urbens 0 Napisano 20 Listopada 2008 To znaczy, że rozrusznik jest na szczęście dobry, przekaźnik jest z prawej strony pod tablicą z zegarami, taka metalowa puszka, niektóre są rozbielalne i da się jeszcze coś zrobić a jeszcze inne są nierozbieralne i wtedy trzeba je wymienić na nowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mozaden 0 Napisano 20 Listopada 2008 A mógłbys zrobicc dokładną fotkee tego przekażnika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mozaden 0 Napisano 20 Listopada 2008 Czy Ten Przekażnik to sie nazywa Przekażnik ROzrusznika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukon 0 Napisano 22 Listopada 2008 tak to się nazywa przekaźnik rozrusznika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian1221 0 Napisano 23 Listopada 2008 mam jedną wajchę do zmiany biegów i chcę założyć na dwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lato11 0 Napisano 24 Listopada 2008 Witam ponownie. Tym razem elektryka mi szwankuje zamiast świecić stop to świecą kierunkowskazy tak słabo ? pomużcie bo jestem tępy co do napraw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jack2006 0 Napisano 24 Listopada 2008 przeczyść sobie masę w tylnych lampach i bedzie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilpolib 0 Napisano 27 Listopada 2008 Witam ponownie. Tym razem elektryka mi szwankuje zamiast świecić stop to świecą kierunkowskazy tak słabo ? pomużcie bo jestem tępy co do napraw Może też nie być masy na tej ostatniej części błotnika, mi właśnie często na tym złączu ginie masa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinO-10 0 Napisano 4 Grudnia 2008 Panowie. A jak się sprawuje rusek z owijarką bel? Podczepiał ktoś? Ciekawe czy trzeba dawać mu wysokie obroty aby bela miała sensowną prędkość owijania.Może da się wstawić wydajniejszą pompę? Ale pewnie rozdzielacz ograniczy prędkość przepływu.Ktoś może zapytać, jak podczepić owijarkę bo przecież mamy tylko jedno gniazdo hydrauliki. Jest jeszcze jedno ale zaślepione koło filtra oleju. i tu nasuwa się kolejne pytanie czy w takim układzie owijarkę będzie można obracać w lewo i prawo, bo czy na tym drugim gnieździe mamy ciśnienie, czy jest to jedynie powrót. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek76 0 Napisano 5 Grudnia 2008 Ciśnienie masz na obydwu końcówkach więc możesz obracać w lewo i prawo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil 23 0 Napisano 6 Grudnia 2008 Ciśnienie masz na obydwu końcówkach więc możesz obracać w lewo i prawo. A czy t25 da rade wykiprować przyczepę 4,5t? starczy mu oleju? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 7 Grudnia 2008 Ciśnienie masz na obydwu końcówkach więc możesz obracać w lewo i prawo. A czy t25 da rade wykiprować przyczepę 4,5t? starczy mu oleju?oczywiście że da sobie radęT-25 bez problemu kipruje D-47 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil 23 0 Napisano 7 Grudnia 2008 Ciśnienie masz na obydwu końcówkach więc możesz obracać w lewo i prawo. A czy t25 da rade wykiprować przyczepę 4,5t? starczy mu oleju?oczywiście że da sobie radęT-25 bez problemu kipruje D-47 A skąd bierze olej do kiprowania ze skrzyni czy ten co idzie do podnośnika ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek76 0 Napisano 7 Grudnia 2008 Oczywiście, że ten sam co do podnośnika. Niekórzy dorabiają dodatkowe zbiorniczki, żebym było więcej oleju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 15 Grudnia 2008 Panowie wiecie może gdzie w okolicach Wrocławia można dobrze zregenerować pompę wtryskową? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil 23 0 Napisano 18 Grudnia 2008 Oczywiście, że ten sam co do podnośnika. Niekórzy dorabiają dodatkowe zbiorniczki, żebym było więcej oleju. To jaki olej zalać do podnośnika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid 1979r 0 Napisano 19 Grudnia 2008 Oczywiście, że ten sam co do podnośnika. Niekórzy dorabiają dodatkowe zbiorniczki, żebym było więcej oleju. To jaki olej zalać do podnośnika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid 1979r 0 Napisano 19 Grudnia 2008 Oczywiście, że ten sam co do podnośnika. Niekórzy dorabiają dodatkowe zbiorniczki, żebym było więcej oleju. To jaki olej zalać do podnośnika?[ hipol /quote] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid 1979r 0 Napisano 19 Grudnia 2008 oczywiscie opony 12na 28 bendom posowac mam przy swoim władku jest troche słaprzy ale w polu tak się nie kopie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid 1979r 0 Napisano 19 Grudnia 2008 jak dobrze odpowietrzyc układ paliwowy?Nalać paliwa najlepiej do pełna zaciągnąć go i sam się otpowietrzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid 1979r 0 Napisano 19 Grudnia 2008 opony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid 1979r 0 Napisano 19 Grudnia 2008 opony opony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid 1979r 0 Napisano 19 Grudnia 2008 opony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miras 0 Napisano 21 Grudnia 2008 Panowie wiecie może gdzie w okolicach Wrocławia można dobrze zregenerować pompę wtryskową?Hej a co musisz zrobic co sie dzieje... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil 23 0 Napisano 24 Grudnia 2008 Oczywiście, że ten sam co do podnośnika. Niekórzy dorabiają dodatkowe zbiorniczki, żebym było więcej oleju. To jaki olej zalać do podnośnika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach