jest cenaniemaceny 0 Napisano 20 Kwietnia 2011 Wiec kol. ile za gold III wam wołaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scoia_tael 0 Napisano 20 Kwietnia 2011 Kol. Ile płacicie w de heus za gold III dla nioski Jak to? Mówili, ze nie podniosą w najbliższym czasie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hod repr 0 Napisano 20 Kwietnia 2011 Kol. Ile płacicie w de heus za gold III dla nioski Jak to? Mówili, ze nie podniosą w najbliższym czasie.Tak jest, mówili ...i podnieśli o 30zł od poniedziałku.Nie wiem co to Gold III, ale wystarczy telefon do dowolnego przedstawiciela firmy aby dostać cennik.I tak każdy odbiorca ma swój program upustów, więc cena cennikowa jest taka jakby nie do końca prawdziwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 21 Kwietnia 2011 no ja iwm ale tak mniej wiecej ile kosztuje bo to kazdy przedstawiciel ma inna cene jak sie ceny wahaja za ta mieszanke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alcapone 0 Napisano 30 Kwietnia 2011 Od 2 maja cehave 30 zł wgóre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marti-wlkp 0 Napisano 2 Maja 2011 Od 2 maja cehave 30 zł wgóre de heus też od dzis 25 zł, ktoś słyszał co w provimi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cesaria 0 Napisano 5 Maja 2011 pasza z dossche jest bardzo droga ,podnosza cene nonstop, z upustami kręca.Na kurniku mokro ,duze upadki pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurka1313 0 Napisano 9 Maja 2011 współpracuję z Dossche już od dłuższego czasu i jestem zadowolona. Mam kontakt z wieloma przedstawicielami paszowymi i porównując ceny pasz Dossche jest na średnim poziomie, a podwyżki robi każdy.Ostatni wynik 2,89 zużycie 1,90; upadki 4,2 % Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miszka01 0 Napisano 10 Maja 2011 współpracuję z Dossche już od dłuższego czasu i jestem zadowolona. Mam kontakt z wieloma przedstawicielami paszowymi i porównując ceny pasz Dossche jest na średnim poziomie, a podwyżki robi każdy.Ostatni wynik 2,89 zużycie 1,90; upadki 4,2 % Nie chce Cie martwić, ale to bardzo kiepski wynik. Na wagę 2,95 miałem zuzycie 1,77 na Agrocentrum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Savik! 0 Napisano 10 Maja 2011 współpracuję z Dossche już od dłuższego czasu i jestem zadowolona. Mam kontakt z wieloma przedstawicielami paszowymi i porównując ceny pasz Dossche jest na średnim poziomie, a podwyżki robi każdy.Ostatni wynik 2,89 zużycie 1,90; upadki 4,2 % Nie chce Cie martwić, ale to bardzo kiepski wynik. Na wagę 2,95 miałem zuzycie 1,77 na AgrocentrumHej Miszka01 a mówią że nie karmisz Agrocentrum już...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miszka01 0 Napisano 10 Maja 2011 współpracuję z Dossche już od dłuższego czasu i jestem zadowolona. Mam kontakt z wieloma przedstawicielami paszowymi i porównując ceny pasz Dossche jest na średnim poziomie, a podwyżki robi każdy.Ostatni wynik 2,89 zużycie 1,90; upadki 4,2 % Nie chce Cie martwić, ale to bardzo kiepski wynik. Na wagę 2,95 miałem zuzycie 1,77 na AgrocentrumHej Miszka01 a mówią że nie karmisz Agrocentrum już...... Karmię cały czas, to jakies plotki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurka1313 0 Napisano 10 Maja 2011 współpracuję z Dossche już od dłuższego czasu i jestem zadowolona. Mam kontakt z wieloma przedstawicielami paszowymi i porównując ceny pasz Dossche jest na średnim poziomie, a podwyżki robi każdy.Ostatni wynik 2,89 zużycie 1,90; upadki 4,2 % Nie chce Cie martwić, ale to bardzo kiepski wynik. Na wagę 2,95 miałem zuzycie 1,77 na AgrocentrumHej Miszka01 a mówią że nie karmisz Agrocentrum już...... No to gratuluję wyniku i owocnej współpracy z Agrocentrum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diana 0 Napisano 24 Maja 2011 Chcę zmienić wytwórnię pasz, bo mam zużycie paszy ponad 2 kg... żenadaMyślę o de haus? Polecacie czy odradzacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mal 0 Napisano 31 Maja 2011 a z jaką wytwórnia teraz pracujesz? ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
art-dar 0 Napisano 8 Czerwca 2011 Mam do sprzedania ( szrot ) słonecznikowy i sojowywięcej pod nr.tel 606632030 lub 0037360147101Darek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
art-dar 0 Napisano 8 Czerwca 2011 Mam do sprzedania ( szrot ) słonecznikowy i sojowywięcej pod nr.tel 606632030 lub 0037360147101DarekMam do sprzedania makuch ( szrot ) słonecznikowy i sojowywięcej pod nr.tel 606632030 lub 0037360147101Darek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek16 0 Napisano 19 Czerwca 2011 Koledzy powiedzcie jak tam teraz jest na PROVIMI? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 19 Czerwca 2011 a co chciałeś wiedziec cena kiepska na kurczaka to pasza dobra zużycia dobre na kilo żywca nie będę pisał ile ale naprawdę dobre . jak to provimi będzie cena za żywiec opłacalna to pasza rozcieńczona zostanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teken 0 Napisano 9 Lipca 2011 Proszę o podanie ceny paszy w piascie i provimi od starteru do groveru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hobbysta 2 2 Napisano 26 Lipca 2011 Witam. Wipasz od dziś 20zł w dół, podajcie jak inne wytwórnie. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chickenfree 0 Napisano 27 Lipca 2011 Witam. Wipasz od dziś 20zł w dół, podajcie jak inne wytwórnie. PozdrawiamTo pcieszające oby jakość utrzymali, bo na razie rewelacja: 2,78kg/1,68/3,2%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alcapone 0 Napisano 27 Lipca 2011 Witam. Wipasz od dziś 20zł w dół, podajcie jak inne wytwórnie. Pozdrawiam Cehave 25zł. w dół od 25-07 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin siedlce 0 Napisano 27 Lipca 2011 współpracuję z Dossche już od dłuższego czasu i jestem zadowolona. Mam kontakt z wieloma przedstawicielami paszowymi i porównując ceny pasz Dossche jest na średnim poziomie, a podwyżki robi każdy.Ostatni wynik 2,89 zużycie 1,90; upadki 4,2 % Nie chce Cie martwić, ale to bardzo kiepski wynik. Na wagę 2,95 miałem zuzycie 1,77 na Agrocentrum agrocentrum to porażka. zmieniłem ich w połowie rzutu bo biegunka była nie do opanowania a przyrosty to żenada. najgorszemu wrogowi bym nie polecił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hobbysta 2 2 Napisano 25 Sierpnia 2011 Witam. Wipasz od 22.08 20zł w dół, podajcie jak inne wytwórnie. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
farmer 0 Napisano 25 Sierpnia 2011 Witam, jaka opinia na temat paszy z Dossche. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach