miras 0 Napisano 13 Lutego 2007 to paweł24 opony mam 11,2, przy mojm poszerzeniu wydają sie takie cieniutkie A ja nikogo się nie boję bo co ty mi wkropisz A po pierwsze za co to nie ja kogoś opisuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 13 Lutego 2007 Paweł 24, to widze że cholernie zacięty i nieprzyjaźnie nastawiony człowiek, szczególnie do użytkowników T 25, jak i do samych T 25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel24 0 Napisano 13 Lutego 2007 @miras coś mi się wydaje że masz opony 10-28 przy swoim t25. Miałem takie opony przy t25 i twoje wyglądają identycznie.wstaw fotki tych opon tak aby było widać napis z ich rozmiarem, to wtedy uwierzę że to są 11,2. nie chce żebyś się mnie bał tylko żebyś się zachowywał po ludzku, bo inaczej podejmę odpowiednie środki prawne celem obrony osób, które ponoszą skutki twojego bezprawnego postępowania. @tatamarty zacięty to ja może i jestem ale nie jestem nieprzyjaźnie nastawiony ani do t25 ani do ich użytkowników. Nie znoszę tylko chamstwa, głupoty, wulgarności oraz pisania nieprawdy co się często zdarza niektórym użytkownikom t25 na tym forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@Esiak Edziu 0 Napisano 13 Lutego 2007 Jezeli juz o oponach jest mowa to ja mam 12,4X28 coś nie tak mam skoro mówicie ze 10 tam mają być Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kujus 0 Napisano 13 Lutego 2007 Dzięki za informację i jeszcze raz apeluję o zakończenie gróźb i straszenia i nie piszcie na siebie że ktoś jest głupi czy coś w tym stylu bo powinniście to zakończyć i nie robić zadymy na forum. Bo jak ktoś pierwszy raz na forum wejdzie to odrazu wyjdzie jak zobaczy co się dzieje !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@Esiak Edziu 0 Napisano 13 Lutego 2007 Jaki rozrzutnik obornika najlepiej wspułpracuje z t25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 13 Lutego 2007 Ja ciągałem jednoosiowy 3,5t, radził sobie doskonale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miras 0 Napisano 13 Lutego 2007 Wiesz co ja co powiem Ty @paweł24To ty przestań używać tego @ bo mnie a zdjiecia specjialnie dla Ciebie zrobie Specjialnie udowodnić ze nie krece swoimi wypowiedziami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@Esiak Edziu 0 Napisano 13 Lutego 2007 mnie tez ta @ zastanawia dlaczego przd nicem ją dajesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
małorolny 0 Napisano 14 Lutego 2007 małorolny ty wiesniaku z zadupiai przestan obrażc innych sam pewnie masz wąskie czułko które nic samodzielnie nie wymyśłi i przestan grozic innym i chwalić sie swoją wagą Potrafisz czytać że zrozumieniem ? Dochodzę do wniosku że nie bardzo , a tak na marginesie to nie ja opowiadałem o laniu w moredę , a jedynie bardzo delikatnie zasugerowałem że moze to być bardzo trudne. Z resztą przemocy nie uznaję bo tego mnie w domu nie uczyli. Nie mam zamiaru porowadzić z tobą i mirasem żadnych dyskusji. Zresztą o czym możemy rozmawaić skoro jeden ciaga grubera , a drugi chce remontować pompę wtryskową w warunkach domowych. Naprawdę dorośnijcie do sytuacji w jakiej jesteście a jak macie wypisywać bzdury na forum to lepiej nic nie piszcie bo smieje się z was cała Polska , a trudno w waszych postach doczytać się czegoś sensownego. Owszem T-25 ma plusy i minusy C-330 także , ale wasze wykłady o wyższości Swiąt Bożego Narodzenia na Świętami Wielkanocnymi a moze odwrotnie stały sie już nudne i bezsensowne . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotru$ 0 Napisano 14 Lutego 2007 malorolny brawo dla ciebie za rozwage Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 14 Lutego 2007 mnie tez ta @ zastanawia dlaczego przd nicem ją dajesz "@" przed nickiem (szczególnie na IRCu) oznacza admina bądź operatora. Może także sugerować posiadanie konta e-mail. Wątpię czy małorolny chciał was tym obrazić, "@" sugeruje kierowanie jego wypowiedzi do konkretnej osoby - taki właśnie zwyczaj panuje na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
małorolny 0 Napisano 14 Lutego 2007 mnie tez ta @ zastanawia dlaczego przd nicem ją dajesz "@" przed nickiem (szczególnie na IRCu) oznacza admina bądź operatora. Może także sugerować posiadanie konta e-mail. Wątpię czy małorolny chciał was tym obrazić, "@" sugeruje kierowanie jego wypowiedzi do konkretnej osoby - taki właśnie zwyczaj panuje na forum. Nikogo nie chciałem obrazić , jestem konkretny i lubię tylko rzeczy nazywać po imieniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@Esiak Edziu 0 Napisano 14 Lutego 2007 @małorolny Ja też nie lubie przemocy i wyzywania, ale mnie to zdenerwowało, a jak jestem zdenerwowany to niie panuje nad tym co pisze.Za tego wiesniaka z zadupia to przepraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@Esiak Edziu 0 Napisano 14 Lutego 2007 Ten gruber co ja ciągam to jest taki mini zrobie fote i wam wrzuce na jakiś serwer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
małorolny 0 Napisano 14 Lutego 2007 @małorolny Ja też nie lubie przemocy i wyzywania, ale mnie to zdenerwowało, a jak jestem zdenerwowany to niie panuje nad tym co pisze.Za tego wiesniaka z zadupia to przepraszam. Tak jestem ze wsi choć to dzielnica ( na prawach miejskich ) małego miasta.Wcale się tego nie wstydzę , wręcz przeciwnie jestem z tego dumny. A czy to zadupie czy nie ? Tego nie powiem , inni muszą to osądzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@Esiak Edziu 0 Napisano 14 Lutego 2007 (słowo zostało usunięte) z zadupia to była metafora taka która określa nie wychowaną i nie kulturalną osobe, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 14 Lutego 2007 z tego co mi sie wydaje to chyba ten temat ma dotyczyć ciągniczka T25 a nie jakichś niepoczxebnych zajmujących miejsce kłótni...!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miras 0 Napisano 14 Lutego 2007 Z @ to nie do Ciebie pisałem małorolny Jak dla Ciebie naprawa pompy wtryskowej to rzecz swieta to się nie dziwie twoich wypowiedzi, ale jam mam warsztat w którym sobie rózne rzeczy robie i taką pompe ze wskazuwakami moze bym sobie zrobił. A ewentualnie jak by nie wyszło to do pompiarza bym dał! Ale ja mieszkam przy wrocku i takie naprawy u mnie za 0,5 litra nie są robione! Wiec dlatego zadałem takie pytanie a nie inne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@Esiak Edziu 0 Napisano 14 Lutego 2007 Prasze kogoś o podaniemi parametrów t25, bo nie wiem które są prawdziwe z tych których podaliscie. Chcę w końcu opisać prwidłowo T25 na wikipedi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erdem 0 Napisano 14 Lutego 2007 Moze tutaj znajdziecie informacje was interesujące i przestaniecie sie kłucić http://www.avtomash.ru/pred/muzei_t/t25.htm http://vladtractor.ru/ct_T30-69/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 14 Lutego 2007 Prasze kogoś o podaniemi parametrów t25, bo nie wiem które są prawdziwe z tych których podaliscie. Chcę w końcu opisać prwidłowo T25 na wikipedi Jakiś debil napisał same pierdoły o T 25 na wikipedii i złożył wniosek o zablokowanie edycji, nic nie można dopisać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 14 Lutego 2007 Cóż zrobic-są ludzie i parapety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@Esiak Edziu 0 Napisano 14 Lutego 2007 ja moge jak chcezie dopisac tylko mi powiedzcie co bo mam już konto dość długo załozone więc moge edytować, jkc. wydaje sie wam ze jest nie tak to piszcie ja to zmienie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@Esiak Edziu 0 Napisano 14 Lutego 2007 albo lepiej bedzie jak konto sobie sami załozycie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach