Skocz do zawartości
Eryko.

Ciągnik Władimirec T-25.

Rekomendowane odpowiedzi

W staw se silnik od stara Może jeszcze kupisz 4 obrotową nie??Wtedy 330 bedzie mial optymalne obciazenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
co trzeba zrobić zeby podrkęcić pompe w ciapku zebym mógł ciągnąć pług obrotowy 3 skibowy na 30 cm i tak wogóle zeby był mocniejszy

Olej napędowy + rozpuszczalnik nitro w proporcji 50/50, tylko nie zapomnij założyć kasku i spadochronu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no co za koleś 330 to sie na ciężejszej glebie i w trudnych warunkach z 2 skibowym zaagonowym męczy a Ty 3 obrotke no nie mam pytać stary!!!!!!

a coi do przeglądu to mi na 30stke też na 2 lata podbijają przegląd-w tym roku zaś ojciec musi jechać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a t25 pociągnie obrotówke a ciapek nie pociągnie z wczesniejszych postów wynika ze niejaki władimirec ma taki pług i dobrze mu nim oranie t25 idzie. POWIE MI KTOŚ JAK SIE TĄ POMPE PODKRĘCA W URSUSIE C330 i czy da sie to zrobić samemu w domu bez pzyżadow i wyciągania pompy wtryskowej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
niejaki władimirec

Coż za zbieg okoliczności... Kręci cię trolling? Masz szczęście, że MODa nie ma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał2007 Ja na okolicy mam podkrecone c330 i wiesz co ci powiem ze 3 obrotowa to chyba c360 nie pojdzie a co dopiero ciapaj! 3 skiby obrotowe do władek jak i c330 nie pojdzie głebiej nić 10cm! Ja zagonowy 3 skibowy ciągne gdy jest super mokro! Bo inaczej to władziu mi grzebie! Dlatego jak bym miał przedni naped to by było super. 3 skiby nie straszne w wtedy ale teraz to trza się prawie zawsze zadowolić orką na 3 skiby do 20 cm lub 2 skiby ok 25 cm(ale to wszystko zależy od warunków jak i to czy robie orkę na razówke czy podwójną)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jak podkrecic pompe w ursusie330??

Normalnie ! Śrubką ! Co Ty się o bzdury pytasz ! My tu o poważnych sprawach gadamy . Rozważamy mozliwość montażu turbin i dopalaczy , a Ty nam jakąś tam pompą głowę zawracasz Tójka obrotowa do ciapka ? Stary to zdecydowanie za mało ! Przynajmniej obrotówka 7 X 40 cm i wtedy jest efekt pracy !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No co ty,7x40 to malo na ciapaja-idzie 4
Witam jestem Tom mam pytanie czy ktoś może wie jak zmienia się prowadnice zaworów w głowicy przy T25-Władku???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam jestem Tom mam pytanie czy ktoś może wie jak zmienia się prowadnice zaworów w głowicy przy T25-Władku???

Wiesz ja tego jeszcze nie robiłem, ale inni użytkownicy już to robili, trzeba na nich poczekać! A dostałeś w sklepie już nowe prowadnice czy nie Pozdrawiam użytkownika Władzia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm ciężka sprawa z tymi waszymi ciapkami dajcie juz spokój...! co do przeglądu to przegląd ciągników rolniczych zawsze jest na dwa lata!

a terajavascript:emoticon(':wink:')

Winkz drobne ogłoszenie mam do sprzedania orginalną instrukcje do władka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hmmm ciężka sprawa z tymi waszymi ciapkami dajcie juz spokój...! co do przeglądu to przegląd ciągników rolniczych zawsze jest na dwa lata!

a terajavascript:emoticon(':wink:')

Winkz drobne ogłoszenie mam do sprzedania orginalną instrukcje do władka

Tom byłbym tą instrukcją zainteresowany napisz cene

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam dwie instrukcje do władka jedną po polsku drugo po rosyjsku ale nie na sprzedaz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam dwie po polsku i niedługo jedną bede miał na sprzedaż instrukcje posiadają bardzo widoczne śłady użytkowania tzn. okładka i strony wewnątrz są brudne od jakiś smarow ale tylko jeden róg od przewracania stron no wiecie jak to jest robi się coś i trzeba zajżeć szybko do książki to sie nie idzie rąk myć... jak już bede miał gotową do pchnięcia to ogłosze i powiem cene

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A ja mam dwie instrukcje do władka jedną po polsku drugo po rosyjsku ale nie na sprzedaz
Tom .Jestem w trakcje wymiany pierścieni przy Władku,tłoki mam z jednym pierścieniem olejowym nie wiem czy mam je zmienić na tłok z dwoma pierścieniami olejowymi morze ktoś mi doradzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tom .Jestem w trakcje wymiany pierścieni przy Władku,tłoki mam z jednym pierścieniem olejowym nie wiem czy mam je zmienić na tłok z dwoma pierścieniami olejowymi morze ktoś mi doradzi?
Michał byłbym skłonny odkupić od ciebie tą instrukcje,bo właśnie rozebrałem Władzia i chciałbym luknąć do fachowej księgi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał byłbym skłonny odkupić od ciebie tą instrukcje,bo właśnie rozebrałem Władzia i chciałbym luknąć do fachowej księgi
sory nie od Michała lecz od Lukiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak na już to bedzie ciężko bo ja studiuje we Wrocławiu i do domku jade dopiero na weekend także bardzo mi przykro ale jak już bede to masz zaklepane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie do użytkowników Władka Czy wam też przytrafiło się złamać ucho przy feldze które jest na pierscieniu i łączy tarcze Ja tak miałem 3 lata temu kiedy to w bruzde wjezdzałem Władkiem i na tyle siewnik cały załadowany. Po pospawaniu trzyma! Ale chce się dowiedzieć czy wy tez jak dociazacie władka to takie pierdoły strzelają. Czy to tylky ja go tak dociazam i sprawdzam wytrzymałosc na przeciazenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ty to jestes zdolny miras >>>godne podziwu! nie no ja tak jeszcze nie miałem ale czemu nie wszystko jest możliwe!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi