Moderator 0 Napisano 5 Kwietnia 2005 Czy byłeś/aś na Targach Kielce? Czy warto bylo odwiedzić te targi? Czy polski rolnik ma szanse na wymiane starych maszyn rolniczych na nowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zimny 0 Napisano 10 Kwietnia 2005 byłem impreza bardzo fajna co roku coraz większa ale wiekszoaść maszyn narazie dla mnie nie osiągalna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moderator 0 Napisano 13 Kwietnia 2005 Zastanawiam się czy kiedyś na polskich polach będzie tak, że będziemy jeździć nowoczesnymi ciągnikami w których będzie można się czuć jak za kierownicą luksusowego samochodu. W końcu klimatyzacja w ciągniku to już standard ale chyba jeszcze nie w Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pol 0 Napisano 22 Lipca 2005 W końcu klimatyzacja w ciągniku to już standard ale chyba jeszcze nie w Polsce. Jeszcze nie w Polsce i chyba długo jeszcze nie.Unas nadal królują c-330 i c-360 gdzie trudno o dobreogżewanie o klimatyzacjii nie wspomne, nawet w nowych polskich ciągnikachtrudno o klime gdzie standartem jest kabina z nadmuchem i skrzynia bez synchronizacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polszu 0 Napisano 2 Stycznia 2006 Targi Kielce 2004 były super - wypadają wiosną wczęśną (w zeszłym roku był akurat jeszcze śnieg) więc nie ma nawału pracy..było dość dużo ciekawych maszyn..mam nadzieje że będzie jeszcze więcej z ciekawszych rzeczy to zapamiętałem: stoisko DLG, ciągniki Kubota, maszyny leśne,Zetor, JD, NH, Pronar,Farmer,Joskin...mam nadziej że będzie coraz lepiej, ciekawiej i różnorodniej z pożytkiem dla rolników A co do tematu klimatyzacji....i technologii- to powiem tyle jak skończą się programy na pokaz, medialne lanie wody przez ARiMR, MINROL i pismaków.. o tym jak to polskiemu rolnikowi dobrze i ktoś wreszcie zacznie z tych ludzi mysleć i liczyć...Jak zaczną się prawdziwe programy i równy poziom wsparcia porównywalny z krajami strarej UE, a nie 1/4...1/3 to wtedy poczciwe C-330 i C-360 zaczną być atrakcją turystyczną i może coś w końcu w skali całego rolnictwa zacznie się zmieniać:-) Szczęśliwego Nowego Roku i pozdrawiam wszystkich uczciwie i ciężko parcujących. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Stycznia 2006 Czy coś już wiadamo na temat targów Kielce 2006. Mam zamiar zrazygnopwać z Polagry na rzecz Kielc i chciabym dowiedzieć się coś więcej - dojazd, parking i tp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pol 0 Napisano 30 Stycznia 2006 XII Międzynarodowe Targi Techniki RolniczejAGROTECH, 10-12 III 2006Kielce ul zakładowa-1Mapka dojazdu jest tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lutego 2006 Kieleckie tarki to dziś najlepsza ipreza w kreju. Na niweielkim terenie wszystko czego potrzba. Żadnego folku czy rękodziała. Polaga to historia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk 0 Napisano 17 Lutego 2006 Kieleckie tarki to dziś najlepsza ipreza w kreju. Na niweielkim terenie wszystko czego potrzba. :D Żadnego folku czy rękodziała. Polaga to historia. :cry: oj kolega chyba nie byl na agro show w bednarach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk 0 Napisano 17 Lutego 2006 a co sadzicie o małym zlocie naszego forum na targach w kielcach???? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Lutego 2006 W tamtym roku byłem i w tym jak wszystko wypali to pojade ciekawe czy sie coś zmieni w stosunku do zeszłorocznej wystawy aparat z dobrymi bateriami i bedzie masa zdjęc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Lutego 2006 W zeszłym roku w Kielcach świetnie wypadł udział DLG. Po raz pierwszy można było zobaczyć i porozmawiać z prawdziwymi specami od kiszonek. Mam nadzieję że w tym roku będzie podpbnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lutego 2006 Szkoda że w takiej porze roku jest ta wystawa i nie ma prezentacji maszyn podczas pracy w tamtym roku z tego co ja widziałem to tylko jednym John Deerem jeździli chwile. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzesio 0 Napisano 19 Lutego 2006 a co sadzicie o małym zlocie naszego forum na targach w kielcach???? Jak już mówiłem na forum "maszyny" ja jestem za, ale narazie to jest nas tylko dwóch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk 0 Napisano 19 Lutego 2006 a co sadzicie o małym zlocie naszego forum na targach w kielcach???? 8)Jak już mówiłem na forum "maszyny" ja jestem za, ale narazie to jest nas tylko dwóch :? no własnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lutego 2006 Zastanawiam się czy kiedyś na polskich polach będzie tak, że będziemy jeździć nowoczesnymi ciągnikami w których będzie można się czuć jak za kierownicą luksusowego samochodu. W końcu klimatyzacja w ciągniku to już standard ale chyba jeszcze nie w Polsce.w Polsce jest takich ciągników bardzo dużo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Lutego 2006 terz jestem za zlotem na targah jak dobze pujdzie to bende w Kielcach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Lutego 2006 XII Międzynarodowe Targi Techniki RolniczejAGROTECH, 10-12 III 2006Kielce ul zakładowa-1Mapka dojazdu jest tutaj ale wyczerpujaca odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pol 0 Napisano 24 Lutego 2006 XII Międzynarodowe Targi Techniki RolniczejAGROTECH, 10-12 III 2006Kielce ul zakładowa-1Mapka dojazdu jest tutaj ale wyczerpujaca odp Aluzja nie na miejscu, gdy byś umiał posługiwać się myszką to byś wiedział, że link prowadzi do oficjalnej strony Targów kieleckich można tam znaleźć wszystkie potrzebne informacje nie tylko dla zwiedzających niema sensu przepisywać całej strony targów.Ale skoro masz problem proszę następny LINKbędzie prościej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Marca 2006 Polagra odeszła w siną dal i nie ma o czym mówić. Bednary do inna rzecz.Na 99% jade do Kielc. Wiecie ile wjazd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsc924 0 Napisano 5 Marca 2006 czesca bendzie wystawa bydla w kielcach??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Marca 2006 czesca bendzie wystawa bydla w kielcach???W tymtym roku nie była tam ani jednego żywego zwierzęcia rogatego wiec w tym roku też na to nie licz a po za tym to jest wystawa techniki rolniczej a nie zwierząt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rabu 0 Napisano 7 Marca 2006 byda w kielcac napewno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMINATOR 0 Napisano 8 Marca 2006 Byłem 24.IX.05r. na AGRO SHOW w bednarach i inne krajowe impezy chowają się do tych pokazów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Marca 2006 veni vidi vici i nigdy więcej szkoda paliwa489 km w dwie strony i opina-bednary the best- szkoda mojej drogi apropos koledzy z tamtych stron powiedzcie mi czy te ugory od sulejowa do kielc to są do wzięcia??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach