kwantyfikator 0 Napisano 15 Stycznia 2007 drodzy koledzy i koleżanki z forum, zapraszam serdecznie na czat na stronie Polskiego Portalu Rolnego, zawsze można pogadać.... www.ppr.pl.chat\php wbijajcie i dyskutujmy razem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izydor 0 Napisano 17 Stycznia 2007 Dobrze byłoby jakbys owiediał jakąś konkretną godzine np. 20 albo inna bo ja tam byłem kilka razy. Zawsze sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwantyfikator 0 Napisano 17 Stycznia 2007 ja jestem za tym, zeby umówić się na godzinę 20 i podyskutować spokojnie na rózne tematy, zawsze to inaczej się klika z kimś jak do kogoś oczekując dzień albo dwa nawet na odpowiedź......ZAPRASZAM WSZYSTKICH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 28 Stycznia 2007 na chat jak zwykle pusto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 28 Stycznia 2007 zaraz se wejde to bedzie nas az 2:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 28 Stycznia 2007 no i co ?? ni ma nikogo:(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwantyfikator 0 Napisano 29 Stycznia 2007 słuchajcie drodzy koledzy i koleżanki. umówmy się na 18 i wbijajmy na czacior. ja zawsze na kogoś trafię i jest ok, można porozmawiac na różne tematy, ale jest pewien warunek... trzeba mieć z kim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zetor7211!! 0 Napisano 29 Stycznia 2007 No ja bede o 18 ale czesciej jestem o 21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 6 Lutego 2007 zagląda ktoś tam??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paweł74 0 Napisano 10 Lutego 2007 z tym chatem to jakaś lipa cisza jak makiem zasiał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paweł74 0 Napisano 10 Lutego 2007 dawajcie na chata o 21-22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimber 0 Napisano 12 Lutego 2007 Ja wchodze czasami po 22 i zawsze kogoś złapie na czacie.Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 12 Lutego 2007 no ja taż wchodze p[rzeważnie tak o 21-22 i zawsze zastane bimbra czasem bimberka a czasem to uj,.. wi jeszce kogo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 14 Lutego 2007 chopy poćcie na czata bo dziś walentynki i fajne du..y są, i piwko też jest, a i spirytusik sie znajddzie!! pilne!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izydor 0 Napisano 5 Marca 2007 Niedługo 8 marca dzień kobiet..... Mam nadzieję że poznam jakąś eRolniczkę na czacie bo ja taki samotny jestem Zapraszam wszystkie kobiety 8 marca godzina 8 (20:00) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwantyfikator 0 Napisano 7 Marca 2007 Izydor miałeś na myśli e-farmerkę.. ma się rozumieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paweł74 0 Napisano 7 Marca 2007 ja też chce wyrwać jakiegoś lachona "nie mam co robić z pieniędzmi"-żart jade do Kielc może tam znajde jakąś zabłonkaną duszyczke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 7 Marca 2007 heh to i ja też jade do Kielc a swoją drogą ciekaqwe czy jakś dziewucha(czytaj fajna dziewczyna) odpowie na apel Izydora:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwantyfikator 0 Napisano 8 Marca 2007 młody rolnik a może już odpowiedziała.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izydor 0 Napisano 9 Marca 2007 Zamiast dziewczyny do domu przywióżł traktor. --> też ładny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwantyfikator 0 Napisano 11 Marca 2007 Zamiast dziewczyny do domu przywióżł traktor. --> też ładny to już zawsze coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 11 Marca 2007 lepszy traktor w garści niż dziewczyna na dachu:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafał88 0 Napisano 19 Czerwca 2007 Witam. Jak to jest z tym czatem?? Niestety nie moge otworzyc strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
309LS 0 Napisano 22 Lutego 2008 Zagląda Ktoś czasem na czat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izydor 0 Napisano 24 Lutego 2008 Brak czasu Paweł ale teraz już działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach