medox 0 Napisano 3 Listopada 2011 O to wciąż drogo panowie może najwyższy czas pomyśleć by samemu robić na dziś to koszt około 1200zł Wszyscy walą mączkę i wychodzi dużo taniej (brutto) niż piszesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hodowca1 0 Napisano 6 Listopada 2011 Witam, Panowie czy ktoś hoduje indyczkę na HaGe? Jakie wyniki i spożycie na indyczce na innych wytwórniach. Dziękuję za informację. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hobbysta 2 2 Napisano 6 Listopada 2011 Witam, Panowie czy ktoś hoduje indyczkę na HaGe? Jakie wyniki i spożycie na indyczce na innych wytwórniach. Dziękuję za informację.Kolego HaGe to ostatnia paszarnia jaka bym chciał widzieć na swojej fermie. Pasza TRAGEDIA obsługa i ewentualne reklamacje bez odzewu mimo przyznania sie do spierdo.enia paszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pool 0 Napisano 6 Listopada 2011 Potwierdzam i przestrzegam,jak najdalej od NICH. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
intarsjator 0 Napisano 7 Listopada 2011 Przestrzegam przed HaGe, na indyku od 3-ki do 4-ki potworna biegunka. Jeszcze gorzej bywalo tylko z Golpaszem! Znam hodowce, ktoremu Golpasz wykonczyl 1000 indyczek w tydzien, na krotko przed odstawa! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaroslaw1 0 Napisano 8 Listopada 2011 potwierdzam od ha ge choć wykańczali mnie wynikamy pow.2kg zużycie dyro obiecał bonusy a teraz nikt się nie odzywa przez 4 miechy dla mnie oni są zerem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MASTERKUK 0 Napisano 8 Listopada 2011 Witam, Panowie czy ktoś hoduje indyczkę na HaGe? Jakie wyniki i spożycie na indyczce na innych wytwórniach. Dziękuję za informację. Jak masz w zasięgu spróbuj AgroCentrum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hodowca1 0 Napisano 11 Listopada 2011 Dziękuję za porady. co sądzicie o Wipaszu?Prosił bym o jakieś liczbowe potwierdzeniaspożycie - waga końcowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
farmer 0 Napisano 11 Listopada 2011 Dziękuję za porady. co sądzicie o Wipaszu?Prosił bym o jakieś liczbowe potwierdzeniaspożycie - waga końcowa Na wipaszu miałem . 1,80/ 2,83. 44dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teken 0 Napisano 13 Listopada 2011 Pany ile kosztuje starter w piaście na termin płatnośći 30 dniowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mal 0 Napisano 15 Listopada 2011 Pany ile kosztuje starter w piaście na termin płatnośći 30 dniowy daj sobie spokój z Piastem sieczka!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurek21 0 Napisano 15 Listopada 2011 to, że Tobie nie wyszło na Piaście nie znaczy, że jest to norma....ja wiem o rewelacyjnych wynikach uzyskiwanych przez hodowców na ich paszy( Piast Lewkowiec)...pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pool 0 Napisano 16 Listopada 2011 Wiesz od kogoś,czy sam je zrobiłeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mal 0 Napisano 16 Listopada 2011 to, że Tobie nie wyszło na Piaście nie znaczy, że jest to norma....ja wiem o rewelacyjnych wynikach uzyskiwanych przez hodowców na ich paszy( Piast Lewkowiec)...pozdrawiam nie zciemniaj paszowcu!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurek21 0 Napisano 17 Listopada 2011 nie jestem żadnym "paszowcem"....a ty sie naucz pisać..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek123 0 Napisano 21 Listopada 2011 zachecam do dyskusji na nowo załozonym temacie HYDE PARK, tam mozemy poruszac wszystkie sprawy które nam- leżą na wątrobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teken 0 Napisano 24 Listopada 2011 Ludziska trzymajcie sie z dala od eko plonu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PASIKONIK1 0 Napisano 24 Listopada 2011 Eko-Plon to cos takiego co powinno zniknac z rynku paszowego.Zadnych sukcesow w zywieniu drobiu.Wspolpraca z nimi konczy sie w sadzie gdyz oni sa zawsze niewinni.Bajer maja ich przedstawiciele opanowany i staraja sie zlapac desperatow drobiarskich i swoja produkcja ich dobijaja.Firma bez przyszlosci ale z bogata przeszloscia w negatywnym znaczeniu!!! Jest jeszcze kilkanascie firm tego typu i mysle ze dlugo juz nie pohasaja na rynku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MASTERKUK 0 Napisano 25 Listopada 2011 Eko-Plon to cos takiego co powinno zniknac z rynku paszowego.Zadnych sukcesow w zywieniu drobiu.Wspolpraca z nimi konczy sie w sadzie gdyz oni sa zawsze niewinni.Bajer maja ich przedstawiciele opanowany i staraja sie zlapac desperatow drobiarskich i swoja produkcja ich dobijaja.Firma bez przyszlosci ale z bogata przeszloscia w negatywnym znaczeniu!!! Jest jeszcze kilkanascie firm tego typu i mysle ze dlugo juz nie pohasaja na rynku. Odniose się głównie do ostatniego stwierdzenia. Więc czy twoim zdaniem najlepiej paść smoka aby pękł? czyli co proponujesz? CEDR..+WIP..+DEHE..+PROV(carg...)= 95%rynku paszowego? tylko że jak dojdzie do takiej sytuacji to bedą z nami robili co bedą chcieli (juz mamy przedsmak) i pasza będzie z marżą x 2 a hodowcy będą robić za darmo lub z minusem. Ja mysle że dobrze jest i zdrowo dla rynku jesli jest konkurencja ze strony mniejszych i lokalnych wytwórni paszowych, a czesc z nich ma naprawde dobre wyroby (nie bronie tutaj ekoplonu bo nie mam o nim opinii) ioby funkcjonowały na rynku jaknajdłużej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medox 0 Napisano 25 Listopada 2011 Masterkuk ma absolutną rację Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 25 Listopada 2011 Ludziska trzymajcie sie z dala od eko plonu co możesz doradzic jeżdzi i namawia i nawet jest bardzo upierdliwy trudno go wygonic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 25 Listopada 2011 a i jeszcze jedno wszyscy z dawnego dobropaszu się tam zainstalowali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chickenfree 0 Napisano 26 Listopada 2011 Dziękuję za porady. co sądzicie o Wipaszu?Prosił bym o jakieś liczbowe potwierdzeniaspożycie - waga końcowaOd 3 lat na Wipaszu z małą przerwą. Ostatni rzut zakończyłem w październiku - 1,78kg/2,64/42 dni upadki 2,7% średnia z trzech kurników. Teraz przygotowuję się do ubiórki i będzie dobrze, po za ceną oczywiście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczok 0 Napisano 27 Grudnia 2011 Podajcie prosze ceny startera na termin płatności 30 dni?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frytka 0 Napisano 28 Grudnia 2011 nie wiem dlaczego tak źle piszecie o Ekoplonie ja paszę dla gęsi reprodukcyjnych biorę od nich od 3 lat i takich wyników jak po ich paszy nie było nigdy.Co do problemow z nimi nie bylo nigdy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach