marian892 0 Napisano 13 Stycznia 2007 korsarz dzisiaj jeszcze targowałem ten ładowacz z pronaru diler wystawił mi fakture ostateczna cena 22 tyś byłem i oglądałem z polmotu i ten pronaroski wydaje mi sie troche masywniejszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 13 Stycznia 2007 Kurcze to sporo przestrzeliłem z ceną daj znać w jaki sposób ci go podłączą chodzi mi o podlączenie hydrauliki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian892 0 Napisano 13 Stycznia 2007 ok chyba w przyszłym tygodniu go założe to Ci powiem ale obawiam sie że tak samo go podłączą :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 13 Stycznia 2007 Ja już sobie wystrugalem taki patyk do podpierania tej gałki powiedz żeby ci dożucili jakąś przeciw-wage na tył Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian892 0 Napisano 13 Stycznia 2007 można kupić ale droga 1500 brutto sam coś zrobie. jesteś z wielkopolski? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 13 Stycznia 2007 Tak powiat Kępno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 13 Stycznia 2007 Masz jakiś namiar gdzie takie coś (obciążnik) można kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian892 0 Napisano 13 Stycznia 2007 chyba na zamówienie tam gdzie sprzedają ładowacze. nie mam pojęcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 27 Stycznia 2007 Panowie możecie mi pomóc w sprawie konstrukcji dachowych?? Jeśli macie kakieś foty dotyczące wiązarów to byłbym bardzo wdzięczny za info, interesuje mnie rozpiętość 15m dwuspadowy waga w granicach 300kg ( jak najlżejszy) Może ktoś coś robił bardz prosze o rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gees 0 Napisano 27 Stycznia 2007 Stalowy? Drewniany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 28 Stycznia 2007 No właśnie przeglądałem różne oferty i sam zgłupiałem wolałbym metalowe ale są dużo droższe od drewnianych wiązarów. Boje sie że drewno szlak trafi jak wpuszcze pod taką wiate zwierzęta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gees 0 Napisano 28 Stycznia 2007 Metal też nie jest wieczny. A drewniana spokojnie wytrzyma do twojej emerytury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mania 0 Napisano 28 Stycznia 2007 gees masz jakieś namiary kto robi wiązary na dolnym śląsku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 28 Stycznia 2007 http://www.burkietowicz.pl/wiazary/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gees 0 Napisano 28 Stycznia 2007 To jest banalnie prosta robota. Wystarczy równy plac, pilarka ręczna, góra trzech dokładnych ludzi i jazda !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 28 Stycznia 2007 Może i proste ale gorzej sie podpisać pod taką robotą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gees 0 Napisano 29 Stycznia 2007 Trochę wiary w siebie kolego! To jest prościzna jak zbijanie budy dla psa. Kratownice zbijasz łącząc ze sobą trzy deski gr.25 mm tak by powstał dzwigar gr.75mm. Robisz pierwszy, zostawiasz na ziemi i na nim montujesz następne, mając pierwszy za szablon. To się poprostu musi udać. 100 % powtarzalności elementów. Jeśli nie skopiesz kątów prostych lub poziomów na wieńcu budynku, to wszystko do siebie pasuje z dokładnością klocków lego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gees 0 Napisano 29 Stycznia 2007 Mania, a co Ty chcesz zadaszyć, jeśli można spytać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian892 0 Napisano 17 Marca 2007 korsarz jak możesz to podaj więcej informacji o tych pośrednikach a może podasz mi swój numer GG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach