Skocz do zawartości
Jarek.k

Maszyny z unii!!

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko ma swoje zalety i wady ale jak można za nie wiele więcej mieć można lepszego bo np jest wyszy to czemu nie. Jak ja kupowałem była duża różnica między nimi ale dziś bym kupił innego.

A co do tego jak sucho to nie ma problemu zawsze się zagłębiał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wszystko ma swoje zalety i wady ale jak można za nie wiele więcej mieć można lepszego bo np jest wyszy to czemu nie. Jak ja kupowałem była duża różnica między nimi ale dziś bym kupił innego.

A co do tego jak sucho to nie ma problemu zawsze się zagłębiał.

Ja niestety borę pług z unii!!!!! Bo za późno się opamiętałem!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ty licznik sobie nabijasz?? Co drugi mail musi byc twoj? Byle duzo i nie na temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Użytkuje ktoś może agregat podorywkowy KOS ECO z Unii, lub coś podobnego? chodzi mi o te sprężynowe zęby, czy lepiej będzą robić jak sztywne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Użytkuje ktoś może agregat podorywkowy KOS ECO z Unii, lub coś podobnego?

Tego agregata ciagniesz C-385??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dlatego napisałem "może"

To co jest na alegro to klasyczny agregat podorywkowy tylko z innym sposobem zabezpieczenia wykorzystujący dostępne "kupne" podcinacze i zęby (czy lepsze ??? - zapytaj uzytkownika). taki zestaw mozesz sobie kupic w Grene czy Granicie. Podzespoły kvernelanda na pewno nie oznaczają oryginalnych rtylko wykonanych na wzór.

W Kosie eco zasada dzialania jest ciut inna - ma on 4 rzedy zebow i jego głownym zastosowaniem jest jak najbardziej dokladne podciecie gleby juz przy glebokosci 4-8 cm. Na wieksze glebokosci lepiej spisuje sie zwykly Kos.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak się rejestruje ciągnik z Unii mam typenscheine (Austria) i umowę czy powinienem mieć coś jeszcze? jakie są procedury i opłaty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jak się rejestruje ciągnik z Unii mam typenscheine (Austria) i umowę czy powinienem mieć coś jeszcze? jakie są procedury i opłaty?
HE, HE - mam wrażenie że temat jest o maszynach z UNII Grudziądz, a nie o maszynach UE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
HE, HE - mam wrażenie że temat jest o maszynach z UNII Grudziądz, a nie o maszynach UE

I masz racje!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś użytkuje agregat uprawowo-siewny Ares talerzowy z wałem Pakera?

Ciekaw jestem jak to sprawuje się,jest bardziej uniwersalny, ale czy na zaoranym polu też poprawnie doprawia nie niszcząc struktury?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widocznie nikt nie ma nic do powiedzenia ani zapytania!!nie w każdym temacie codziennie sie muszą pojawiać nowe posty!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi