MarcinC-360 0 Napisano 24 Lutego 2007 W staw se silnik od stara Może jeszcze kupisz 4 obrotową nie??Wtedy 330 bedzie mial optymalne obciazenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 24 Lutego 2007 Ignorujcie tego idiotę... Po co robić syf w temacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 24 Lutego 2007 co trzeba zrobić zeby podrkęcić pompe w ciapku zebym mógł ciągnąć pług obrotowy 3 skibowy na 30 cm i tak wogóle zeby był mocniejszyOlej napędowy + rozpuszczalnik nitro w proporcji 50/50, tylko nie zapomnij założyć kasku i spadochronu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 24 Lutego 2007 no co za koleś 330 to sie na ciężejszej glebie i w trudnych warunkach z 2 skibowym zaagonowym męczy a Ty 3 obrotke no nie mam pytać stary!!!!!!a coi do przeglądu to mi na 30stke też na 2 lata podbijają przegląd-w tym roku zaś ojciec musi jechać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michał2007 0 Napisano 24 Lutego 2007 a t25 pociągnie obrotówke a ciapek nie pociągnie z wczesniejszych postów wynika ze niejaki władimirec ma taki pług i dobrze mu nim oranie t25 idzie. POWIE MI KTOŚ JAK SIE TĄ POMPE PODKRĘCA W URSUSIE C330 i czy da sie to zrobić samemu w domu bez pzyżadow i wyciągania pompy wtryskowej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 24 Lutego 2007 niejaki władimirec Coż za zbieg okoliczności... Kręci cię trolling? Masz szczęście, że MODa nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michał2007 0 Napisano 24 Lutego 2007 nie chce mi sie teraz pisać o tym całym mccao Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michał2007 0 Napisano 24 Lutego 2007 jak podkrecic pompe w ursusie330?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej2110 0 Napisano 24 Lutego 2007 nie chce mi sie teraz pisać o tym całym mccao A masz coś do niego?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@Esiak Edziu 0 Napisano 24 Lutego 2007 http://www.allegro.pl/item169354835_nokia_6280.html zapraszam do aukcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miras 0 Napisano 24 Lutego 2007 Michał2007 Ja na okolicy mam podkrecone c330 i wiesz co ci powiem ze 3 obrotowa to chyba c360 nie pojdzie a co dopiero ciapaj! 3 skiby obrotowe do władek jak i c330 nie pojdzie głebiej nić 10cm! Ja zagonowy 3 skibowy ciągne gdy jest super mokro! Bo inaczej to władziu mi grzebie! Dlatego jak bym miał przedni naped to by było super. 3 skiby nie straszne w wtedy ale teraz to trza się prawie zawsze zadowolić orką na 3 skiby do 20 cm lub 2 skiby ok 25 cm(ale to wszystko zależy od warunków jak i to czy robie orkę na razówke czy podwójną) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
małorolny 0 Napisano 24 Lutego 2007 jak podkrecic pompe w ursusie330?? Normalnie ! Śrubką ! Co Ty się o bzdury pytasz ! My tu o poważnych sprawach gadamy . Rozważamy mozliwość montażu turbin i dopalaczy , a Ty nam jakąś tam pompą głowę zawracasz Tójka obrotowa do ciapka ? Stary to zdecydowanie za mało ! Przynajmniej obrotówka 7 X 40 cm i wtedy jest efekt pracy ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 24 Lutego 2007 No co ty,7x40 to malo na ciapaja-idzie 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom MK 0 Napisano 25 Lutego 2007 No co ty,7x40 to malo na ciapaja-idzie 4 Witam jestem Tom mam pytanie czy ktoś może wie jak zmienia się prowadnice zaworów w głowicy przy T25-Władku??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miras 0 Napisano 25 Lutego 2007 Witam jestem Tom mam pytanie czy ktoś może wie jak zmienia się prowadnice zaworów w głowicy przy T25-Władku??? Wiesz ja tego jeszcze nie robiłem, ale inni użytkownicy już to robili, trzeba na nich poczekać! A dostałeś w sklepie już nowe prowadnice czy nie Pozdrawiam użytkownika Władzia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 25 Lutego 2007 hmmm ciężka sprawa z tymi waszymi ciapkami dajcie juz spokój...! co do przeglądu to przegląd ciągników rolniczych zawsze jest na dwa lata! a terajavascript:emoticon(':wink:')Winkz drobne ogłoszenie mam do sprzedania orginalną instrukcje do władka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom MK 0 Napisano 25 Lutego 2007 hmmm ciężka sprawa z tymi waszymi ciapkami dajcie juz spokój...! co do przeglądu to przegląd ciągników rolniczych zawsze jest na dwa lata! a terajavascript:emoticon(':wink:')Winkz drobne ogłoszenie mam do sprzedania orginalną instrukcje do władka Tom byłbym tą instrukcją zainteresowany napisz cene Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
~michal~ 0 Napisano 25 Lutego 2007 A ja mam dwie instrukcje do władka jedną po polsku drugo po rosyjsku ale nie na sprzedaz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 25 Lutego 2007 a ja mam dwie po polsku i niedługo jedną bede miał na sprzedaż instrukcje posiadają bardzo widoczne śłady użytkowania tzn. okładka i strony wewnątrz są brudne od jakiś smarow ale tylko jeden róg od przewracania stron no wiecie jak to jest robi się coś i trzeba zajżeć szybko do książki to sie nie idzie rąk myć... jak już bede miał gotową do pchnięcia to ogłosze i powiem cene Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom MK 0 Napisano 25 Lutego 2007 A ja mam dwie instrukcje do władka jedną po polsku drugo po rosyjsku ale nie na sprzedaz Tom .Jestem w trakcje wymiany pierścieni przy Władku,tłoki mam z jednym pierścieniem olejowym nie wiem czy mam je zmienić na tłok z dwoma pierścieniami olejowymi morze ktoś mi doradzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom MK 0 Napisano 25 Lutego 2007 A ja mam dwie instrukcje do władka jedną po polsku drugo po rosyjsku ale nie na sprzedaz Tom .Jestem w trakcje wymiany pierścieni przy Władku,tłoki mam z jednym pierścieniem olejowym nie wiem czy mam je zmienić na tłok z dwoma pierścieniami olejowymi morze ktoś mi doradzi? Michał byłbym skłonny odkupić od ciebie tą instrukcje,bo właśnie rozebrałem Władzia i chciałbym luknąć do fachowej księgi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom MK 0 Napisano 25 Lutego 2007 A ja mam dwie instrukcje do władka jedną po polsku drugo po rosyjsku ale nie na sprzedaz Tom .Jestem w trakcje wymiany pierścieni przy Władku,tłoki mam z jednym pierścieniem olejowym nie wiem czy mam je zmienić na tłok z dwoma pierścieniami olejowymi morze ktoś mi doradzi? Michał byłbym skłonny odkupić od ciebie tą instrukcje,bo właśnie rozebrałem Władzia i chciałbym luknąć do fachowej księgi sory nie od Michała lecz od Lukiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 25 Lutego 2007 no tak na już to bedzie ciężko bo ja studiuje we Wrocławiu i do domku jade dopiero na weekend także bardzo mi przykro ale jak już bede to masz zaklepane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miras 0 Napisano 27 Lutego 2007 Pytanie do użytkowników Władka Czy wam też przytrafiło się złamać ucho przy feldze które jest na pierscieniu i łączy tarcze Ja tak miałem 3 lata temu kiedy to w bruzde wjezdzałem Władkiem i na tyle siewnik cały załadowany. Po pospawaniu trzyma! Ale chce się dowiedzieć czy wy tez jak dociazacie władka to takie pierdoły strzelają. Czy to tylky ja go tak dociazam i sprawdzam wytrzymałosc na przeciazenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 27 Lutego 2007 ty to jestes zdolny miras >>>godne podziwu! nie no ja tak jeszcze nie miałem ale czemu nie wszystko jest możliwe! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach