Jarek.k 0 Napisano 21 Lutego 2007 widocznie nikt nie ma nic do powiedzenia ani zapytania!!nie w każdym temacie codziennie sie muszą pojawiać nowe posty! Brak pytań!!!Ale i tak niedługo 200!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 21 Lutego 2007 To może świętować bedziemy?? Jak jest okazja to trzeba korzystać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek.k 0 Napisano 22 Lutego 2007 To może świętować bedziemy?? Jak jest okazja to trzeba korzystać.Ale w jaki sposób??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keram 0 Napisano 22 Lutego 2007 Co sądzicie o agregacie uprawowo-siewnym z trzema rzędami . Ja nie jestem za bardzo zadowolony, bo jak troche jest resztek to się ciągle zapycha. Czy próbował ktoś rozrzedzić rozstaw graczek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter200 0 Napisano 23 Lutego 2007 Tak to prawda u mnie jest diler deutz fahra i też nie jest dilerem uni a sprzedaje jej maszyny. Nieźle kombinują!!! To chyba dobrze jeśli pobliski sprzedawca sprowadzi taką maszynę na jaką jest chętny, a nie rolnik ma ganiać za maszyną może kilkaset kilometrów.jjjjjjjjjj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 23 Lutego 2007 jjjjjjjjjjI co to ma być Chyba tylko robota dla MODa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janusz102 0 Napisano 26 Lutego 2007 Maszyny z unii różnia się od innych tylko ceną (są droższe) poza tym to żadna rewelacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej2110 0 Napisano 26 Lutego 2007 jjjjjjjjjjI co to ma być Chyba tylko robota dla MODa :evil: he he he pobożne życzenia. Nasz MOD to tylko kasuje całe wątki i nic więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 26 Lutego 2007 Nasz MOD to tylko kasuje całe wątkiI to na dodatek nie wszystkie, niektóre zbędne nadal zostają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej2110 0 Napisano 26 Lutego 2007 Nasz MOD to tylko kasuje całe wątkiI to na dodatek nie wszystkie, niektóre zbędne nadal zostają racja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek.k 0 Napisano 28 Lutego 2007 Nasz MOD to tylko kasuje całe wątkiI to na dodatek nie wszystkie, niektóre zbędne nadal zostają I zaśmiecają forum!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wituś 0 Napisano 10 Marca 2007 Czy ktoś użytkuje lub zna rolnika który użytkuje agregat Quick. Jak one się sprawują. Czy maja jakieś wady. Czy można bezpośrednio siać poplony w ściernisko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczewko 0 Napisano 10 Marca 2007 u mnie na wiosce jeden ma quicka i powiedziec moge tyle ze za te pieniadze to rewelki nie ma.lepiej sieje po sciernisku niz po zaoranym.gdzies mu sie ciagla zapychał i w 4h zasiał 2ha...tragedia.jak było twardo i sucho to szło ale barzdziej wilgotne kawałki to była meka.cos miał przerabiac zeby sie nie zapychał ale co to nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wituś 0 Napisano 10 Marca 2007 ciekawe jak to jest, ale chyba cały siewnik jest nadbudowany na agregacie ares. Ciekawe czy one są takie same jak można kupić osobno z hydropakiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wituś 0 Napisano 11 Marca 2007 Czy ktoś użytkuje pług zagonowy TUR VARIO R 35-50cm z płyną regulacją orki. Jak one się spisuja. Czy wystarczy do nich Crystal Orion 13. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agnes 0 Napisano 21 Marca 2007 Witam prosze o rade chce kupić używany wycinak do kiszonki zeby nadał sie do mf 255 jaki typ wybrac piłowy ,mieczowy ,czy jeszcze jakiś inny czym sie kierować przy zakupie i na co należy zwrócić uwage. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yenon10 0 Napisano 1 Kwietnia 2007 czy mozna kupic uzywany kombajn zbożowy i dostac dofinasowanie z UE?? jakie kryterja nelezy spełniac? prosze o dopowiedz i z góry dziękuje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buchaj 0 Napisano 1 Kwietnia 2007 Kiedyś słyszałem, ze będzie można kupować uzywane maszyny i brać unijne dofinansowanie, ale nie wiem czy to wypaliło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malin 0 Napisano 1 Kwietnia 2007 Proszę o wpisywanie opini na temat tego agregatu. - Na co zwracać uwagę przy jego uzytkowaniu? - Czy wart jest swojej ceny? - Jak wygląda pole uprawione Kos-em? - Czy zdarzały wam się jakieś pęknięcia skrzywienia itp. (gdzie najczęściej)? - Czy droga jest eksploatacja (szybko zużywają się części, drogie części)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janusz102 0 Napisano 2 Kwietnia 2007 Malin czy chodzi ci o agregat podorywkowy KOS z Unii Grudziądz, jeżeli chcesz taki kupić to firma ROLMACO robi takie same dużo taniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malin 0 Napisano 3 Kwietnia 2007 Przepraszam. Wydawalo mi się że napisałem że chodzi mi o KOS-a z Uni grudziądz ale jakoś mi to umknęło. Chodzi mi o konkretnie ten agragat i wasze spostrzeżenia w użytkowaniu go. Zdarzały wam się jakieś pęknięcie skrzywienia łap itp.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 3 Kwietnia 2007 Pare stron wstecz jest napisane juz na ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malin 0 Napisano 3 Kwietnia 2007 Do Dominującego rolnika - Faktycznie jest tam napisane ale myślałem, że zachecę do dalszego wypowiadania się na ten temat ale jak widać nikt nie ma nic do powiedzenia. Proponuję takie wypowiedzi jak niżej (nic nie wnoszace do tematu) wysyłać jako wiadomości prywatne bo w ten sposób to tylko się zaśmieca to forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 4 Kwietnia 2007 Skoro jest tam napisane to po co pisać ponownie to samo.I ty mi nie bedziesz gadał czy zaśmiecam forum czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malin 0 Napisano 5 Kwietnia 2007 Nie chcę żeby mi pisano to samo co już przeczytałem dlatego zadałem konkretne pytania. Proszę czytać ze zrozumieniem. Widzę, że i tak nie otrzymam satysfakcjonującej odpowiedzi więc kończę rozmowę bo i tak nie rozmawiamy na temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach