ ale miałem format i przeglądarke diabli wzieli więc jeśli by ktoś z was natknął sie na coś takiego to bardzo byłbym wdzięczny za link do strony. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czars 0 Napisano 22 Grudnia 2006 Proszę bardzo: http://www.jadmar.pl/detale.php?id=52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 23 Grudnia 2006 Nieno to forum jest zarąbiste dziękuje bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robern 0 Napisano 23 Grudnia 2006 Masz tam wzór to już możesz zrobić sam - starą maszynę (najlepiej siewnik lejkowy lub coś podobnego) możesz dospawać parę prętów zbrojeniowych i dostosować zaczepy do cięgien, parę desek do oszalowania, ćwierć tony cementu i trochę piachu i masz gotową maszynkę w cenie ok. 300 zł + VAT czyli robocizna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 23 Grudnia 2006 Masz racje ale chodzi mi oto żeby to jakoś w miare wyglądało wiem że to sporo kasy ale cóż . Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś stronki z takimi żeczami to będe bardzo wdzięczny za przekazanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tony 0 Napisano 1 Stycznia 2007 Nie mogę kaca wyleczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 1 Stycznia 2007 Trzeba było wcześniej wcisnąć stop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian892 0 Napisano 1 Stycznia 2007 A DUŻE MASZ GOSPODARSTWO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 1 Stycznia 2007 Ja? 65 ha i 10 dzierżawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian892 0 Napisano 1 Stycznia 2007 JA ŁĄCZNIE Z DZIERŻAWAMI MAM 60 HA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian892 0 Napisano 1 Stycznia 2007 KORSARZ A CO DOKŁADIE CHODUJESZ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 2 Stycznia 2007 mam bydło mieszańce mięsne reszte zboża sprzedaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian892 0 Napisano 2 Stycznia 2007 mamki czy opasy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 2 Stycznia 2007 mam mamki i od nich trzymam czasami coś dokupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian892 0 Napisano 2 Stycznia 2007 w zeszłym roku sprzedałem 20 jałówek też myślałem o mamkach. teraz nastawiam się tylko na opasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 2 Stycznia 2007 Dużo tego masz cielaki kupujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian892 0 Napisano 2 Stycznia 2007 korsarz obore wybudowałem no 90 dużych byków poza tym mam stare zabudowania. chcę trzymać 100-120 opasów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian892 0 Napisano 2 Stycznia 2007 wszystki cielaki kupuje jako mleczaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaczor 0 Napisano 12 Stycznia 2007 hmm nowy moderator może wreszcie pożądek będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilZ 0 Napisano 13 Stycznia 2007 korsarz obore wybudowałem no 90 dużych byków poza tym mam stare zabudowania. chcę trzymać 100-120 opasów Jaka to obore postawiles na opasy? Jakas wiate czy narmalna obore jak wolnostanowiskowo tylko w srotku wygrodzenia porobiles?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian892 0 Napisano 13 Stycznia 2007 kamil obore postawiłem po staremu ściany z silki bez stropu tylko konstrukcja dachu pokryta eurofalą. środek jest przejazdowy a wygrodzenia są po obu stronach stołu paszowego. obora na głęboką ściółke wolnostanowiskowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach