marcin8410 0 Napisano 29 Stycznia 2007 Oni juz sie wyrobićdość długo nie moga. Lepiej robić solidne i mieć uznanie niż dużo a do do**. [code]Klienci ich tak sobie nie rzucą wyrobili sobie dobra opinie!!![ Właśnie chodzi oto że ta opinia nie zawsze jest dobra, więcej jest tych złych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 29 Stycznia 2007 A jak nie jest dobra to tracą klijetów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wituś 0 Napisano 29 Stycznia 2007 Nie wszystkich stracą. Są jeszcze pożądni ludzie w polsce co kupują polski sprzęt a nie jakiś zachodni. Jeżeli możecie to skączcie tą rozmowe bo się staje nudna od dwóch stron to tylko piszecie że unia robi słabe maszyny i traci klijentów. Jeszcze pomyśle że jest tak naprawde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin8410 0 Napisano 30 Stycznia 2007 Wituś z tego co wiem to nawet Biesiekież zrywa umowe z uniom na spżedarz nowych maszyn bo mają same reklamacje,przeważnie gdy maszyny te mją współpracować z ciągnikami o mocy pow 120km. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wituś 0 Napisano 30 Stycznia 2007 Pożyjemy zobaczymy. Jak ktoś nie chce maszyn z tej firmy to niech nie kupuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 30 Stycznia 2007 To jak ktoś nie kupi polskiej maszyny to już nie jest porzadny co?? Pomyśl troche casami. I nik nie karze ci czytać tego forum jak wydaje ci sie nudne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek.k 0 Napisano 30 Stycznia 2007 To jak ktoś nie kupi polskiej maszyny to już nie jest porzadny co?? Pomyśl troche casami. I nik nie karze ci czytać tego forum jak wydaje ci sie nudne. Zgadzam się z tobą!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek.k 0 Napisano 31 Stycznia 2007 To jak ktoś nie kupi polskiej maszyny to już nie jest porzadny co?? Pomyśl troche casami. I nik nie karze ci czytać tego forum jak wydaje ci sie nudne. Ale klienci im uwierzyli że oni zawsze będę mieć dobre maszyny!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wituś 0 Napisano 31 Stycznia 2007 Dobrze panowie wy jesteście najmądzrzejści i nie kupujecie maszyn z uni, ale nie krytykujcie wyborów innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 31 Stycznia 2007 Ale klijęci zmienia swoje zdanie jestem pewien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wituś 0 Napisano 1 Lutego 2007 Niczego nie bądz pewny w 100% co nie zależy od ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 1 Lutego 2007 Cześciowo zależy bo jak mi się ktoś pyta o opinie to ja mówie i cześć osób którym mówie zasugeruje się nia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wituś 0 Napisano 1 Lutego 2007 Ale nie wszystcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek.k 0 Napisano 1 Lutego 2007 Dobrze panowie wy jesteście najmądzrzejści i nie kupujecie maszyn z uni, ale nie krytykujcie wyborów innych. My ich nie krytykujemy tylko ostrzegamy innych o jakości tych maszyn!!! Z resztą każdy kupuje co chce to od niego zależy czy kupi maszynę dobra czy złą!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin8410 0 Napisano 1 Lutego 2007 Unia zamiast iść wilość powinna isć w jakość i wtedy mało kto by ją krytykował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek.k 0 Napisano 1 Lutego 2007 Unia zamiast iść wilość powinna isć w jakość i wtedy mało kto by ją krytykował Masz w jakimś stopniu rację!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 2 Lutego 2007 W dużym stopmiu ma racje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek.k 0 Napisano 2 Lutego 2007 W dużym stopmiu ma racje Może i tak!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 2 Lutego 2007 Do marcina8410Posiadasz maszyne z tej firmy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaGeBe 0 Napisano 3 Lutego 2007 Biesiekierz nie jest i nigdy nie był dealerem Unii. Dealerem w tym rejonie jest Rolmix. Argument o zrywaniu nie istniejącej umowy jest mało przekonujący. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek.k 0 Napisano 3 Lutego 2007 Biesiekierz nie jest i nigdy nie był dealerem Unii. Dealerem w tym rejonie jest Rolmix. Argument o zrywaniu nie istniejącej umowy jest mało przekonujący. Dzięki za poinformowanie!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radek1 0 Napisano 3 Lutego 2007 Biesiekierz nie jest i nigdy nie był dealerem Unii. Dealerem w tym rejonie jest Rolmix. Argument o zrywaniu nie istniejącej umowy jest mało przekonujący. Kupowałem rok temu ARESA T w Biesiekierzu i wtedy napewno byli dilerem Unii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek.k 0 Napisano 4 Lutego 2007 Biesiekierz nie jest i nigdy nie był dealerem Unii. Dealerem w tym rejonie jest Rolmix. Argument o zrywaniu nie istniejącej umowy jest mało przekonujący. Kupowałem rok temu ARESA T w Biesiekierzu i wtedy napewno byli dilerem Unii. Może i tak ale ja tego nie wiem!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaGeBe 0 Napisano 4 Lutego 2007 To, że sprzedaja maszyny nie oznacza że są dealerem - mogą kupowac je od innych, większych punktów np od Agromarketu Gądki lub innego znajomego dealera JD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wituś 0 Napisano 4 Lutego 2007 Tak to prawda u mnie jest diler deutz fahra i też nie jest dilerem uni a sprzedaje jej maszyny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach