alina5678 0 Napisano 20 Lutego 2011 Hej ,macie jakieś sprawdzone,domowe sposoby na grypę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 20 Lutego 2011 Można polecić"nalewka na malinie i grypa Cię imie",tylko zażywana sukcesywnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
8-obcy pasazer nostromo 1 Napisano 20 Lutego 2011 Hej ,macie jakieś sprawdzone,domowe sposoby na grypę ? młotek bez obrazy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dagmarka 0 Napisano 21 Lutego 2011 na grype najlepszy jest rumianek...rum wypić a janka do łóżka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOJKA 0 Napisano 21 Lutego 2011 polecam cieple niogi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a tak normalnie to mi pomaga ciepłe mleko z miodempolecam również setę PKPWN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mf3085 0 Napisano 21 Lutego 2011 Na grypę to wziąsc tabletke i w opakowaniu położyc sie spac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nina-pl 0 Napisano 21 Lutego 2011 Skoro Dagmarka poczyniła próby wskrzeszenia niech i ja sie przyłącze wszak w czasach nie tak bardzo odległych to był jeden z lepszych tematów dyskusyjnych. Zachęcam do wyrażania opinii o naszej klasie rządzącej , oraz do refleksji nad trafnością'' lub nie jak ktoś woli ''naszych , czyli kilka lat wcześniej pisanych spostrzeżeniach o obecnej ekipie rządowej. Sam muszę przyznać jak czytam to co wcześniej pisaliśmy i to co ta banda wyrabia jestem w szoku , że nic się nie myliliśmy w przewidywaniach . Wtedy nazywano nas oszołomami PISowskimi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alina5678 0 Napisano 21 Lutego 2011 na grype najlepszy jest rumianek...rum wypić a janka do łóżka [/quote Taaak rumianek najlepszy Z tym młotkiem ,to o co chodzi ?Mam się nim puknąć?A może 8...trzeba gdzieś go przyłożyć?(w końcu metal wyciąga).Nie znam tej metody,Tobie pomaga? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pigi 0 Napisano 22 Lutego 2011 Ja słyszałem że kobietom na ból gardła pomaga wyciąg z męskiego żeń -szenia,ale co faceci maja robić?A może to jakaś bujda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alina5678 0 Napisano 22 Lutego 2011 Żeńszeń-korzeń życia dobry na wszystko- podobno,osobiście wolę soczek malinowy,jakiś mocny mi wyszedł,nie wiem,czy pomoże ,ale humorek poprawia niesamowicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pigi 0 Napisano 23 Lutego 2011 Malinowy się może przydać jeśli inny niezbyt smakuje A i tak chyba najbardziej pomaga uśmiech na twarzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mf3085 0 Napisano 23 Lutego 2011 Ja słyszałem że kobietom na ból gardła pomaga wyciąg z męskiego żeń -szenia,ale co faceci maja robić?A może to jakaś bujda Dla facetów to okłady z młodych piersi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 24 Lutego 2011 tylko co na to żona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pigi 0 Napisano 24 Lutego 2011 Co żona na to?To zależy czy te młode piersi będą JEJ Zresztą nie powiedziałeś czy pytasz o swoją żonę,jeśli o obcą to może być zadowolona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 24 Lutego 2011 jak mają być młode to muszą być obce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mf3085 0 Napisano 24 Lutego 2011 Kto ma młodą żone to nie musi szukac obcych, chyba ze chce bardzo młode, a powinły to byc pełne piersi a nie piersiątka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dagmarka 0 Napisano 24 Lutego 2011 widzę że tu potrzebny okład ale zimny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 25 Lutego 2011 Hej ,macie jakieś sprawdzone,domowe sposoby na grypę ? młotek bez obrazy [/quote sadzac po postach 8 to jak byl chory, mamusia go po glowce walila mlotkiem i choroba szybko mu przechodzila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 25 Lutego 2011 Wątpie zeby choroba mu przeszła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pigi 0 Napisano 25 Lutego 2011 oj przestancie już z tymi docinkami,nie wszyscy są tak YNTELYGENTNI jak ja ,albo tak ładni jak dagmarka czy Alina trochę zrozumienie dla zwykłych szaraczków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
8-obcy pasazer nostromo 1 Napisano 25 Lutego 2011 Hej ,macie jakieś sprawdzone,domowe sposoby na grypę ? młotek bez obrazy [/quote sadzac po postach 8 to jak byl chory, mamusia go po glowce walila mlotkiem i choroba szybko mu przechodzila no nie jestem z domu dziecka to opiekunka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
8-obcy pasazer nostromo 1 Napisano 25 Lutego 2011 powinno byś no nie jestem z domu dziecka itd.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
8-obcy pasazer nostromo 1 Napisano 25 Lutego 2011 dobranoc ten temat rzadko bardzo żadko kto odwiedza 8 się kłania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
8-obcy pasazer nostromo 1 Napisano 25 Lutego 2011 obcy rezuórekcje pigi nie sądzę że jesteś brzydka -przebudzenie .. nie wiem czy zrozumiecie nie o ciebie pigi biega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pigi 0 Napisano 26 Lutego 2011 czasem lepiej milczeć niż używać gembofonu tylko po to by coś powiedzieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach