kamilpolib 0 Napisano 12 Maja 2008 Panowie, a czy może sie popsuć pompa hydrauliczna tak w jednym momencie?? Wszystko było dobrze, wjechałem na pole pryskać j jak skończyłem to nie mogłem podnieść pustego opryskiwacza pusty TUZ podnosi ale ja coś przypnę to nawet na dużych obrotach nie podniesie, wyczyściłem zawór przelewowy i rozciągnąłem sprężyne troszke sprężyne ale niewiele pomogło. Jak jesrano wszystko zimne to jeszcze jakotako ale po godzinie roboty nic nie podniesie Prosze o jakaś pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miras 0 Napisano 12 Maja 2008 A w jakim stanie masz olej Pompe tez mogł szlak trafic, ale najpierw sprawdz olej i siłownik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy 0 Napisano 12 Maja 2008 może tak mi się stało w Zetorze przy wycinaku. Co w niej poszło to nie wiem ,bo była na gwarancji , więc nie zaglądałem. Podobnie jak u Ciebie ,puste ramiona podnosił . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maly 0 Napisano 14 Maja 2008 Posiadam katalog części do T-25 A, T-25 A2, T-25 A3 Mój E-mail: rkrystian@interia.euGG: 10024523 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
małorolny2 0 Napisano 15 Maja 2008 Wiec małorolny2 Daj mu buzi i idz do łóżka jesli chcesz z nim flirtowac, ale wybacz nie rób smietnika w tym temacie Sorki .... troszkę zajęty byłem , a tak na marginesie głodnemu zawsze chleb na mysli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miras 0 Napisano 15 Maja 2008 O jej tak długo zajety robieniem loda byłeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilpolib 0 Napisano 16 Maja 2008 A w jakim stanie masz olej Pompe tez mogł szlak trafic, ale najpierw sprawdz olej i siłownik. Oleju jest pełno, nawet wlałem mu silnikowego bo pomyślałem ze jest bardziej lepki i moze być lepiej ale zupełnie nic sie nie zmieniło. Siłownik wydaje mi sie ze jest dobry, fakt ze troche sie poci, ale to juz od dawna tak bylo a powa tym jak jyz podniesie to nic nie opada. a można jakoś domowym sposobem sprawdzić pompe?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek44 0 Napisano 16 Maja 2008 O jej tak długo zajety robieniem loda byłeś Wiesz ,zobacz czy tam ciebie nie ma?http://quiz.ownia.pl/idiotaOleju jest pełno,.............. a można jakoś domowym sposobem sprawdzić pompe?? Włącz ją przy sprawdzaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
małorolny2 0 Napisano 16 Maja 2008 O jej tak długo zajety robieniem loda byłeś Toś dowalił jak łysy grzywką o kant kuli ............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 16 Maja 2008 oj was już wszystkich tutaj popierdzieliło to to ma być przedszkole ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terror 0 Napisano 17 Maja 2008 Obiecałem zdięcia no to teraz daje.Władek z pługiem obrotowym:D http://www.wrzuta.pl/obraz/84rEGEJdPq/zdjecia-0018http://www.wrzuta.pl/obraz/8eYv5xq099/zdjecia-0019http://www.wrzuta.pl/obraz/yJokYQuCus/zdjecia-0020 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
men2face 0 Napisano 17 Maja 2008 ale maszynka:-) w sam raz do orania.....................ogródków działkowych:-)))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej88 0 Napisano 17 Maja 2008 W nowych T 25 jest Komplet zaczepow i to dobrych... Ja mam lede z 2000r. i ma komplet zaczepow. Szczerze nie polecam nowgo ruska na obszar wiekszy niz 6h.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miras 0 Napisano 17 Maja 2008 Ładny władzio Pieknie go zglebiłes, sam myslałem nad takim pługiem, ale nie oplaca mi sie kupowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej88 0 Napisano 19 Maja 2008 ładny pies na tym zdjeciu;] hehe...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 19 Maja 2008 no naprawde fajny pies,a w jakiej pozie-wręcz obronnej. A widzieliście jaki piękny las?W ogóle okolica ładna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terror 0 Napisano 19 Maja 2008 Pies robi zamiast autoalarmu:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej88 0 Napisano 19 Maja 2008 no okolica piekna zgodze sie :D:D hehe...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 0 Napisano 26 Maja 2008 Witam !Mam instrukcje i katalog do T25 : -katalog cześci ciągnika T25A1,T25A2,T25A3 (1978r) -opis techniczny i instrukcja eksploatacji T25A,T25A2,T25A3 Jeśli ktoś chce , mój mail : Comp4ct@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrev14 0 Napisano 31 Maja 2008 Witam mam problem Wmoim włodku nie wchodzą biegi tak jak by sprzęgło padło ale jak pomieszam biegami to wraca na chwile do normy, jak go zgasze to znow to samo jak uda mi sie wrzucic bieg redukcyjny to pedał sprzegła zatrzymuje sie w polowie RATUJCIE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ROBERTD 0 Napisano 31 Maja 2008 No co - otwieraj dekiel i zobacz co tam w srodku z lozyskiem i lapkami sie dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrev14 0 Napisano 31 Maja 2008 Wlasnie w tym problem ze ze sprzęglem wszystko OKpzynajmniej tak wygląda boje sie ze to cos w skrzyni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej88 0 Napisano 1 Czerwca 2008 Masz zblokowane biegi najprawdopodobniej. Odkręć dekielki po bokach(czasami trzeba tylko jeden odkrecic) I wyrównaj połozenie wystajacych sforzni. Mam nadzieje ze pomoże Pozdro!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek76 0 Napisano 1 Czerwca 2008 Andrzej ma rację , masz zblokowane biegi . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrev14 0 Napisano 1 Czerwca 2008 Ale jak silnik nie pracuje to wchodzą, a jak pracuje to zgrzyta niesamowicie jak wrzuce na siłe to jedzie jak by sprzęgła nie było jak go zgasze to pózniej chwile jest ok. Jutro bede próbowal z tymi swozniami Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach