dominujacy rolnik 0 Napisano 12 Lutego 2007 Wszystko ma swoje zalety i wady ale jak można za nie wiele więcej mieć można lepszego bo np jest wyszy to czemu nie. Jak ja kupowałem była duża różnica między nimi ale dziś bym kupił innego.A co do tego jak sucho to nie ma problemu zawsze się zagłębiał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek.k 0 Napisano 13 Lutego 2007 Wszystko ma swoje zalety i wady ale jak można za nie wiele więcej mieć można lepszego bo np jest wyszy to czemu nie. Jak ja kupowałem była duża różnica między nimi ale dziś bym kupił innego.A co do tego jak sucho to nie ma problemu zawsze się zagłębiał. Ja niestety borę pług z unii!!!!! Bo za późno się opamiętałem!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 13 Lutego 2007 A odkrecić nie da rady?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaGeBe 0 Napisano 13 Lutego 2007 A ty licznik sobie nabijasz?? Co drugi mail musi byc twoj? Byle duzo i nie na temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 13 Lutego 2007 Wal się. Nik ci tego czytać nie karze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinescu 0 Napisano 14 Lutego 2007 Użytkuje ktoś może agregat podorywkowy KOS ECO z Unii, lub coś podobnego? chodzi mi o te sprężynowe zęby, czy lepiej będzą robić jak sztywne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 14 Lutego 2007 Ja mam na sprężynach i jest dobrze sprawdzaja się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinescu 0 Napisano 14 Lutego 2007 Ale mi nie chodziło o zabezpieczenia tylko o same zęby; one są sprężyste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinescu 0 Napisano 14 Lutego 2007 Ale mi nie chodziło o zabezpieczenia tylko o same zęby; one są sprężyste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 14 Lutego 2007 A to zle ciebie zrozumiałem ja mam na stałe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 14 Lutego 2007 Użytkuje ktoś może agregat podorywkowy KOS ECO z Unii, lub coś podobnego? Tego agregata ciagniesz C-385?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinescu 0 Napisano 14 Lutego 2007 Agregata u mienia niet W 3m Kosie to by się 385 posrałaChciałem się tylko zapytać jak się takie zęby spisują jak w tym na przykładhttp://www.allegro.pl/item163947494_agregat_scierniskowy_nowe_produkcja_.htmlbo może se zrobie takiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 14 Lutego 2007 acha,ale agregat fest,troche roboty bedziesz mial i koszty tez nie za male beda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinescu 0 Napisano 14 Lutego 2007 dlatego napisałem "może" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaGeBe 0 Napisano 14 Lutego 2007 dlatego napisałem "może" To co jest na alegro to klasyczny agregat podorywkowy tylko z innym sposobem zabezpieczenia wykorzystujący dostępne "kupne" podcinacze i zęby (czy lepsze ??? - zapytaj uzytkownika). taki zestaw mozesz sobie kupic w Grene czy Granicie. Podzespoły kvernelanda na pewno nie oznaczają oryginalnych rtylko wykonanych na wzór.W Kosie eco zasada dzialania jest ciut inna - ma on 4 rzedy zebow i jego głownym zastosowaniem jest jak najbardziej dokladne podciecie gleby juz przy glebokosci 4-8 cm. Na wieksze glebokosci lepiej spisuje sie zwykly Kos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek.k 0 Napisano 14 Lutego 2007 Wal się. Nik ci tego czytać nie karze. Już raczej nie!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek.k 0 Napisano 14 Lutego 2007 Z reszta mam też trochę dobrych opinii o unii!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodo1980 0 Napisano 15 Lutego 2007 jak się rejestruje ciągnik z Unii mam typenscheine (Austria) i umowę czy powinienem mieć coś jeszcze? jakie są procedury i opłaty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 15 Lutego 2007 Jarek wszystko ma swoje plusy i minusu ja też znam pare zalet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kserkses 0 Napisano 15 Lutego 2007 jak się rejestruje ciągnik z Unii mam typenscheine (Austria) i umowę czy powinienem mieć coś jeszcze? jakie są procedury i opłaty? HE, HE - mam wrażenie że temat jest o maszynach z UNII Grudziądz, a nie o maszynach UE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 15 Lutego 2007 Może takie było początkowe przeznaczenie tego tematu-Maszyny z UE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek.k 0 Napisano 17 Lutego 2007 jak się rejestruje ciągnik z Unii mam typenscheine (Austria) i umowę czy powinienem mieć coś jeszcze? jakie są procedury i opłaty? HE, HE - mam wrażenie że temat jest o maszynach z UNII Grudziądz, a nie o maszynach UE I masz racje!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablooo 0 Napisano 18 Lutego 2007 Czy ktoś użytkuje agregat uprawowo-siewny Ares talerzowy z wałem Pakera?Ciekaw jestem jak to sprawuje się,jest bardziej uniwersalny, ale czy na zaoranym polu też poprawnie doprawia nie niszcząc struktury? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 20 Lutego 2007 A tu co taka cisza?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 20 Lutego 2007 widocznie nikt nie ma nic do powiedzenia ani zapytania!!nie w każdym temacie codziennie sie muszą pojawiać nowe posty! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach